• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni telefonuna kaydetmemiş.

Bu söylediklerinizi başarabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Ama hep şöyle düşünüyorum. Yakın davrandığım insan ya beni sevmiyorsa da yüzüme karşı iyi davranıyorsa. Bu duruma düşmekten o kadar korkuyorum ki. Mesela birileri beni bir plana dahil ediyor. Acaba gerçekten orda olmamı istiyorlar mı yoksa nezaketen mi çağırdılar diye kurup duruyorum. Sonra da kendimi o an o ortama çok yabancı hissediyorum. Böyle düşünmekten sağlıklı iletişim kuramaz hale geldim. İnsanlarla belirli bir noktadan sonra ilişkimi yürüyemiyorum. Ne uzuyor ne kısalıyor ilişkilerim.

mesela şimdi de nişanlımın annesi yakın davranıyor ama diyorum ki acaba gerçekten beni sevdi mi yoksa oğlunun hatırına mı dialog kurmaya çalışıyor. Nişanlım ailesiyle beni yakınlaştırmak için çabalıyor. Aynı şeyi onlara da yapıyorsa diye takıyorum kafama. Mesela babası ile hiç diyaloğum olmadı gibi bir şey.
bence ilk başta insanlarla bu nişanlınızın annesi, babası, kardeşi her kim olursa belli bir mesafede olun, ne çok uzak ne de çok samimilik. Zamanla zaten o ortama o kişilere alışıp ona göre davranırsınız. O ortamdayken cidden anı yaşayın, sevmiyorlarsa bile zaten saygı duyacaklardır ama nişanlınızın annesi de çok tatlı biri gibi ve anlattıklarınıza göre gayette seviyorlar sizi.
 
Kardesiyle çok bir samimiyetiniz yok anlasilan e belki aklına bile gelmedi kaydetmek.
Bir de gerçekten bu ne samimiyet bu kadar üstüne düşer ve takarsaniz bazı seyleri zayıf bir insan imajı verirsiniz biraz ağır ve mesafeli olun.
1 kere aradın 3 kere aradim yok kaydetmedin diye hesaplarsanız sürekli kendinizi yorarsiniz ancak.
 
Bu söylediklerinizi başarabilmeyi o kadar çok isterdim ki. Ama hep şöyle düşünüyorum. Yakın davrandığım insan ya beni sevmiyorsa da yüzüme karşı iyi davranıyorsa. Bu duruma düşmekten o kadar korkuyorum ki. Mesela birileri beni bir plana dahil ediyor. Acaba gerçekten orda olmamı istiyorlar mı yoksa nezaketen mi çağırdılar diye kurup duruyorum. Sonra da kendimi o an o ortama çok yabancı hissediyorum. Böyle düşünmekten sağlıklı iletişim kuramaz hale geldim. İnsanlarla belirli bir noktadan sonra ilişkimi yürüyemiyorum. Ne uzuyor ne kısalıyor ilişkilerim.

mesela şimdi de nişanlımın annesi yakın davranıyor ama diyorum ki acaba gerçekten beni sevdi mi yoksa oğlunun hatırına mı dialog kurmaya çalışıyor. Nişanlım ailesiyle beni yakınlaştırmak için çabalıyor. Aynı şeyi onlara da yapıyorsa diye takıyorum kafama. Mesela babası ile hiç diyaloğum olmadı gibi bir şey.

İyi de ne önemi var

Seni sevdiği için görüşse de oğlunun hatrına görüşse de önemli değil

Mesafe candır belirli bir sınırda ilişkiyi yürüteceksin olacak bitecek

Kimseye kendini sevdirmeye çalışma
 
Arkadaşım iki yönlü degerlendiricem. 1.sen takintilisin ufak şeyleri uzatıyor uzatıyor senaryo yazıyorsun neredeyse. Yani mesela seni yönlendirmeleri hoş değil de senin bu kadar kaile alman da gereksiz. 2. Asla asla seni yönlendirmelerine izin verme. Onu ara bunu ara şunu yap dediklerinde aaaa öyle mi hadi müsait olursam aramak isterim tabi gibi birsey diyip arama. Ve bunu da düşünme.
 
