Beni travestiye benzetmis.

Adam okuzmus tamam ama gorumcende pek akilli biseye benzemiyo. Boyle biseyi hadi adam soyledi niye gelip sana anlatiyo.

Bence Ada'm değil bunu sana anlatan görümcende problem.Sen de ona deseydin bizim çevre de seni Yılmaz Morgül e benzetiyo ne güzel uyum içinde gezeriz diye

Bence Bir Daha O Örümcek Müsvetlisiyle Görüşmeyin,Kıskançlıktan Çatlamış Belli Ha Oldu da Bir Araya Geldin Sende Politik Cevabını Ver

Bence Ada'm değil bunu sana anlatan görümcende problem.Sen de ona deseydin bizim çevre de seni Yılmaz Morgül e benzetiyo ne güzel uyum içinde gezeriz diye
Biz elbet tanıstiracak wayyyý kemal sunale çok benziyorsun diycem

Bence Bir Daha O Örümcek Müsvetlisiyle Görüşmeyin,Kıskançlıktan Çatlamış Belli Ha Oldu da Bir Araya Geldin Sende Politik Cevabını Ver
Yaa sakaymis bu nasıl şaka anlamadım ya

Gevşek biri demek ki bir bayan Nerdee travesti nerde.Akıl mantık yokmuş onda alınmayın.

Ya Ne Şakası Bırak..... Kendi Nefretini Bu Yolla Kusmuş ,Belki de Bu Adam Hiç Böyle Bir Şey Söylemedi
Cnm ben bu güne kadar elti görümce sorunu yaşamadım bu ilk illa vuruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…