beni suclamayin lutfen

ben cok pismanim zaten yaptigimdan ama esim zamaninda beni aldatmisti hemde defalarca ben bi intikam icin ugrasmistim ama isin buraddelere varacagini tahmin etmemistim ben cok aptal bi insanim biliyorum ben allah beni kahretsin

Ama intikamin kurbanı yine sen oldun . Madem hoşlanıyorsun bosansaydin kocadan sonra birlikte olsaydın . Ne bilim Yaptığınız hata olsa da Allah yardımcınız olsun bebeğe üzülüyorum o yüzden

note3 kadinlar_klubü

ya bilmiyorum neden soyledigimi sadece cok heyecanlandim paylastim zaten evdeydi o an evde olmasa bilmiyorum belkide soylemezdim simdi cok pismanim ama cunku diger kisiyle ayrildik ben istedim ayrilmayi

Tatlım yol al lütfen linç girişimi başladı çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Supeeer tespit :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadinin yerine koy kendini ondan sonra suclanmamayi iste.kadini da kocani da salak yerine koymussun ayrica arkadasinin mutlu yuvasina göz dikmissin,dagitmayi da basarmissin.
Allah seni ıslah etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben cok pismanim zaten yaptigimdan ama esim zamaninda beni aldatmisti hemde defalarca ben bi intikam icin ugrasmistim ama isin buraddelere varacagini tahmin etmemistim ben cok aptal bi insanim biliyorum ben allah beni kahretsin

O arkadaşının tek suçu seni evine alıp insan yerine koymasımiydi?

Mutluluğunu kıskandın, çünkü fesatsin. Yaşadıklarını başka bir kadına yaşatacak kadar vicdansizsin

Arkadaşlar alay etmeyin lütfen yaptığı yanlış evet allah ıslah etsin ama alay etmeyin kendinize zarar veriyorsunuz
Allah-u Zülcelâl, ayeti kerimede şöyle buyurmuştur; “Ey iman edenler! Bir topluluk diğer bir toplulukla alay etmesin. Belki de onlar, kendilerinden daha iyidirler. Kadınlar da kadınları alaya almasınlar. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Kendi kendinizi ayıplamayın, birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. İmandan sora fâsıklık ne kötü bir isimdir! Kim de tövbe etmezse işte bu kimseler zalimlerdir.” (Hucurat; 11)

yaaa bakin biliyorum ben adiligimi pislikligimi kimseyi kinayacak bana bunu dedin ozurdile diyecek hakkim yok allah kahretsin diyorum beni dahasi varmi esimin ailesiyle benim ailem bir sirket yonetiyolar babamin zoruyla oldu birazda yoksa ben ilk istemedim sonra aramizda kesilen sozle tanistik flort donemimiz oldu hoslanmistim etkilenmistim ve evlendik ben kotu bi insan degilim aldatildim hemde defalarca hatta kiz esimle cektirdikleri fotoyu telefonuma gonderdi artik aradan cekil diye delirdim aileme gosterdim babam erkek yapar dedi kir kicini otur evinde dedi mecbur sustum oturdum sonra o arkadasimla tanistim sonra esi offf bilemiyorum cok kotuyum yeminederim

Sizin ne yaptığınız beni ilgilendirmez de...Bebek ne olacak?Planınız nedir?Nasıl bir hayat sürecek bebeğiniz?Aldırmayı düşünür müsünüz?Doğar doğmaz dna testi yaptırmayı düşünür müsünüz?

Sizi ve o adamı Allah islah etsin.Bebek için planlarınız neler?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hic bir sebep su anda seni hakli gösteremez Allah seni ve o adamı ıslah etsin

Herkes onundekinden yemesini bir ogrensin. Esin bi namussuzluk yaptiysa bu onun ayibidir namussuzluga namussuzlukla cevap vermek de senin karakterin senin ayibindir.
Cocuk icin dna testinden baska biseyle de emin olamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…