Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insanlar hastalık derdinde sizin numarayı mi düşüncek siz ciddi bir hastalık geçirmemişsiniz hiç belli o anlarda ne kimsenin ne hissettiği umrunuzda olur ne kırılması üzülmesi insanlar zaten kendi derdinde.. Size değer vermese sizinle konuşmaz kızıma şöyle arasın demez eskilerin telefonla arası çok iyi değil b3ceremiyor olabilir çok kaygılı hasta olabilir , sizi kaybetmeyen çocuk da belki o an bir sürü geçmiş olsun mesajı aldı sonra uyudu dünya sizin etrafınızda dönmüyor, salın şu insanları
Nişanlınız huyunuzu suyunuzu bilmiyor mu? Neden extra şeyler istiyor. Sürekli onu ara, bunu çağır yapıyor. Mesafeli tavrınızı unuttuysa siz küçük bir hatırlatma yapın bence. Yoksa evlilikte ya sindirilen olursunuz ya da artık içinde tutamayıp patlayan taraf. E bu da eşittir mutsuz evlilik. Bunları düşünüp hareket edin
defalarca söyledim mesafeli bir insan olduğumu ve ailesiyle de şimdiden çok samimi olmak istemediğimi. Hatta geçen hafta ailecek bir yerde yemek yiyeceklerdi nişanlım beni de davet etti gitmedim. Henüz aileden değilim çünkü. Ama nişanlım bunu yanlış anlıyor. Kötü bir şey sanıyor. Ailesinden kaçtığımı düşünüyor. Açıklıyorum amA onların kültüründe böyle demek ki. Doğulular bu arada. Belki bununla ilgilidir. Sürekli gidip gelmek istiyorlar
Sizi anlayabiliyorum. Taktığınız durumlara yeri gelir bende takabilirdim. Küçük görünen ama önemli olan şeyler bence.
Ve söylemenize rağmen nişanlınız neden ısrarlı bu konuda anlamadım. Acaba dediğim olacak psikolojisine mi girdi. Tamam bazen ayıp olmasın diye düşünüp, istemesekte bazı şeyleri yapabiliyoruz. Ama bu durumların sayısı artmamalı. Olan size olur. Kültür farkı varsa ve mutlu aile kurmak istiyorsa tolerans gösteren tek siz olmamalısınız.
Bana şöyle geliyor. Aİlesiyle aramın iyi olmasını istiyor. Bunun için sürekli benim bir şeyler yapmamı istiyor. Ama sanırım aynı şeyi annesinden de istiyor. Yani zamana bıraksa belki kendiliğinden gelişecek şeyler bunlar. Ama o sürekli iki tarafı da zorluyor. Ve daha antipatik geliyor herkes herkese. Gözüm korktu şimdiden. Evet annesinin de sürekli arayıp aranmak ve karşılıklı gidip gelmek gibi bir isteği var. Ama nişanlım denge kuramıyor galiba asıl sorun bu. Ama bu konu için tartıştığımızda sen benimle evleniyorsun ailemle değil diyor.
Bu soz hukumet kadin filminde mi gecmisti. Okuyunca bir de siveyle okuyunca film aklima geldi. Bu kadar uzun bir konuya tek cumleyle muthis bir yorum.Valahi yazıktır size!
Ha haBu soz hukumet kadin filminde mi gecmisti. Okuyunca bir de siveyle okuyunca film aklima geldi. Bu kadar uzun bir konuya tek cumleyle muthis bir yorum.