HEP ÖYLE OLUR ZATENBenim eşimin halası sa beni çirkin buluyormuş tatlım :) bunlar böyle çekemediklerini taşlarlar... Asla üzülme
SEN ONUN DEMESİYLE ÇİRKİN Mİ OLUYOSUNBenim eşimin halası sa beni çirkin buluyormuş tatlım :) bunlar böyle çekemediklerini taşlarlar... Asla üzülme
Kendinden geçmiş bu ikili aynen cnmOnun şuursuzca konuşmasını senin de gelip şuursuzca aktarmandan anladım ki ruh eşini bulmuşsun canım, tebrikler deseydiniz
Adam okuzmus tamam ama gorumcende pek akilli biseye benzemiyo. Boyle biseyi hadi adam soyledi niye gelip sana anlatiyo.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Bir görümce vakası vol 1
Tabiki kiskacliktanAdam okuzmus tamam ama gorumcende pek akilli biseye benzemiyo. Boyle biseyi hadi adam soyledi niye gelip sana anlatiyo.
Biz elbet tanıstiracak wayyyý kemal sunale çok benziyorsun diycemBence Ada'm değil bunu sana anlatan görümcende problem.Sen de ona deseydin bizim çevre de seni Yılmaz Morgül e benzetiyo ne güzel uyum içinde gezeriz diye
Yaa sakaymis bu nasıl şaka anlamadım yaBence Bir Daha O Örümcek Müsvetlisiyle Görüşmeyin,Kıskançlıktan Çatlamış Belli Ha Oldu da Bir Araya Geldin Sende Politik Cevabını Ver
Gevşek biri demek ki bir bayan Nerdee travesti nerde.Akıl mantık yokmuş onda alınmayın.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Yaa sakaymis bu nasıl şaka anlamadım ya
Hayır canım kendi söyledibide gelip bunu sizemi söylüyorlar?
Yoo öyle cnm yüzüm o resimde hafif iri çıkmış ondan benzetmiş şaka yapmış yenge si flanGevşek biri demek ki bir bayan Nerdee travesti nerde.Akıl mantık yokmuş onda alınmayın.
yine de hoş bir tabir değil.Yoo öyle cnm yüzüm o resimde hafif iri çıkmış ondan benzetmiş şaka yapmış yenge si flan
Bende ilk Zaman'lar çok üzüldüm sonra dedim kendine gel. Kim o seni bu kadar üzüyorSEN ONUN DEMESİYLE ÇİRKİN Mİ OLUYOSUN
Cnm ben bu güne kadar elti görümce sorunu yaşamadım bu ilk illa vuruyorlarYa Ne Şakası Bırak..... Kendi Nefretini Bu Yolla Kusmuş ,Belki de Bu Adam Hiç Böyle Bir Şey Söylemedi
Her ailede beğenen beğenmeyen olur ürün olmasın beğenmiyoRSA kendine baksın oBende ilk Zaman'lar çok üzüldüm sonra dedim kendine gel. Kim o seni bu kadar üzüyorçekemediklerini taşlıyorlar... Sende aynısı olmuşsun. Asla üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?