Son paragrafı okuyamadım gerçekten sıkıldım okuduğum yerlerde de hiç bir dert görmedim. Evet dediğiniz gibi çok çok hassasınız rabbim size dert sıkıntı vermemiş ki ( inşallahda hiç vermesin) bunları dert ediniyorsunuz yapmayın canınıza yazık
 
Whatsapptan yazdım profil fotoğrafı görünmüyordu bana cevap verdiğinde. Belki ayarları öyledir diye düşünmüştüm ve bu konuyu takmayacağım diye kendimi şartlamıştım. Sonra nişanlım whatsapptan bir şey gösteriyordu konuşma listesinde bir altta kardeşi vardı ve profil fotoğrafı vardı. Böylece kaydetmediğinden emin oldum.
Yav bacım sen manyakmisin gece gece güldüm valla bu kadar ayrıntı detay nisanlinin kardesi seni kaydetse nolur etmesese nolur niye bu kadar önemli sen bence yardım al hayat böyle gecmez
 
Derdin olayımmmmmmmm
Ya bırak kaydetmesin ileride iyiki kaydetmemiş diye teşekkür edersin.
 
Cok takintilisiniz. Ben nisanlinizin söyleminden annesinin imada bulunduğu gibi bi çıkarımda bulunamadim. Kardesinin kaydetmesine gelince bende bazen birilerini hemen kaydetmem üşenirim. Öyle kalir msj silmem ama bi ara boşluğuma gelirse o zaman kayıt ederim :)
 
Şöyle söyleyeyim, en yakın arkadaşlarımdan biri çift hat kullanıyormuş, bir gün bende kayıtlı olandan değil de diğerinden aradığında görmemişim, sonra yabancı numara görünce '' Bilinmeyen'' olarak kaydedip WhatsApp tan fotoğrafı varsa tanıdıksa ona göre geri dönüş yapacaktım, baktım fotoğrafı var,arkadaşım. Ama o arkadaş bi yıldır''Bilinmeyen'' olarak kayıtlı, Bilinmeyen arıyor yazınca sonuçta biliyorum kim olduğunu 😀😀😀okurken bile daraldım siz nasıl dayanıyorsunuz çok zor olmuyor mu hayat böyle?
 
Kaynım yada görümcem beni telefonuna kaydetmedi diye bunu içimde dert haline getirdiğim gün öldüğüm gündür gülüm:-)
 
Tüh ne yapcaz şimdi
Ya gerçekten bu kadar takıntılı olmayın size zarar tamam mı
 
Artık emin oldum ki burada okuduğunu anlayamayan insan sayısı ciddi anlamda fazla.

arkadaşlar diyorum ki çok uzun yazdım çünkü içimi dökmek istedim, uzun buldum diyecek olan O KU MA SIN!
Hala ay çok uzundu daraldım yazanlar var. Başından belirtmişim OKUMA!!!!!

sonra diyorum ki kaydetmemesine üzüldüm tabi ki ama nişanlıma bahsetmedim bile. Asıl sorum: NİŞANLIM, BİZİ YEMEĞE ÇAĞIRDIĞINDA KARDEŞİME ÖZEL MESAJ ATMAN HOŞUNA GİDER DİYOR. BAŞKA TÜRLÜ GELMEZ O DİYOR. ANNENE SÖYLEMEM YETERLİ DEĞİL Mİ NEDEN HERKESİ TEK TEK DAVET EDEYİM DEDİĞİMDE BOZULUYOR. BU DURUMDA NE YAPMALIYIM?
bu cümleyi anlamak bu kadar zor mu yahu?

Evet hepinizin koyduğu teşhis doğru takıntılıyım ve bravo bunu ilk kez siz farkettiniz normalde hiç anlaşılıyor. Ben zaten yazımın başında hiç söylemedim takıntılı olduğumu. Harikasınız!!

yeteri kadar zor bir hayatım var. Belki birileri yardımcı olur diye yazıyorum ama o kadar kötüsünüz ki. Bence ben yine iyiyim. En azından durumumun farkındayım. Ya sizin gibi olsaydım? Allah korusun.
 
