• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni terk edip evleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız uzak şehirde olduğu için boş vakitlerinle senle takılmış bu adam sen yanında olduğun için .
Adamın evleneceği kız belliymiş zaten.
Sen bunu bilmiyor muydun yani 2 sene bir insan nasıl uyur teline msj gelir atıyorum bir şey olur farkeder
Ya da kızı biliyordu. Ama adam ben evlenmem senle evlenirim diye bunu da kandırdı bu da kanmak istedi. Sürekli konu sahibine diğer kız için çok iyi ailesi iyi dediğine göre habersiz değildi.

Şu kadınların beni bıraktı, başkasıyla evlendi,
ahım tutar mı? lafları beni benden alıyor. Sizi kullandı çünkü siz izin verdiniz. Bu yüzden ahınızın tutacağını hiç sanmıyorum. Erkekler duygularıyla hareket etmiyorlar ve her zaman daha avantajlılar bu yüzden onlara hiç bir şey olduğunu şuna kadar hiç görmedim. Kolay olmayacak ama hayatınıza bakın.

Ya da kızı biliyordu. Ama adam ben evlenmem senle evlenirim diye bunu da kandırdı bu da kanmak istedi. Sürekli konu sahibine diğer kız için çok iyi ailesi iyi dediğine göre habersiz değildi.
Bencece haberi vardı valla kendi düşen ağlamaz .
Adamın ilişkisini bozan konu sahibi.
Nasılsa uzak mesafe ilişkisi ben yanındayım bağlarım diye çabalsmıl olmamış ama şimdi de ah ediyor

Kıza çok üzüldüm ya sadakatsiz pisliğin tekiyle hayatını yakıyor.
Yerinde olsam her şeyi söylerdim kıza

Merhaba yine ben, unutamadım onu fotoğraflarına bakamıyorum ama baktığımda da onu ne kadar çok sevdiğimi hissediyorum. Evet bana yaşattığı onca şeye rağmen seviyorum. Benim aklımla zorum mu var. Çok seviyorum Allahım. O kızla evlilik hazırlığı yaparken ben burda ağlıyorum. Benimle eğlendi onunla evleniyor. Nasıl atlatacağım. Son ana dek bana seni seviyorum diyip ayrıldı. Kızın ailesi çok iyi çok iyiler ailem istiyor diye diye ve onu seviyordu muhtemelen aldı kızı karısı yapacak. Benimde ailem çok iyiydi ama yüz yüze tanışmadı.Peki ben iki yıldan fazladır yaşadıklarımız neydi. Ben onunla yan yanaydım kız başka şehirdeymiş onunla ne yaşamış olabilir ki aileler tanışsa bile. Canım acıyor sevgimin karşılığı bu olmasaydı. Beni bir defa aradı ama şimdi hazırlık yapıyorlar düğün hazırlığı uzaktan izliyorum acı çeke çeke bakıyorum. Nasıl atlatacağım. Ahh denilen şey gerçek mi? Tutar mı ancak onun mutsuz olup kapıma geldiği gün içim soğuyacak. Çok sevdik sanmıştım birbirimizi görseniz siz çok aşıksınız birbirinize derdiniz. Gerçekten çok hissetmiştim sevildiğimi ama şu an tam tersi oldu ahım nasıl tutacak dua ediyorum artık o da içimden gelmiyor. Keşke etkili bir dua olsa da okusam beni mutsuz ettiği gibi o da mutsuz olsa pişman olsa evleneceğiz diyip beni yarı yolda bıraktı ya en çok ona üzülüyorum.
Var böyle cins erkekler
Senin damla göz yaşına değmez asla
Benim de eski sevgili adayım vardı, çocuk meğer nişanlıymış uzaktaymış nişanlısı.
Bikaç kez görüştüm tabi haberim yok nişanlı olduğundan fln. Bana nasıl ilgili samimi.
Sonrasında bir tanıdık çıktı da o söyledi ben şok.
Direkt saydırdım sildim engelledim yoluma baktım.
Senden kıymetli değil. Kendi karakteri bozukmuş.

Aşk, öfke, intikam... karmaşık ve yoğun duygular. Kendi iç dünyanı daha tarafsız izle. Geçecek.

Alakası yok bana nişanlanacağım dedi bir anda böyle bir k olduğunu söyledi sonra nişanı atıp geldi
O zaman hesabını adama soracaksınız. Her şeyden bi haber olan bir kıza ah edeyim de yuvası yıkılsın yine kapıma gelsin kocası diye düşünmek çok yanlış ki arkadaşın dediği gibi kurtulduğuna sevin bence, aklın başına geldiğinde nasıl bir belayı def ettim diye beddua etmek yerine sadaka verirsin zaten
Ben kıza ah etmiyorum ki ona ediyorum. Duygularımı zamanımı çaldı. Dilerim kimsenin başına gelmez.

sevgilinden ş.refsiz olmasın böyle bir kuzenim var. ama o bir tık üst levelde seninkinden evlendikten sonra da sevgili olarak devam ediyor diğer kızLARLA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X