Beni terbiye (!!!) edecekmiş

Aynı canım benim koca da aynı. En çok ta şuna sinir oluyorum saat diyelim 23.00 de evdeyim diyor ama geldiği saat 00.00 İşte buna deliriyorum. Ama ben değiştiremedim, sadece kendi özgürlük alanımı genişlettim. Eskisine oranla daha istediğini yapan bi kadınım. Sen de öyle yap.

Ya işin garibi benim gezmeme hiç karışmaz. Özgürlük alanım dar değil. Ben onunkini daraltmak istiyorum :))) değişmez mi yaaa :)))

Ya işin garibi benim gezmeme hiç karışmaz. Özgürlük alanım dar değil. Ben onunkini daraltmak istiyorum :))) değişmez mi yaaa :)))
Allah iyiliğini versin. Değişeceğini sanmıyorum. Onu eve çekmenin yollarını araştır. Bir an önce eve gitmeliyim diye düşünsün anladın sen onu.

üstüne gitme ısrar edip kendınce işte bak haklıymısım dedırtme ona en bastan sonra mutlaka yanına yanasacaktır o zaman da agırdan sat kendını kı senın ona kızdıgın gunlerı arasın

Allah iyiliğini versin. Değişeceğini sanmıyorum. Onu eve çekmenin yollarını araştır. Bir an önce eve gitmeliyim diye düşünsün anladın sen onu.
:))) bu kadın milleti ne çok şeyi düşünmek zorunda yaa :) herif hiç düşünmüyo bu kadını nasıl mutlu edeyim kendime çekeyim diye :)

Zaten

Bence önce kızmayı bırak canım çok sinir bozucu bir durum ama önce öfkeden kurtulmalısın.Kendine o gelene kadar bir meşgale bul saatler kolay geçsin gelince de bakımlı güleryüzlü bir kadın görsün.Hiç sıkıntı çıkmasın mutluluk bulursa dırdır yerine eve daha çok gelmek ister.Şimdi sen dedikçe ona ters teper.Evli değilim ama ben olsam öyle yapardım

Çok yakın arkadaşımın eşi de böyle ve maalesef adamda kaç senedir hiç değişme yok. Bence değişmez sen alışmaya çalış

Ya işte adam 'çay koy geliyorum' diyip sonra o çayın suyu kaynaya kaynaya bitiyorsa o zaman güleryüzlü olamıyorum keşke öfkelenmesem ama işte öfkelenmem için her sebebi yaratıyor

canım bı kişiye verebılecegın en buyuk cezadır görmezden gelmek sen de oyle yap ki degerını anlasın ama fazla naz da ıyı degıl hanı derler ya ne ipini sıkı sıkı tut ne de serbest bırak

siz işten almaya gidin madem öyle cocuk gibi ya sokaktan eve gelmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…