- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
:) kaç yıllık evlısınızOnu ayarlayabilirim umarım :)
1.5:) kaç yıllık evlısınız
ya üzülme her erkek biraz çocuktur sen yontarsın olgunlunğunlaAynen öyle çocuk gibi :)
az çok tanımısındır artık bence ayarlarsın öncelıkle evde çok bakımlı ol hoş ol ve burnun havada olsun bıraz ama bunu onun ıcın yapıomus gıbı degıl de sankı senın doğal halınmıs gıbı yap bı anda dııl tabı yavas yavas
Zaten internetten yontulmamışı yontmak için izlemediğim eğitici program kalmadı :)ya üzülme her erkek biraz çocuktur sen yontarsın olgunlunğunla
Burnumun havada olması için ne yapabilirim bunu beceremiyorum :)az çok tanımısındır artık bence ayarlarsın öncelıkle evde çok bakımlı ol hoş ol ve burnun havada olsun bıraz ama bunu onun ıcın yapıomus gıbı degıl de sankı senın doğal halınmıs gıbı yap bı anda dııl tabı yavas yavas
Nasıl davranayım bi ipucu verinBurnumun havada olması için ne yapabilirim bunu beceremiyorum :)
mesela en ufaktan yemek yıyorsunuz ya da cay ıcıyorsunuz kıbarca bırsey ıste .... verır mısın canım ve ve kıbarca tesekkur et bıraz nası desem resmı olBurnumun havada olması için ne yapabilirim bunu beceremiyorum :)
Hahahahiyiki terbiye ediyom diye seni atmamış yataktan
Çaktım şimdi :)mesela en ufaktan yemek yıyorsunuz ya da cay ıcıyorsunuz kıbarca bırsey ıste .... verır mısın canım ve ve kıbarca tesekkur et bıraz nası desem resmı ol
Böyle erkek çok vardır da yatağını ayıran bi benimki heralde :) deli mi ne. Dertleri neyseyok artık aynı dertten muzdaripmişsiz :) keşke açmasaymışım konumu :)
Söylediğinden farklı bir yerde olduğunu sanmıyorum. Ama işte şu bekar arkadaşlarını kendi elimle evlendiresim geliyor. O bekar arkadaşlarıyla spor yapacak, gezecek diye ben evde yalnız başıma ilgisizlikten kırılıyorum. Ah ah onlar bir evlensin de karılarının dibinden ayrılmasın istiyorum. Bu kalsın ortada dımdızlak :)Biz de yeni evliyken eşim arkadaşlarıyla her akşam bayılırdi takilmaya. Nerede olduğundan eminseniz merak etmeyin zamanla sıkılıyorlar şimdi kuzu gibi erkenden evde.erkekler böyle gençlik hallerinde hemen siyrilamiyorlar.ustune düşmeyin ki havaya girmesin ama takibi de bırakmayın tabi. Nerede kiminle olduğundan emin olun
Ya zaten adam eve gelse böyle vaktinde falan ben ona çok tatlı konuşuyorum hoşuna gidiyor sürekli tebessüm ediyor beni konuşturuyor. Ama işte ah bi gelse. O ilk aşamayı atlatabilsek :) dırdır yaptırmasa bana iletişim problemimiz çözülebilir belki :)önceki konunuza da baktım da iletişim probleminiz olduğunu düşünüyorum,
bu yönde kendinizi geliştirmeyi deneyin
tavırlarınız O'nu da etkileyecektir
oduncuklara eğitim şart diyorum!
öneri istemişsiniz ilişki için de..bence spor salonuna falan gidebilirsiniz siz de,
film izlemeyi, tavla oynamayı falan teklif edin, kitap okuyun birlikte..
birlikte geçirilen zamanın kalitesi arttıkça süresi de uzar sanıyorum
bir de tepkileriniz çok sevimli söylemeden edemicem
onunlayken de böyle olun
iyi şanlar, mutlu olun dilerim
Aynen öyle oluyor zaten ya evleniyorlar ya da sorumlulukları artıyor hepsi bir yana dagiliyor iki haftada bir görüşürlerse sukrediyorlarSöylediğinden farklı bir yerde olduğunu sanmıyorum. Ama işte şu bekar arkadaşlarını kendi elimle evlendiresim geliyor. O bekar arkadaşlarıyla spor yapacak, gezecek diye ben evde yalnız başıma ilgisizlikten kırılıyorum. Ah ah onlar bir evlensin de karılarının dibinden ayrılmasın istiyorum. Bu kalsın ortada dımdızlak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?