- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi soyleyememki
-
yaaa bakin biliyorum ben adiligimi pislikligimi kimseyi kinayacak bana bunu dedin ozurdile diyecek hakkim yok allah kahretsin diyorum beni dahasi varmi esimin ailesiyle benim ailem bir sirket yonetiyolar babamin zoruyla oldu birazda yoksa ben ilk istemedim sonra aramizda kesilen sozle tanistik flort donemimiz oldu hoslanmistim etkilenmistim ve evlendik ben kotu bi insan degilim aldatildim hemde defalarca hatta kiz esimle cektirdikleri fotoyu telefonuma gonderdi artik aradan cekil diye delirdim aileme gosterdim babam erkek yapar dedi kir kicini otur evinde dedi mecbur sustum oturdum sonra o arkadasimla tanistim sonra esi offf bilemiyorum cok kotuyum yeminederim
merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor
aynen öyle. .............
Bu sallamasyon hikaye ile buranın çalkalanacağını biliyorsun dimi :) birkaç gün gecikmiş reglin eşin nasıl öğrendi hayrett az tutarlı atın lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kimseye benzemezseCocuk dogunca kime benziyosa ondandir :) tobe yarabbm Allah hidayete erdirsin.
Altinmi takalim nedir yani
aldirmak istemiyorum daha once bir donem yunanistanda yasamistim oraya gitmek istiyorum iki arkadasim var orda samimi oldugum konustum biriyle ikisininde evbakmalarini soyledim sen once bi gel bakariz dediler dogurmak isitiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?