Çok güzel bir hamilelik geçirin, eşiniz ve çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu, mutlu olun. Sizi üzen, kıran, strese sokan kişilerden uzak durun, sınırınız koruyun. Haklısınız yine üzülmeyin kendinizi strese sokmayın. Kapıyım kapınızı bakın hayatınızaEşim çok üzgün olanlardan dolayı, ama bu süreçte hep bana destek oldu iki tarafı da kırmamaya çalıştı, aslında sorunu en güzel şekilde yönetti.
Kim kime ne hakla bağırıyor o nasıl bir terbiyesizlik yahu, barışmayınMerhaba arkadaşlar, sorunum eşimin ailesi ile ilgili, bizim dünya tatlısı bir bebeğimiz var(1 yaşında),su an tekrar bebek bekliyoruz(planlı ve isteyerek oldu), eşimin ailesiyle bu guzel haberi paylaştığımda aceleniz neydi gibi tepkiler aldık, tahmin edersiniz ki üzüldüm.Hamile olduğumu bildikleri halde benimle kırıcı konuşmalar yaptılar, bağırdılar, kalbimi kırdılar, şimdi barışmak istiyorlar, ama benim kırgınlıklarım devam ediyor ve hamileliğimi huzur içinde geçirmek istiyorum.Bebegi istediklerini seveceklerini söylüyorlar ama tavır ve davranışları öyle olmadığı icin konuşmaları bana samimi gelmiyor.. önerileriniz neler?simdiden teşekkür ederim kadınlar kulübü ailesi<3
Bagirdilar mi yok artik?Tmm erken olmus ama sizin kararniz sonucta.Bagirmak neMerhaba arkadaşlar, sorunum eşimin ailesi ile ilgili, bizim dünya tatlısı bir bebeğimiz var(1 yaşında),su an tekrar bebek bekliyoruz(planlı ve isteyerek oldu), eşimin ailesiyle bu guzel haberi paylaştığımda aceleniz neydi gibi tepkiler aldık, tahmin edersiniz ki üzüldüm.Hamile olduğumu bildikleri halde benimle kırıcı konuşmalar yaptılar, bağırdılar, kalbimi kırdılar, şimdi barışmak istiyorlar, ama benim kırgınlıklarım devam ediyor ve hamileliğimi huzur içinde geçirmek istiyorum.Bebegi istediklerini seveceklerini söylüyorlar ama tavır ve davranışları öyle olmadığı icin konuşmaları bana samimi gelmiyor.. önerileriniz neler?simdiden teşekkür ederim kadınlar kulübü ailesi<3
Çok teşekkür ederimKonudan bağımsız ili bebeğiniz arasında ne kadar ay farkı olacak :) ve hayırlı olsun :)
İyiki varsınız, guzel dilekleriniz bana o kadar moral oldu kiÇok güzel bir hamilelik geçirin, eşiniz ve çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu, mutlu olun. Sizi üzen, kıran, strese sokan kişilerden uzak durun, sınırınız koruyun. Haklısınız yine üzülmeyin kendinizi strese sokmayın. Kapıyım kapınızı bakın hayatınıza
Sormayın o kadar kafaya takıyorum kiBagirdilar mi yok artik?Tmm erken olmus ama sizin kararniz sonucta.Bagirmak ne
Aile planlamasi yaparken onlara mi daniscakmissiniz? Asla barismaMerhaba arkadaşlar, sorunum eşimin ailesi ile ilgili, bizim dünya tatlısı bir bebeğimiz var(1 yaşında),su an tekrar bebek bekliyoruz(planlı ve isteyerek oldu), eşimin ailesiyle bu guzel haberi paylaştığımda aceleniz neydi gibi tepkiler aldık, tahmin edersiniz ki üzüldüm.Hamile olduğumu bildikleri halde benimle kırıcı konuşmalar yaptılar, bağırdılar, kalbimi kırdılar, şimdi barışmak istiyorlar, ama benim kırgınlıklarım devam ediyor ve hamileliğimi huzur içinde geçirmek istiyorum.Bebegi istediklerini seveceklerini söylüyorlar ama tavır ve davranışları öyle olmadığı icin konuşmaları bana samimi gelmiyor.. önerileriniz neler?simdiden teşekkür ederim kadınlar kulübü ailesi<3
Ne yazıkki bende kendime sürekli bunu soruyorum ne hakla. Üstelik bebek öz torunları yabancı birisi değil yaniKim kime ne hakla bağırıyor o nasıl bir terbiyesizlik yahu, barışmayın
Benim iç sesimde bunları söylüyor, ben küsebilirim, ama çocuklarımla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim acabaAile planlamasi yaparken onlara mi daniscakmissiniz? Asla barisma
Istemedikleri bebekleri gormelerine de gerek.yok bence. Ki normalde asla bole dusunen bi insan degilimdir. Benim gitmedigim yere cocugum da gidemez der otururdum ben. Yiyosa cikip gelsinler. Cocuk.icin bagirip azarladiklari gelinin evine gelmeye yuzleri varsa gelsin gorsunler torunlariniBenim iç sesimde bunları söylüyor, ben küsebilirim, ama çocuklarımla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim acaba
Çok teşekkür ederim18 ay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?