beni tamamen kaybettiğini göstermenin en güzel yolu nedir?

farmanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
77
15
48
3 yıllık ilişkimi geçen hafta bitirdim..şimdiye kadar yaşadıkları bütün sorunlarda hep yanında oldum , ona o kadar çok anlayış gösterdim ki çoğu zaman kendimi unuttum..Aklımdan geçen tek şey onunla bi hayat kurmaktı fakat ben fedakarlık yaptıkça daha çok kaybettim..sonra yıpranmaktan çok yorulduğum bi gün benden aldıklarına baktım ve etrafımda olan beni geçekten seven insanlara rağmen neden onu sevdiğimi düşündüm..yoksa bu bir takıntı mıydı? evet, onunla olma fikrine o kadar çok takılı kalmıştım ki onu bu haliyle isteyip istemediğimi sorgulamıyordum bile..en son ona onu artık istemediğimi bu şekilde onunla evlenmeyi düşünmediğimi söyledim.. ve telefondan facebooktan her yerden sildim.. bu bi anlık sinirle yapılan bişey değildi çok düşündüm ve onunla olsam bile sürekli üzüleceğimi ve değer görmceğimi net bi biçimde gördüm..ben çok mücadele ettim kızlar artık gerçekten dönmek istemiyorum.. fakat şu an ikimz de sessiz bekliyoruz muhtemelen o daha önceki deneyimlerine de dayanarak benden bişeyler bekliyor..fakat benden adım gelmeyince illa ki dayanamayıp karşıma tekrar çıkcaktır..çünkü biliyor ki benden daha iyi bi insan karşısına çıkmaz..bunu yüz defa söylemiştir bana abartısız ama kıymet bilmeyince ne anlamı var o da tartışılır..benm istediğim şey onu iliklerine kadar pişman etmek..kesinlikle pişman olup dönsün demiyorum gerçekten onla bi hayat kuramam artık ama ben bu ilişki için çok çabaladım çok gözyaşı döktüm onun pişman olduğunu görmeyi çok istiyorum..en etkili yol hangisidir? en çok delirten şey nedir? hiçbir şeklde aramalarını açmayıp mesajlarına dönmemek mi yoksa sert konuşmak mı?bi de karşılaştığımda ne yapmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim beni kaybettiğini anlasın istiyorum..

bence de tepkisiz kal..telefonlarını açma, mesajlarına cevap verme..

ama karşılaştığında gayet dostça güleryüzlü davran... çıldırsın:))))

umursamazlık ve o yokmuş gibi davranmak en bitiren şeydir...en ağır cümlelerin bile bu kadar bitirmez

şimdiye kadar hiç karşılaşmadım o yüzden ne tepki veririm bilemiyorum.. aynı okuldayız o yzden karşılaşırız muhtemelen..umarım soğukkanlı olurum..neden hiç kıymet bilmezler bi anlasam..bu şekilde sevgilisini çok pişman eden var mı :)

varr tabikideeee

bencede kesinlikle hiç yokmuş gibi davran..tabi abartmadan:) yani aşırı mutlu görünmeye çalışma, mutsuzda görünme normal ol yanii.

en büyük çığlık susmaktır diye bi söz vardı..çok doğru... benim eski erkek arkadaşım kavga edince öyle susardıki delirirdim..hani kızsa bağırsa rahatlıcam ama yok:)

en büyük tepki tepkisiz kalmaktır unutma bunu:)
gerçekten bi ilişkiye değer verdiysen mücadele ettiysen ve yaptıkların karşıdakinin egosunu şişirmekten başka bi işe yaramadıysa bunları hak etmiştir:)

Yoluna bak canım,madem dönemeyeceksin neden pişman olduğu önemli ki..ama pişman olur merak etme,bir şey yapmana gerek yok..

hiçbir şey yapmamak. irtibat kurmamak. zaten yapman gereken her şeyi yaptıysan, emek verdiysen o kıymet bilmediyse mutlaka bir gün pişman olacak merak etme. umursamamak kadar hiçbir şey koyamaz insana.

kızlar o kadar yorucu ki anlatamam...bazen özlüyorum ama daha çok kurtulduğumu düşünüyorum.. çünkü böyle bi insanla ömür geçmezdi.. o kadar denegesizdi ki bi kararı bi kararına uymuyordu..bu da beni deli ediyordu..neden biz kızlar böyleyiz bilmiyorum..her türlü fedakarlığı yapıyoruz tepemize çıkartıyoruz resmen..ama ben herşeye trip atan bi insan hiç olamadım karakterimde yok..bndan sonra bu tavrımı değiştimek istiyorum hayatıma yenii biri girdiğinde kymetimi bilsin istiyorum.ama ne yapmalıyım bilmiyorum :/

aynısından bende de vardı. ayrıldık. ama adam ayrılmak için, benim bırakıp gitmem için yapıyormuş her şeyi. dengesizlikleri mutsuzlukları sadece banaymış. neden? çünkü çok fedakarlık yaptım seni her halinle seviyorum dedim. şimdi birinin çevresinde divane olmuş. sorumluluk istemiyorum, bağlılık istemiyorum diyen adam "benim sahibim var" diyor. bunların derdi birinin peşinde sürünmek başka bişi değil. biz yapamadık elalemin kızı yapıyor işte. o yüzden boş ver umursama. özlem de geçiyor bunaltı da nefret de.

