Beni terbiye (!!!) edecekmiş

Aynen öyle oluyor zaten ya evleniyorlar ya da sorumlulukları artıyor hepsi bir yana dagiliyor iki haftada bir görüşürlerse sukrediyorlar
Hayırlı kısmetler için dua ediyorum zaten eşimin arkadaşlarına. Öyle hayırlı olsunlar ki adamları evden çıkamasın

Bırak ayrı yatsın bir haftaya hormonları tarafından terbiye edilmiş olarak döner.
Bu açıdan düşünmemiştim hiç. Çok haklısın
Kendi kendini terbiye ediyor demek ki :) Vah yazık ki yazık o da beni terbiye etmeyi ummuştu. Halbuki ben yatakta sere serpe yatarken onun kanapede beli tutulacak :)

Ben olsam sakince hayatima devam eder, onunla muhatap olmaz, yataga geri dondugunde de simdi de ben almiyorum hadi canim salona hadi gülüm kapatma kapinin önünü hadi derdim

Ben olsam sakince hayatima devam eder, onunla muhatap olmaz, yataga geri dondugunde de simdi de ben almiyorum hadi canim salona hadi gülüm kapatma kapinin önünü hadi derdim
Dün yatağını ayırdığında bu kararı almıştım aslında ama bugün uygulayamadım çünkü gayet güzel konuştu, sanki dün gece yatağını ayırmamış gibi. Ben de bişey demedim ama baktım bu gece yine gitmiş kanapeye kurulmuş. Artık benden günah gitti. Kendi bilir. Aynen dediğiniz gibi

Eger ona istedigi zaman yatagi terk edip istegi zaman donebilecegini hissettirirsen belayi satin alirsin. Yatagi terk ettiginde senin keyfin istediginde donecegeni ogreteceksin. Bir daha da seni bu yolla talim terbiye edemeyecegini bilecek.

Eger ona istedigi zaman yatagi terk edip istegi zaman donebilecegini hissettirirsen belayi satin alirsin. Yatagi terk ettiginde senin keyfin istediginde donecegeni ogreteceksin. Bir daha da seni bu yolla talim terbiye edemeyecegini bilecek.
Çok haklısınız. Ona iyi bir ders vermeliyim ki cesaret edemesin bi daha yatak ayırmaya

kendinden mahrum ederek mi terbiye edecekmiş, Allah'ım bu nasıl özgüvendir. bırakın beli bıkını tutulana kadar başka odada yatsın. nasıl olsa gelecek, hiç üzerine düşmeyin. bu kaprisli kocalar yüzünden, kocam yok diye üzülmüyorum.

Valla hiç üzülme. Olmasa bir dert olsa bin dert :)

Hic umursamayin bi süre, bi nevi ne halin varsa gör hesabi, sizde kafaniza göre takilin, iki gün sonra sirnastimi yada yataga geri döndümü siz kabul etmeyin, neymis o öyle cocuk gibi yatak ayirmak, hem suclu hem güclü beyfendi...

Çok doğru!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…