beni suclamayin lutfen

Belki de ayrıntıları anlatmadığınız için inandırıcı gelmiyor

Öyle bir duruma sokmuşsunuz ki kendinizi, beraber olduğunuz adamı bile suçlayamazsınız bu noktadan sonra...
Elbette insanlar hata yapar, yanlış yapar ama yaptıklarının sonuçlarına da katlanmalıdır... O sonuç kesinlikle toplumsal baskı vs olsun demiyorum, ama sizin kendi vicdanınızın baskısını hissetmeniz gerekiyor tabi ki... Kendi derslerinizi çıkarmanız ve yanlışınızdan dönmeniz için bunun gerekli olduğunu düşünüyorum...

Başka birinin çocuğunu, sevmediğiniz ve boşanmak istediğiniz eşinize evlat diye yedirirseniz bence ne zaman patlayacağı belli olmayan bir bombayı evinizin ortasına atmış olursunuz.. Üstelik bu işin çocuğunuz dahil çok mağduru olur.. Yapmayın.. Etmeyin...

Ya eşinize dürüst olun, sanmam ama kabul ediyorsa beraber büyütün o yavucağı, yok edemiyorsa - ki büyük ihtimalle etmeyecek - eşinizden ayrılın ve o çocuğu kendi başınıza büyütebilecekseniz büyütün. Eşim canıma kasteder doğruyu söyleyemem diyorsanız o çocuğu aldırın, hamile değilmişim, yanılmışım diyin ve tabi ki eşinizden boşanın...

Hem gönlüm cennette, hem aklım oynaşta diye bir laf vardır hani.. cennet derken dini bir imgeden bahsetmiyorum, bunca hatanın üstüne tabi ki delirecek gibi hissetmeniz normal... Başkasının olma ihtimali olan bir çocuğa hamile olup, sevmediğiniz kocanızı başka bir adamla aldatarak zaten mutlu mesut yaşayamazsınız ki ama değil mi

Son düzenleme:
"o bebeği istiyorum" kafası neyin kafası yaa?
ben de bunu anlamadım.nesini istiyorsun? hani kocaya nefretin belgesi olarak mı istiyorsun?
istemiyorum ama aldıramam desen neyse. istiyorum Ne? ne var bunun bilinçaltında

bebegimi aldirmak istemiyorum hepsi bu hicbir nefret belirtisi tasimiyorum artik sadece ogrendigimden bu yana inanilmaz sekilde baglandim bebek hayatim boyunca dusunmemistim esimden korundugum halde oldu bu oyuzden aldirmak gibi bir niyetim yok kesinlikle

Mune ve Kazen nerde ya mesaj da kibledim yoklar hala :26: Gelsin ve açıklasınlar malum şahsın paravan üyeliğini.

ohaa ilk kez bu kadar pişkin bir insan görüyorum yuhh yani Eşimi bir daha asla kız arkadaşlarımla tanıştırmıcam nemelazım aralarından biri senin gibi çıkar felan aboowww yeminlen elimde kalır parçalarım parçalarım

Peki konuyu neden açtın? sen yapabilirsin, bunu başarabilirsin, kandır eşini dememiz içinmi

Aldırıp aldırmama konusunda birşey diyemem ama babasını en azından siz bilmelisiniz bence neden derseniz gerçekten sadice filmlerde olmuyor soy karışır ,birgün bi bakarsınız kendi kardeşiyle evlenmiş bari siz bilin ki sıkııntı olmasın

Son düzenleme:
Aynen o da sana bayılıyordu zaten
He ayrıca kadesa, hakedene hakettiği gibi davranıyor, sana özel bir şey değil. Nimetten sanma kendini konu sahibi.

cok yalakasin be bukadar bellietmeyinbari surekli birbirinizi tanimadiginiz halde mincikliyosunuz eee siz cokmudogrusunuz simdi bu hareketten dolayi bile yalansiniz

Ay peki sen doğurunca kocasıyla seviştiğin arkadaşın gelecek mi hayırlı olsuna???? Peki çocuk Doğunca sevgilin bebek bana benziyor acaba benim mi diye babalık duyguları kabarıp buçocuğu bana vereceksin derse???? Eşimle adam çok farklı ise biri esmer biri sarışın mesela bebek aynen babasına benzerse ????? Çokmerak ettim bu durumları normal biriysen atlatamaz intihar edersin zira akıllara zarar bir durum ama herşeyi gerise bırakırsan hem bu dünyan hem öbür dünyan........

