beni terketmezler inşallah

canım anlat bakalım sizdeki sorun ney? birde bu kacıncı deneme ? kacıncı gün transferi yapıldı

teşekkür ederim canım saol:)

Canım şu an iyi olduğunu duyunca çooooook sevindim. Seni ve burada paylaşım içinde bulunan tüm bayanları dimdik ve pozitif görmek bana da ilaç gibi geliyor...a.s.

saol canım.eşim gelince ewe daralıyorum biraz stres oluyorum...korkuyorum bu stres bişi yaparmı.kendmi dışarımı atsam napsam?

sana h,ç nasılsun falan diye sormuyormu

canımsana bir kitap tavsiye edicem. mümkünse biran önce alıp oku. Hem kafanı dağıtmış olursun, hem de kitap çok sürükleyici ve aynı bizim yaşadıklarımızı yazıyor. adı ANNEEE! ANNE OLUYORUM! yazarı AYŞE AYDIN. sakın dışarı atma kendini. zaten çalışıyorsun, evde dinlenmene bakkaydirigubbakcemile3

sana h,ç nasılsun falan diye sormuyormu

hayır sormuyor.kendi yemek yapıp yiyor.tw izliyor.şarkı söylüyor.yüzüme bile bekmıyor.vicdansız ve merhametsizdir.onun dışında iyi biridir.nebiliim ya.boşver.çok üzülüyorum bebekler için...bugün karamsarlığa kapıldım iice

ne zıor ya.............olamaz..............ama sen takma canım bebişerın için..........gerçekten guçlusun ne dıyım..............rabbım ferahlık versın yureğıne........

vicdansız ve merhametsiz ..onun dışında neyi kaldı ki iyi olacak
dua etsin şükretsin onu dışarıya lanse etmeyen gül gibi karısı var.r..
neyse tatlım biz işimize bakalım, ben sen hamilesin diye okumuşum, aaaa ayıp mı ettim şimdi, ama olsun henüz değilsen bile küçük mercimekler içerde, inşallah büyüyüp portakal olucaklar önce sonra da kollu bacaklı melekler.. biz bööle düşünelim, iyiyi çağıralım iyi gelsin, evdeki bu kötü hava dağılsın inşallah... sen de şarkı söölesene özlem tekin fena degildi bağıra bağıra ama o varen sööle de anlam kazansın delikafadulden

selam canim...esinle aran insallah düzelir...sizin durumunuzu esime söyledimde öyle adam olmaz olsun diyor....ne bilim....biraz sabir iste...herkes bi gergin vakit gecirir mutlaka...bende esimle cok seyler atlatim...bebegim ölümlerden döndü...ama hep sabir dedik...Allah sana yardim etsin canim...insallah bebeklerin sana tutunur...belki esin degisir belki degismez ama sen kendini fazla üzme

xolıx nasıl oldun canım senı merak ediyorum nasıl gidiyo transfer günlerin tatlım kafana hiç bişeyi takma lütfen insanı üzücek olumsuzluklar oluyo böylece bizler stres yapmamalıyız,yapmamamız gerekıyo tatlım evde test yaptınmı? buarada bugun 7.günmü oldu senın kendine ve bebişlere iii bak..

iyiyi canım.afedersin kabız olmuşum bide bunların üstünesüt içtim çorba içtim.geçermiki?ayyy test yapsammıki ?ewet 7.gün bugün.çıkarmıki acaba?

sen bilrisin canım geçmiş olsun çıkmazsa erken çıkmadı kanda net bellı olur çıkarsaada sana moral olur ben -8-9-10 günler hep yapmıştım giderek artmıştı çizgi çoğulsa zaten daha belırgın gıbı duruyo ama bence yapma test derim çünkü gün olarakda erken kanda daha net bellı olur sonra kendıne sıkıntı yaparsın senın şimdi sıkıntı stres yapmaman lazım buarada geçmiş olsun dıkkat et kendine...

Son düzenleme:
iyiyi canım.afedersin kabız olmuşum bide bunların üstünesüt içtim çorba içtim.geçermiki?ayyy test yapsammıki ?ewet 7.gün bugün.çıkarmıki acaba?

cnm ilk once yaşadıkların hiç kolay değil ama her insanın kotu ve iyi zamanları vardır.bence eşin de boyle bir zaman geçiriyo.Allahım sizi çok büyük bir sınavdan geçiriyo.hiç takılma nasılolsa herşey birsekilde yoluna girer.ama su durumda rahat olmalısın ki bebişlerin üzülmesin.Allahıma çok şukur suan ikizlerime hamileyim (yuce rabbim isteyen herkese versin.) ve benimde transferden sonra 6.7.gun kabızlık şikayetim olmuştu.ve hala ara ara oluyor.sabah aç karnına kayısı yiyip süt içiyorum o kadar etkili ki.tavsiye ederim.

canim benim ya.kiyamam.bitanem öncelikle rabbimden hayirlisini iste.büyük konusmak gibi olmasin ama ben öyle adama çocuk bile vermem.esler ne için vardir.böyle günlerimizde bize destek olmalari için degilmi.allah islah etsin canim esini.ya öyle sinir oldumki okuyunca.bana kalirsa sen bu durumu ailenle paylas.sen sahipsiz degilsinki canim benim.insallah herseyin en güzeli seninle olur..

canim biraz sabirli ol ve test gününü bekle.idrar testleri yaniltici olabiliyor.ben 9.günümde yapmistim idrar negatif çikmisti.12. günde ise kanda bakildi pozitif çikti sükürler olsun rabbime.allahim bu yolda emek veren bütün kardeslerimin yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…