Ekleme: sayfa 8

Merhaba arkadaşlar. Yine bana takıntılı diyenleriniz olacak ama siz söylemeden ben söylüyorum zaten. Evet fazla hassasım ve gerçekten her şeyi çok fazla kafama takan bir insanım. Ama bunu isteyerek yapmıyorum. Ayrıca yine uzunca içimi dökmek istedim. Uzun bulacak olanlar okumayabilirler.

Konuya gelirsek. Nişanlımın annesini aradım geçen gün. Hastanedeymiş röntgen çekilecekmiş sıra ona geldi kapattık. Çıktıktan sonra da o beni aradı. Uzun uzun sohbet ettik telefonda. Aynı gün öğleden sonra sonuçlarını alacaktı sormak için aradım ama deprem oldu ve hatlar kapandı. Yani aradım ama ulaşamadım.
Ertesi gün tekrar aradığımda hattı hala açılmamıştı. O gün nişanlımla buluştuk ve ona sordum annen ne yaptı sonuçlar nasıl diye. Sen arayıp sorsan hoşuna giderdi dedi. Ben de aradım ama hattı hala açılmamıştı dedim. O da evet olabilir bazılarının hala açılmamış dedi.
Aynı gün eve gidince annesi demiş ki “ kızıma söyle dün aradı ama röntgen çekilecektim konuşamadık”. İlk başta tuhaf gelmedi ama biraz sonra dank etti. Biz zaten konuşmuştuk kendisiyle. İkinci kez o aramıştı hatta. Öyle arada derede değil uzunca sohbet etmiştik. Bu durum biraz moralimi bozdu. Sonuçlarını sormadım diye mi böyle ima etti diye düşündüm.
Nişanlıma da söyledim bu şekilde ima ettiyse üzülürüm çünkü aradım ulaşamadım dedim. Üstelik sen bana ara demedin ben gerçekten merak ettiğim için aradım dedim.
Yani bu şekilde her şeyi gidip oğluna söylemesi ya da söyleyecek olması fikri beni üzdü. Çünkü böyle aracı kullanarak bana isteklerini yaptırmasını istemiyorum. Nişanlıma da sırf bu yüzden sonucunu sormak için tekrar aramayacağımı belirttim. Arama kaydımı da gösterdim aradım ve hattı kapalıydı dedim. Daha sonra belki yine ararım ama şu an bu şekilde aramayacağım dedim. Nişanlım da sanırım beni haklı gördü ki üstelemedi. Haklısın o yüzden bir şey demiyorum dedi.

Yine de içim rahat etmedi iki gün sonra aradım. Çünkü her şeye takılan bir insan olduğum için acaba yine ben mi abarttım diye düşündüm. Arar aramaz ortanca oğlunun hastalığını anlatmaya başladı. Kendi sonucum iyi çıktı dedi bitti sürekli oğlunu anlatıyor. Sonra da dedi ki sen onu da bi ara geçmiş olsun de. O çok cana yakındır bi arasan çok sevinir galan diyor sürekli. Konuşma boyunca birkaç kez söyledi bunu. Sen de numarası var mı dedi ben de yok dedim. Kapatır kapatmaz bana numarasını attı. Neyse dedim hastalık sonuçta bir mesaj atayım ve attım. Gayet normal cevap yazdı. Olması gerektiği gibiydi. Ama beni telefonuna kaydetmedi.

Şimdi bu da dert mi diyeceksiniz belki. Yani önemsiz de olabilir bilemiyorum ama bozuldum gerçekten. Ben bir şekilde kendimden ödün veriyorum ama kimsenin benim için aynı şeyi yaptığını görmüyorum. Eğer numaramı kaydetmesi gerekmiyorsa benim de ona yazmamın bir gereği yoktu neden yazdım diye kendime kızıyorum.

