beni unuttu mu? unutmadıysa neden dönmüyor?

ama hayatta en çok sevdiklerimiz bu yüzden acıtmaz mı canımızı zaten. ego veya değil sonuçta benim canımı acıtıyor üzüyor ve ben es

evet konuştuk bir kaç kez ben adım attım ama onun istediği bir şey değildi.
haklısınız. istenmiyooruz. 2 yıl herşey boşmuş demekki. bu ne kadar acı. halbu ki bana sözler veriyordu evleneceğim seninle, çok mutluyum seninle, huzur buluyorum senin yanında vs.. şimdi istenmeme sebebim başka bir kız sanırım.

O zaman hangi akla hizmet arkadaşı sizi sevdiğini söylüyor
Bence sevseydi başkası olmazdı
Üstelik bi kaç kez adım atmaniza rağmen sonuçsuz kalmış

bunu yapmak elimde değil ki. nasıl umursamayım.. onu gördüğümde bakmaya doyamıyorum. kalbim bir tuhaf oluyor. hep onun oldugu yerlere bakmak istiyorum ama yapamıyorum. bakamıyorum.
Elinde aslinda. Biraz umursamamaya calissan devamı gelir bence, ona bakmamaya çalış, bırak ne hali varsa görsün

O zaman hangi akla hizmet arkadaşı sizi sevdiğini söylüyor
Bence sevseydi başkası olmazdı
Üstelik bi kaç kez adım atmaniza rağmen sonuçsuz kalmış
aslında kesin bir şekilde reddetmedi beni adım attığım da kafası karışıktı. uzaklık yerde ilişki yüretemiyordum ben çünkü. cok yoruldum sorun kaldırcak halde değilim dedi. şimdi barışşsak yine ayrılık olcak evlilik zamnalarına gelene kadar yürütemicez dedi. şimdilik en azından sorun kaldırcak halim yok tabi 1-2 yıl sonra nolur bilemem dedi.

EVET 2 YILLIK İLİŞKİ MADURUYUZ İKİMİZDE :KK43:( UNUTUYORLAR İŞTE VE ACI ÇEKECEĞİZ BİR SÜRE SONRA GEÇECEK HERŞEY GİBİ..NE DEMİŞ ŞAİİR 21. YÜZYILDA ÖLÜM ACISI BİLE EN FAZLA BİR YIL..BENDE ÇOK ÜZGÜNÜM 3 AYDIR..
seninkinden hiç haber yok mu ? konuşmadınız mı?

aslında kesin bir şekilde reddetmedi beni adım attığım da kafası karışıktı. uzaklık yerde ilişki yüretemiyordum ben çünkü. cok yoruldum sorun kaldırcak halde değilim dedi. şimdi barışşsak yine ayrılık olcak evlilik zamnalarına gelene kadar yürütemicez dedi. şimdilik en azından sorun kaldırcak halim yok tabi 1-2 yıl sonra nolur bilemem dedi.

Ileride ayaklarını yerden kesecek bi aşk seni bekliyordur
Belki de bu yüzden olmuyordur
Ne dersin :KK28::KK66:

Uzuldum senin adina ama sen ne kadar neden boyle oluyor diye dusunsende dogrusunu bilemiyeceksin onun kendi tercihi sensiz olmak kendini toparlaman lazim 4 ay olmus kisa bir sure degil bence sende artik onu dusunmemeye bak

Aşmak zorundasın canım. İnan sen de unutacaksın.

Buradan sizin için önemli bir ders çıkıyor aslında. Her sorunda ayrılık lafını telaffuz ederseniz, bir süre sonra ne tehditleriniz kâr eder, ne de değeriniz kalır. Lütfen bir daha birini sevdiğinizde her kavgada "Ayrılalım" demeyin.

Ayrıca, ne yazık ki bu saatten sonra dönmez. Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini ve sizin de milyarlarca insandan biri olduğunuzu kabullenme vakti. Yanlış anlamayın, sizi suçlamıyorum. Aileler gerçekten bizde böyle bir algı yaratabiliyorlar ve dünyanın bizim etrafımızda döndüğü düşüncesi sadece bir sanrıdan ibaret. Bir gün bir yıkımla kendimizin de sıradan olduğumuzu fark ediyoruz sadece. Sizin için de zamanı gelmiş.

Uzuldum senin adina ama sen ne kadar neden boyle oluyor diye dusunsende dogrusunu bilemiyeceksin onun kendi tercihi sensiz olmak kendini toparlaman lazim 4 ay olmus kisa bir sure degil bence sende artik onu dusunmemeye bak
1 yıl 2 yıl sonra bile dönenler varmış o insanlar nasıl yapıyorlar nasıl oluyorlar.

Back
X