ya herkezde çıkıo 8.gün çatır çatır.olsa çıkaedı herhalde.gölgesine bile razıydım
canım aaaaaaa! kızıcam artık ama:1closedeyes: sen hiç bizim yazdıklarımızı takmıyosun:dilcikar: ben sana dün ne yazdım? idrar testini eline bile alma, ben o yüzden bebeğimi kaybettim demedi mi? :mymeka:
ya herkezde çıkıo 8.gün çatır çatır.olsa çıkaedı herhalde.gölgesine bile razıydım
hassas testmi yaptın
nasıl herkes de çıkyıor çatır çatır kim dedi bunu sana ????
ben 12. gün kan trestim pozitif, idrar negatif..
10. günden sonra yap bari yapacaksan diye bin kere yazmadık mı sana akıllı bıdık :))))
sabret azıcık...
inş değisir ............nıye olmasın rabbım dılerse olur............rabbım kolaylık versın sıze.........guzel ahlak ne guzel......................kendınızı uzmeyın ..........inş bebişlerınızle mutlu olursunuzne bileyim işte deişir belki akşam işte ben üzüldüm dedi sana vurdum diye falan ......ya öle göz moratma olsa dayanamam zatende böle el hareketi pat küt çok ama sinir olyom ben de vuryom tabi aynen işallah düzelir bu el hareketlerini bırakır umarım
ya testı erken yaptırmışsınız bence ..........moralını boma ....zamanını bekle derım canım........tam gununde yaptır...........erken herkeste çıkmaz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?