Beni tekrar aydınlatın

Hayatta barışmazdım hele pişkin pişkin bebeğini sevicez filan laflara bak. Onların sevgisine mi kaldınız boşverin

Bağırmak çağırmak nedir, şaka mı? Nasıl bi hadsizlik? Onlardan izin almanız gerekiyordu galiba önce.
Şimdi de istiyorlarmış öyle mi, Allah razı olsun gerçekten.
Bence bi süre daha konuşmayın, sonra kısa öz şekilde had bildirici sınırı çizici bi konuşma yapın, sonrasında da mesafeli şekilde devam edin. Herkes yerini bilsin.

istememe sebepleri ne? ekonomik ya da birbirinizle geçinemeyen bir çift mmisiniz

Benim ablamla aramda da 18 ay var, tüm çocukluğumuz uyum içinde,birbirimizi eyleyerek geçti. Çok da güzeldi,arkadaş olduk,beraber konserlere gittik, sırlarımizi sakladık,aynı zamanda üniversite okuduk, birbrimizin şehrine gidip geldik. Bence yaşayan biri olarak bir buçuk iki yaşın kardeş açısından harika olduğunu soyleyebilirim. Sizin gönlünüzden geçen nedir bilmiyorum ama umarım aynı cinsiyetten olur, mutlu mutlu yaşarlar :)
Ablam da yaş farkı bizimki gibi az iki çocuk doğurmak istiyordu. Ama sonra anne olunca vazgeçti :))
Eşinin ailesine gelince, sana saygisizlik yapan insanlara iyi davranmak zorunda değilsin. Onlar emek verip gönlünü almak için adım atarlarsa yine de çok ters davranma bence. Sonuçta eşinin ailesi, atsan atamazsın,satsan satamazsin. Köprüleri yakmanın alemi yok. Önünüzde konuşacak nice bayram, düğün, çocuk doğumgünü, sünnet falan filan var. Merhaba merhaba diyecek kıvam her zaman iyidir

Yahu çocuk benim değil mi ?
Bakacak olan ben değil miyim ?
İstersem(maddi ve manevi imkanlarım da uygunsa) kedi gibi patır patır dogururum,kime ne ?
Benim vücudumda can bulacak bir parcam için,kocamla bilerek ve isteyerek yaptığımız bir çocuk için : Kim,ne hakla bağırıyor ?
Ben hemen kabul etmezdim bu ozurlerini.
İçimdeki cana da karismasinlar bir zahmet.
Ayrıca bunlar bağırırken kocan neredeydi ?
"Size ne" diyemedi mi ?

Küs barışma diyenler ne kadar çok. Akraba ilişkisi öyle kolay kesilmez. Çünkü sila-i rahim denen asla kopmaması gereken bir ilişki türüdür. Bunu herkesin iki üç dk zaman ayırıp okumasını tavsiye ederim. Aksi halde birçok insan kendini uçuruma sürüklemiş olur.
Ha, adamların tepkileri lafları falan zaten hadsizce, orası belli. E o zaman ne yapmak lazım, aşağı tukursen sakal yukarısı bıyık. Duruma en uygun davranış, önce bu konuda net olarak konuşup bu tür tepkiler laflar görmek istemediğinizi söyleyeceksiniz. Mesafeli ılımlı ilişki kuracaksınız. Sınırlarınızı cignetmeden. Kavga dövüş laf sokma sürekli şikayet olursa eşiniz de turkish erkek olarak size sırtını dönecek, çünkü armut dibine düşer

Kendilerine yorum yapmayı hak gördükleri konuya bak. Eşinizin ailesi diye bir noktada elbet barışırsınız muhtemelen. Ama hep mesafeli olun. Size faydadan çok zararları dokunur.

Hamilesiniz diye bağırdılar biraz daha bekleseydiniz diyeni duymuştum da bağırıp kızanı duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…