Mesele şu ki ben bir şeyler yapmak zorunda kalıyorum hep. Bu olay bir hafa önce oldu hiç nişanlıma bahsetmedim kaydetmediğinden falan. Ama dün akşam bana diyor ki bizi yemeğe davet ederken kardeşime özellikle mesaj atarsan çok sevinir. Yani o beni kayıt etmiyorsa etmesin diyip sustum ama ben neden özel ilgi göstermek zorunda kalıyorum beni üzen bu.

biz nişan olana kadar kendisiyle tanışmadık. ben ailesine tanışmaya gittiğimde de evde yoktu. Nişan akşamı tanıştık. Bunu sorun etmiş ve nişanlıma söylemiş ben yabancı mıydım neden bu kadar geç tanıştık diye.kasıtlı olarak bir şey yapmadım tanışmamak için ama sonuçta artık nişan oldu abisinin eşi olacağım. Onu da geçtim ben mesaj atarak bir adım atmışım. Boşuna mı alınganlık ediyorum bilmiyorum ama üzüldüm böyle olmasına. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Ve sizce nişanlıma söylemeli miyim? Normalde söylemeyecektim ama yemek için mesaj at diyor. Ne gerek var diyorum. O normalde gelmez ama sen söylersen hoşuna gider diyor.
Kaydetmemesi çok mühim değil de onu ara bunu ara gönlünü yap demeleri çok itici.
 
Kaydetmemesi çok mühim değil de onu ara bunu ara gönlünü yap demeleri çok itici.

evet asıl sorunum bu. Diğer türlü olsa çoktan nişanlıma söylerdim. Ama umrumda değil. Ben zaten mesafeli olmak istedikçe -ki normalde gayet mesafeliyim insanlarla- bu insanlar benden sürekli bir şeyler bekliyor. Ara sor evimize gel vs. Mesela en son bizi ailecek yemeğe çağırmışlardı 1,5 ay önce gitmiştim. Evlerimizin arasındaki mesafe 15 dk olmasına rağmen hiç gitmedim o yemekten sonra. Sadece annesi hasta diye aradım keşke aramasaydım. İnsanı her şeye pişman ediyorlar.
 
NİŞANLIM, BİZİ YEMEĞE ÇAĞIRDIĞINDA KARDEŞİME ÖZEL MESAJ ATMAN HOŞUNA GİDER DİYOR. BAŞKA TÜRLÜ GELMEZ O DİYOR. ANNENE SÖYLEMEM YETERLİ DEĞİL Mİ NEDEN HERKESİ TEK TEK DAVET EDEYİM DEDİĞİMDE BOZULUYOR. BU DURUMDA NE YAPMALIYIM?
Nişanlının ailesi tuhaf cidden
Bundan sonra ara msj at dediğinde tamam hayatım de geç sonra da aa tamamen aklımdan çıkmış de geç
Hepsinin gönlünü mü edeceksin alıştırma ilerde de tek tek davet beklerler ay çok sıkıcı
 
evet asıl sorunum bu. Diğer türlü olsa çoktan nişanlıma söylerdim. Ama umrumda değil. Ben zaten mesafeli olmak istedikçe -ki normalde gayet mesafeliyim insanlarla- bu insanlar benden sürekli bir şeyler bekliyor. Ara sor evimize gel vs. Mesela en son bizi ailecek yemeğe çağırmışlardı 1,5 ay önce gitmiştim. Evlerimizin arasındaki mesafe 15 dk olmasına rağmen hiç gitmedim o yemekten sonra. Sadece annesi hasta diye aradım keşke aramasaydım. İnsanı her şeye pişman ediyorlar.
Evet bu konuda çok haklısın. Genelde erkeklerin bu tip istekleri oluyor. Daha önce evlenmeyi düşündüğüm biri de böyleydi. Hatta annem bile annesini sorsa, bilmem arayın sorun Demeye bile başlamıştı. Bende ayrılmıştım sözden nişandan vaZgeçip. Kendilerini kaf dağında görüyorlar. Siz kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz. Bilakis onlar sizi arasa çok daha ince olur. Gelin aranır benim bildiğim ama bu erkeklere ne olduysa olmuş. Kapris onlarda naz onlarda. Konuşun bence nişanlınızla.
 
Back
X