- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi soyleyememki
-
kadesa seni buforumda oldum olasi sevmedim sevmeyecegimde sadece bunu soylemek istedim
Kadesa da çok üzülmüştür bu duruma
kadesa seni buforumda oldum olasi sevmedim sevmeyecegimde sadece bunu soylemek istedim
Çok merak ettim beni seviyomusun?:26:
Çok merak ettim beni seviyomusun?:26:
"o bebeği istiyorum" kafası neyin kafası yaa?
ben de bunu anlamadım.nesini istiyorsun? hani kocaya nefretin belgesi olarak mı istiyorsun?
istemiyorum ama aldıramam desen neyse. istiyorum Ne? ne var bunun bilinçaltında
Beni de beni de beni de sevsin noluuurrr
BencedeeeeTolincim konu sahibesi seni sevmesin aman haamümkünse hiç birimizi sevmesin, yeterki kendi hatasını eşine ve arkadaşına ödetmesin
ben bir hata yaptim evetbu dogru burayada bilerek actim konuyu sizden duyacaklarimi azbucuktahmin ediyordum ki yanilmadim ama suvar bu benim sinavim diye dusunuyorum bebegi aldirmak gibi bir niyetim yok kimden olduguda umrumda bile degil sonuc bana ait bir bebek var karnimda kocamisevmiyorum digeradamlada kocama inat beraber oldum diger adamla aramizdaki iliski baziarkadslarin dedigi gibi cinsel birliktelikti baskabisiy degil korundugum halde hamile kaldim diger ikiarkadasimda durumu biliyor ve ben suan henuz bir seye net karar vermis degilim ama ogrenmek istemiyorum diger adamdan bile olsa bebegim oadam gene bilmiycek bunu cuku ikimizinde bi amaci vardi birbirimizden baska bir beklentimiz yoktu
bebegimi aldirmak istemiyorum hepsi bu hicbir nefret belirtisi tasimiyorum artik sadece ogrendigimden bu yana inanilmaz sekilde baglandim bebek hayatim boyunca dusunmemistim esimden korundugum halde oldu bu oyuzden aldirmak gibi bir niyetim yok kesinlikle
bebegimi aldirmak istemiyorum hepsi bu hicbir nefret belirtisi tasimiyorum artik sadece ogrendigimden bu yana inanilmaz sekilde baglandim bebek hayatim boyunca dusunmemistim esimden korundugum halde oldu bu oyuzden aldirmak gibi bir niyetim yok kesinlikle
Aynen o da sana bayılıyordu zaten
He ayrıca kadesa, hakedene hakettiği gibi davranıyor, sana özel bir şey değil. Nimetten sanma kendini konu sahibi.
Bu konu fake bnce kadin 2 adamla beraber oluyor ve korunmuyor? Ha bebek istiyorum demis o zaman kimden istedigine karar verememis.
ben bir hata yaptim evetbu dogru burayada bilerek actim konuyu sizden duyacaklarimi azbucuktahmin ediyordum ki yanilmadim ama suvar bu benim sinavim diye dusunuyorum bebegi aldirmak gibi bir niyetim yok kimden olduguda umrumda bile degil sonuc bana ait bir bebek var karnimda kocamisevmiyorum digeradamlada kocama inat beraber oldum diger adamla aramizdaki iliski baziarkadslarin dedigi gibi cinsel birliktelikti baskabisiy degil korundugum halde hamile kaldim diger ikiarkadasimda durumu biliyor ve ben suan henuz bir seye net karar vermis degilim ama ogrenmek istemiyorum diger adamdan bile olsa bebegim oadam gene bilmiycek bunu cuku ikimizinde bi amaci vardi birbirimizden baska bir beklentimiz yoktu
Aynı kafa yapısındasınız konu sahibinin yakın arkadaşımısınız değilseniz tavsiye ederim sevgiliniz yada var ise eşinizi sizden alıp yükünüzü hafiflete bilir bakın çok iyi kanka olur size
cok yalakasin be bukadar bellietmeyinbari surekli birbirinizi tanimadiginiz halde mincikliyosunuz eee siz cokmudogrusunuz simdi bu hareketten dolayi bile yalansiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?