beni terketmezler inşallah

inşallah canım inşallah..ne güzel açıklamışsın..aklıma yattı.çıkmayan candan ümit kesilmez:)

ya herkezde çıkıo 8.gün çatır çatır.olsa çıkaedı herhalde.gölgesine bile razıydım

canım aaaaaaa! kızıcam artık ama:1closedeyes: sen hiç bizim yazdıklarımızı takmıyosun:dilcikar: ben sana dün ne yazdım? idrar testini eline bile alma, ben o yüzden bebeğimi kaybettim demedi mi? :mymeka:

canım aaaaaaa! kızıcam artık ama:1closedeyes: sen hiç bizim yazdıklarımızı takmıyosun:dilcikar: ben sana dün ne yazdım? idrar testini eline bile alma, ben o yüzden bebeğimi kaybettim demedi mi? :mymeka:

evet işte bu alkisalkisalkis

ya herkezde çıkıo 8.gün çatır çatır.olsa çıkaedı herhalde.gölgesine bile razıydım

nasıl herkes de çıkyıor çatır çatır kim dedi bunu sana ????
ben 12. gün kan trestim pozitif, idrar negatif..
10. günden sonra yap bari yapacaksan diye bin kere yazmadık mı sana akıllı bıdık :))))
sabret azıcık...

evet anlıyorum evdeki gerginlik ona da yansıyor, biran evvel sonucu görmek istiyor ama böyle yaparak bebişi kaybettim diyen net bir örnek var, artık yapmamak lazım..hepimiz bekledik, beklenmiyor işte , diyenlere katıulmıyorum bu yüzden..

ahhhh.ewet ya.zaten içimde tuhaf bi umut var.tutundu bitanesi gbi gelio hala ısrarla..:1rolleyes:

a.s kız Allah iyiliğini versin.8. gün test yapılırmı.boşver test yapmayı.zaten kaç gün kaldı.8. çıkma olasılığı çok düşük zaten.

inş değisir ............nıye olmasın rabbım dılerse olur............rabbım kolaylık versın sıze.........guzel ahlak ne guzel......................kendınızı uzmeyın ..........inş bebişlerınızle mutlu olursunuz

ya testı erken yaptırmışsınız bence ..........moralını boma ....zamanını bekle derım canım........tam gununde yaptır...........erken herkeste çıkmaz..........

ya testı erken yaptırmışsınız bence ..........moralını boma ....zamanını bekle derım canım........tam gununde yaptır...........erken herkeste çıkmaz..........

belicez canım inşallah.senin tedawin nası gidiyor.başladın öle apar topar.böle alelacele başlayanların kısmeti daha açık oluyor bence.inşallah sanada öle olur.

canım sağol ...bılemıyorum inş öledır...canım inş herlşey gönlunce olur...........inş testın olumlu çıkar.............az kalıdı............heyecan yuksek dımı......valla gerçekten son gunler ınsan gelgıtler yaşıyo...........ama ne olursa ols rabbım ol dedıyse olacak............sen nasılsın canım eşınle aran duzledımı inş daha ıyı olur ....

merhaba arkadaşlar.bende transferden sonra eve kapattım kendimi ve çok canım sıkılıyor.daha 9 gün var teste.Benden dolayı bir aksilik olacak die çok korkuyorum Ben ve eşim bu kadar özen gösterirken xolix in eşine çok ama çok sinirlendim.Destek olması gereken yerde İnşallah bu sefer senin için hayırlısı olur.

çok zor bu donem canım ...........ama aklını başka şeylere vermeye çalış haftaya pazartesıde benımtaransferım var...........beklemek en zor kısmı galın-ba ama ne yapalım geceekk .........inş guzel haberlerını alırız bıze moarl olunrsun canım.............guzel şeyler duşun fılnm ızle dua eyle kuran oku kıtap dergı ...........ben o şekılde geçırmeyı duşunuyorum bıde beş gun sınra fılann çıkıp yavaşta olsa gezerım arkadaşa gıderım dıyırum bu kez ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…