- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi soyleyememki
-
Bu tarz konular neden bu kadar çok tıklanma rekoru kırıyor anlamıyorum valla...bır dde insanlar sıze derdıni anlatınca nıye herkese o kişinin uzerıne atlıyo onu da anlamıyommm...duzgun bır dılle ve üslupla cevap verılebılırr... Millet olarak suçlu bulunca alta ezmeyi çok seviyoruzzzz
ben tek eşliyim mesela..
cocugum da babasına babuş dıyor..
herkes hangı fabrıka cıkıslı olduğunu bılıyor bızım evde..
aynen bekar olsa dönüp bakmazlar. kıskançlığın çok üstünde bir şey bu fesatlık heralde ya da daha farklı bişey. bi tür ruh hastalığıda olabilir çünkü bazı insanlar mutlu insanları hiç çekemez.ve mutsuz olsunlar diye uğraşır. bence konu sahibi iki rekat namaz kılıp tövbe etsin. gerçi fakede olabilir konu çok açıyorlar bu fakeler bu konuları
neyin pesindesiniz siz yahu gercek kimligiminmi ? bumudur dert ? oyle bir veryansin ediyorsunnuzki astiniz kestiniz beni daha once bircogunuzun konusunu okudum benden bir tik altinda olduklarim bile var kimse masum degil heleki klavyedelikanliligi yapansizler acaba benden ne farkiniz var vallahi cok merak ettim neyse uzatmiycam
ziyaretçiler siz de gelin uzaktan bakmayın göz hakkı diye birşey var
Ofişş annem yeter artık, çekirgeleri hatırla
gittim ben gittim, çekirgelerimle gittim sorunlu
Bu mahlukatin ki normal ni suç değil evine gittigi kadının kocasını ayartmis bi pislik ve burda kalkmış millete beddua ediyor abuk sabuk konuşuyor...böylelerinden ötürü ne soy bağı kalıyor ne bişey...
Bu tarz konular neden bu kadar çok tıklanma rekoru kırıyor anlamıyorum valla...bır dde insanlar sıze derdıni anlatınca nıye herkese o kişinin uzerıne atlıyo onu da anlamıyommm...duzgun bır dılle ve üslupla cevap verılebılırr... Millet olarak suçlu bulunca alta ezmeyi çok seviyoruzzzz
ben bir hata yaptim evetbu dogru burayada bilerek actim konuyu sizden duyacaklarimi azbucuktahmin ediyordum ki yanilmadim ama suvar bu benim sinavim diye dusunuyorum bebegi aldirmak gibi bir niyetim yok kimden olduguda umrumda bile degil sonuc bana ait bir bebek var karnimda kocamisevmiyorum digeradamlada kocama inat beraber oldum diger adamla aramizdaki iliski baziarkadslarin dedigi gibi cinsel birliktelikti baskabisiy degil korundugum halde hamile kaldim diger ikiarkadasimda durumu biliyor ve ben suan henuz bir seye net karar vermis degilim ama ogrenmek istemiyorum diger adamdan bile olsa bebegim oadam gene bilmiycek bunu cuku ikimizinde bi amaci vardi birbirimizden baska bir beklentimiz yoktu
senden önde olan var mı bilemem de senden pişikin olanını görmedik henüz
farkımzı şu; ne eşimizi arkadaşımızın eşiyle aldatıyoruz ne karnımızda ki bebeğin babası kim diye sorguluyoruz ne hem eşimize hem arkadaşımıza iğrenç bir oyun oynuyoruz ne çocuklara beddua edecek kadar zavallıca davranıyoruz, yaz yaz bitmez.
istediğin kadar aldat kocanı bu senin şerefinle,onurunla ilgili bi durum bana ne ama çıkıp da burada lanetler yağdıramazsın.hem de milletin çocuğuna dil uzatamazsın hadsizce.
ben bir hata yaptim evetbu dogru burayada bilerek actim konuyu sizden duyacaklarimi azbucuktahmin ediyordum ki yanilmadim ama suvar bu benim sinavim diye dusunuyorum bebegi aldirmak gibi bir niyetim yok kimden olduguda umrumda bile degil sonuc bana ait bir bebek var karnimda kocamisevmiyorum digeradamlada kocama inat beraber oldum diger adamla aramizdaki iliski baziarkadslarin dedigi gibi cinsel birliktelikti baskabisiy degil korundugum halde hamile kaldim diger ikiarkadasimda durumu biliyor ve ben suan henuz bir seye net karar vermis degilim ama ogrenmek istemiyorum diger adamdan bile olsa bebegim oadam gene bilmiycek bunu cuku ikimizinde bi amaci vardi birbirimizden baska bir beklentimiz yoktu
kadesa seni buforumda oldum olasi sevmedim sevmeyecegimde sadece bunu soylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?