Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama hayatta en çok sevdiklerimiz bu yüzden acıtmaz mı canımızı zaten. ego veya değil sonuçta benim canımı acıtıyor üzüyor ve ben es
evet konuştuk bir kaç kez ben adım attım ama onun istediği bir şey değildi.
haklısınız. istenmiyooruz. 2 yıl herşey boşmuş demekki. bu ne kadar acı. halbu ki bana sözler veriyordu evleneceğim seninle, çok mutluyum seninle, huzur buluyorum senin yanında vs.. şimdi istenmeme sebebim başka bir kız sanırım.
Elinde aslinda. Biraz umursamamaya calissan devamı gelir bence, ona bakmamaya çalış, bırak ne hali varsa görsünbunu yapmak elimde değil ki. nasıl umursamayım.. onu gördüğümde bakmaya doyamıyorum. kalbim bir tuhaf oluyor. hep onun oldugu yerlere bakmak istiyorum ama yapamıyorum. bakamıyorum.
unutmuş gibi yapıyor olamaz mı ?Sevseydi 4 aydır adım atardı kabullenin artık bu kaçıncı konunuz hep niye dönmüyor diye sorguluyorsunuz anlayın artık sizi u-nut-muş
çok sevmiştim ya. bu kadar severken vazgeçmek zorunda olmak koyuyorElinde aslinda. Biraz umursamamaya calissan devamı gelir bence, ona bakmamaya çalış, bırak ne hali varsa görsün
aslında kesin bir şekilde reddetmedi beni adım attığım da kafası karışıktı. uzaklık yerde ilişki yüretemiyordum ben çünkü. cok yoruldum sorun kaldırcak halde değilim dedi. şimdi barışşsak yine ayrılık olcak evlilik zamnalarına gelene kadar yürütemicez dedi. şimdilik en azından sorun kaldırcak halim yok tabi 1-2 yıl sonra nolur bilemem dedi.O zaman hangi akla hizmet arkadaşı sizi sevdiğini söylüyor
Bence sevseydi başkası olmazdı
Üstelik bi kaç kez adım atmaniza rağmen sonuçsuz kalmış
haklısınız 4 ay uzun bir zaman geri gelmez zaten vazgeçmek zorundayımSeni onemsemeyeni sen hic onemseme..
ya aslında ben öfkeyle bir kaç kez bitsin o zaman falan dedim. sonra o da kabullendi o gün bu gündür istemiyor beni. 100 kere bitti demişim ben onaO mu ayrıldı sizden? Atıyormuş demek ki, çok kolay bunları söylemek.
seninkinden hiç haber yok mu ? konuşmadınız mı?EVET 2 YILLIK İLİŞKİ MADURUYUZ İKİMİZDE( UNUTUYORLAR İŞTE VE ACI ÇEKECEĞİZ BİR SÜRE SONRA GEÇECEK HERŞEY GİBİ..NE DEMİŞ ŞAİİR 21. YÜZYILDA ÖLÜM ACISI BİLE EN FAZLA BİR YIL..BENDE ÇOK ÜZGÜNÜM 3 AYDIR..
aslında kesin bir şekilde reddetmedi beni adım attığım da kafası karışıktı. uzaklık yerde ilişki yüretemiyordum ben çünkü. cok yoruldum sorun kaldırcak halde değilim dedi. şimdi barışşsak yine ayrılık olcak evlilik zamnalarına gelene kadar yürütemicez dedi. şimdilik en azından sorun kaldırcak halim yok tabi 1-2 yıl sonra nolur bilemem dedi.
4 aydır unutmuş gibi yaparak sizce ne geçmiş olabilir elineunutmuş gibi yapıyor olamaz mı ?
ahhh aahhhh nerde o günler . çok uzak be canım. kimseye açamıyorum ki kalbimiIleride ayaklarını yerden kesecek bi aşk seni bekliyordur
Belki de bu yüzden olmuyordur
Ne dersin![]()
1 yıl 2 yıl sonra bile dönenler varmış o insanlar nasıl yapıyorlar nasıl oluyorlar.Uzuldum senin adina ama sen ne kadar neden boyle oluyor diye dusunsende dogrusunu bilemiyeceksin onun kendi tercihi sensiz olmak kendini toparlaman lazim 4 ay olmus kisa bir sure degil bence sende artik onu dusunmemeye bak
ne zaman?Aşmak zorundasın canım. İnan sen de unutacaksın.