Olasılıklar&şanslar

Son düzenleme:

Güle güle büyüt ama ahlaklı yetiştir.
Sülbü, nesebi ortaya çıkar nasılsa. kime benziyorsa artık.

Bu konu fake bnce kadin 2 adamla beraber oluyor ve korunmuyor? Ha bebek istiyorum demis o zaman kimden istedigine karar verememis.

evet aynen katılıyorum, iyi olay yaratmış, forum sallanmış, şuan 75 kullanıcı bilmem kaç ziyaretçi okuyor.. bizim gibi boş vakit değerlendirmeye çalışanlar da zamanı harcıyor buna cevap yetiştirerek :))

öncelikle evet ben de konunun fake olduğunu düşünüyorum bu 1.
2. si hadi gerçek diyelim bazı cevaplar;
sevmediğin bir adamla nasıl aynı yatağı paylaşabiliyorsun?
diğer adamla kocana inat yatarken hiç mi korunmak aklına gelmedi?
sırf senin diye bir bebek doğurmak bu kadar kolay mı zannediyorsun??
bak ben yeni anne sayılırım, 7 aylık oğlum var.
allahıma binlerce kez şükürler olsun ki, çok güzel, sevgi dolu ve saygı dolu bir evliliğim var.
eşim de ben de çok mutlu ve güleç çiftleriz, haliyle bizim enerjimiz de bebeğimize yansıyor.
bebeğimizi gören herkes der ki ''maşallah, ne kadar mutlu bir bebek, sizin güleçliği mutluluğu o da almış'' derler.
sen bebek doğurmayı ne zannediyorsun, 9 ay taşı, doğur, yedir, içir, altını temizle mi zannediyorsun...
çocuğun babasını bilmezken akıl sağlığını koruyup o bebekle sağlıklı bir ilişki kurabileceğini düşünüyor musun?
mutsuz bir evlilikte çocuk büyütmek ne kadar ağar olabilir yeri gelince bunları düşünebiliyor musun??
ben şuanda KK'yı aktif olarak anne grubumuzu takip ediyorum.
en mutlu çiftler bile nasıl sorunlar yaşıyor biliyor musun sen?
bebek senin diye bu kadar sorumluluğu nasıl alırsın ya,
o çocuğu hiç düşünmüyor musun sen?
senin gibi annelere yazıklar olsun, sırf kendi annelik duygularını bastırmak için çocukları mutsuz evliliklere tıkıyorsunuz.
bence git bu bebeği aldır, eşine dr.a gittiğini, boş gebelik olduğunu, bu yüzden kürtajla gebelik kesesini aldıklarını söyle.
şuan hormonlarınla doğurmak istiyorsun ama aldırdıktan bi süre sonra hormonların dengeye gelince iyiki doğurmadım dersin...
haa baktın boşanmıcan, kocanla her türlü hayata devam etcen, o zaman tek eşli olduğun bi dönem yaparsın bebeğini.

Aynı kafa yapısındasınız konu sahibinin yakın arkadaşımısınız değilseniz tavsiye ederim sevgiliniz yada var ise eşinizi sizden alıp yükünüzü hafiflete bilir bakın çok iyi kanka olur size

O... Sadece belden asagısı ile olmaz,bırde dil o... Lugu vardır. Su an sızın yaptığınız gıbi...eger kor degilseniz ki degılsınız okumayı becermişsın ancak anlama kıtlığı var ,ne yazdığımı anlamamışsınız,ben konu sahıbıni savunmadımm,ama sızın gıbı oturup nasıl olsa benım basıma gelmedi ağzıma geleni sayım bari de demedimm.kınamadımm rabbimm ıslah etsınn..doğru insanlarla karşılaştırsın...ve sızın gıbi dil O ....LARI ile de yoldaşşş etmesinnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…