Beni tekrar aydınlatın

Eşim çok üzgün olanlardan dolayı, ama bu süreçte hep bana destek oldu iki tarafı da kırmamaya çalıştı, aslında sorunu en güzel şekilde yönetti.
Çok güzel bir hamilelik geçirin, eşiniz ve çocuklarınızla sağlıklı, huzurlu, mutlu olun. Sizi üzen, kıran, strese sokan kişilerden uzak durun, sınırınız koruyun. Haklısınız yine üzülmeyin kendinizi strese sokmayın. Kapıyım kapınızı bakın hayatınıza

Kim kime ne hakla bağırıyor o nasıl bir terbiyesizlik yahu, barışmayın

Bagirdilar mi yok artik?Tmm erken olmus ama sizin kararniz sonucta.Bagirmak ne

İyiki varsınız, guzel dilekleriniz bana o kadar moral oldu kiİnsallah en ihtiyaç duyduğunuz anlarda sizin cevrenizdede böyle insanlar olsun

Aile planlamasi yaparken onlara mi daniscakmissiniz? Asla barisma

Benim iç sesimde bunları söylüyor, ben küsebilirim, ama çocuklarımla ilgili nasıl bir yol izlemeliyim acaba
Istemedikleri bebekleri gormelerine de gerek.yok bence. Ki normalde asla bole dusunen bi insan degilimdir. Benim gitmedigim yere cocugum da gidemez der otururdum ben. Yiyosa cikip gelsinler. Cocuk.icin bagirip azarladiklari gelinin evine gelmeye yuzleri varsa gelsin gorsunler torunlarini

Evet ne yazık ki doğru söylüyorsunuz, bende sizin gibi düşünüyorum.. ve söylediğiniz şekilde bereket edeceğim.tesekkür ederim

Onlara ne acaba ya anne baba isteyerek yapmış. Ben barışmazdım hele o hormonlarla uzun süre konuşmazdım sanırım.

Size bağırdıklarını söylüyorsunuz ama yaşanan olayın tam olarak ne olduğunu anlamak için soruyorum ne dediler size? Mesela "çocuk daha çok küçük sonuçta o da daha bebek" ..demeleri çok sıkıntı değil .Bazı insanlar mesela eşimin ailesi " simiti hangi fırından aldın ? Ben bunu değil diğer fırının simidini seviyorum" içerikli çok basit konuları bile bağır çağır konuşurlar.

Tepkileri yersiz olmuş,uslupları her zaman böyle sert ve kırıcı mı?
Aslında sizi düşünüyorlar,peşpeşe cocuk bakmak zorlayıcı bir süreç olabilir.
Görüşmeyin diyemem nekadar da olsa anne baba

Tabi insan hassaslaşır onlar hamileliğinize "niye acele ettiniz?" diye tepki verdiklerinde, ama insanların ağzı torba değil büzesin. O an aklından geçeni ağzından çıkarmış. Neden bağırdılar? siz kırılıp bir şey mi söylediniz de bağırdılar? Bağırmamaları gerekiyordu ama ne oldu iyi analiz edin bence. Ortada kötü bir niyet yoksa küslük sokmayın araya derim.

Bebeği sevip isteyecekleri ne demek istemezlerse nolurmuş?? Barışmayın bence ayrıca onlara ne ne demek hamile kadına bağırmak. Kendileri bakmıyor yada maddi olarak bebeği a dan z ye karşılamıyorlarsa yorum yapamazlar. Huzurunuz kaçmasın.

ilk çocukta çok beklentiniz oldu mu onlardan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…