- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
kronik fesatlık yaşıyor olabilerSeni travestiye benzeten vatandaş acaba neye benziyorSeni travestiye benzeten kişi kalıcı körlük mü yaşıyor
kronik fesatlık yaşıyor olabiler
fareye benziyoorSeni travestiye benzeten vatandaş acaba neye benziyorSeni travestiye benzeten kişi kalıcı körlük mü yaşıyor
genetikseldirkronik fesatlık yaşıyor olabiler
sen de bir gün ona "arkadaşımın biri seni splinter ustaya benzetmiş" de; haftalarca düşünsün dursun şabaniyefareye benziyoor
tşkr edrm cnm sende öylesinBence de kız gayet hoş biri, travesti iri yarı kaba saba olur en azından benim gördüklerim öyleydi
sen de bir gün ona "arkadaşımın biri seni splinter ustaya benzetmiş" de; haftalarca düşünsün dursun şabaniye
Görümcen söylediyse oda öyle düşünüyor heralde :)Sen kendini ne görüyorsan öylesindir boşver :)Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
bende onu bülent ersoya benzetiyorumGörümcen söylediyse oda öyle düşünüyor heralde :)Sen kendini ne görüyorsan öylesindir boşver :)
Hahabende onu bülent ersoya benzetiyorum
Teşekkür ederim cnm o senin tatiliğin güveniyorum zaten artık.Aman boşver. Ben o lafı getirene de güvenemzdim. Ayrıca sunacım saçlarını iyiki boyamışsın. Böyle çok yakışmış.
Yok ya benim diğer görümce ler çok tatlılar.Hahabörülceler hep mi gıcık olur ya
Boşver sene cnm ya adam travestilerin çok düşmüş demekki belkide bilmediğimiz genetik bir yatkınlığı varCqnım neden kızdınki,ay çok ayıp senınkı şekerım,içi nasılsa öle görür ınsan,vay görümcene yazık,adam travestilere ilgi duyuyor kesın,bakıtğı yerde öle görüyor,algıda secilik,yada adamda var öle eğilim,sen aynansın sende kendını görmüş,
:)Sende nonoş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?