kesinlikle herşey geçiyor.. ben gayet de iyiyim hatta zaman geçtikçe yaşattıklarını daha iyi anlıyorum daha çok kızıyorum ve içimde bi soğukluk oluşuyor..Ama yediremiyorum onca yaptığı şeye rağmen mutlu olmamalı bunun pişmanlığını yaşamalı diyorum.

senin bugün değerini bilmeyen kişi ilerleyen zamanlarda hiç bilmez..ki en kötü zamanlarında yanında olmuşsun..kendinden yeterince taviz vermişsin..ama bırak artık zararın neresinden dönsen kardır..daha iyileri çıkacaktır karşına eminim..en azından senin değerini bilecek bir insan...rahat ol..umursama

Aynı şey başıma geldi.Bir müddet hiç aramadı,çok kinli ayrıldık.Sonra bir gece sabaha karşı telefonum çaldı oydu arayan açtım nasılsın diye merak ettim dedi çok iyi olduğumu her şeyin yolunda olduğunu söyledim.2 dakika sonra kapattık.Aradan 2 dakika geçti geçmedi tekrar aradı 1 saat konuştuk.ben huzursuzum,sadece başımı omzuna koyduğumda huzur buluyordum,yanına gelsem bana sıkı sıkı sarılır mısın dedi:d hayır dedim.Sonra mutlu olmam mutsuz etmiş olacak ki onu aradan 1 sene geçti aradı ben seni unutmadım dedi.tehdit etti görüşmek zorundasın benimle diye.Ama ben bir başkasını seviyorum ve ondan kurtulmak için numaramı değiştirdim.Beni bulacak biliyorum ama sevmekten vazgeçtiği birini insan bir daha sevemiyor.Dostça yaklaş pişmanlığı artsın.Yollarımız ayrı de,mutluyum de.İnan huzur bulmayacaktır...

Son düzenleme:

kesinlikle işte demek istediğim bu sevmekten vazgeçince tekrar sevemiyorsun..çünkü son iki haftadr o bana karşı çok iyiydi ben iyi olamıyordum hep aklıma geliyordu yaşattıkları üzdükleri..sonra da koptuk zaten iyi de oldu rahatladığımı hissediyorum biliyorm ki geçicek..zaten Allah büyük yaptıkları illa ki yanına kalmıcaktır..Ahh almak diye bişey var..İlk ilişkisi benm bu yzden kızların benm ona davrandığım gibi davranmadığını görünce en kötü ihtimal gene anlıcak neyin ne olduğunu..Pişman olması neden bu kadar önemli ben de bilmiyorum ama kendimi böyle avutmak hoşuma gidiyor kızlar eminm anlarsınız..belki de başkasını sevdiğimde bunun da bi önemi kalmıcak.. kesin olan tek şey onunla bi daha olmak istemdiğimdir..

kesinlikle işte demek istediğim bu sevmekten vazgeçince tekrar sevemiyorsun..çünkü son iki haftadr o bana karşı çok iyiydi ben iyi olamıyordum hep aklıma geliyordu yaşattıkları üzdükleri..sonra da koptuk zaten iyi de oldu rahatladığımı hissediyorum biliyorm ki geçicek..zaten Allah büyük yaptıkları illa ki yanına kalmıcaktır..Ahh almak diye bişey var..İlk ilişkisi benm bu yzden kızların benm ona davrandığım gibi davranmadığını görünce en kötü ihtimal gene anlıcak neyin ne olduğunu..Pişman olması neden bu kadar önemli ben de bilmiyorum ama kendimi böyle avutmak hoşuma gidiyor kızlar eminm anlarsınız..belki de başkasını sevdiğimde bunun da bi önemi kalmıcak.. kesin olan tek şey onunla bi daha olmak istemdiğimdir..

Çok Dua ettim,Allah'ım acı çeksin ama benim yüzümden diye.Çünkü ben onun sorunlarına yetişmekten ilişkimi yaşayamadım.Her gün bir dert.Sabahlara kadar ağladığımı bilirim.Ama sonra benden uzak olsun da ne yaparsa yapsın dedim.Unutmasam ben unutmazdım,2 yıl olmuştu ve ilk ilişkimdi.Ondan sonra kimseyle çıkmadım 1.5 yıl oluyor ama başkasını sevdim.Bana değer veren birin sevmek güzel.Ben üzüldüğümde arayıp sorması,beni mutlu etmeye çalışması paha biçilemez mutluluk.
Ama o bana hiç değer vermemişti.Ayrıldığımızda sen sadece sevgilini değil en yakın arkadaşını kaybettim dedim.Şimdi çok mutsuz çünkü bana yaşattıklarını bedelini Rabbim ödetecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…