beni unuttu mu? unutmadıysa neden dönmüyor?

Bu kaçıncı konun. Sürekli aynı şeyi soruyorsun. Sevmiyor işte zorla mı?
Takıntılarından kurtul.
Bunca laf söyleniyor, tavsiye veriliyor ama olduğun yerde sayıyorsun. Tebrikler.

Neyseki su mesaji gordum aynisini yazicaktim usengeclikten yazmadim.
Hergun ayni konuyu acmasan ya da buna harcadigin eforu unutmaya hayatini duzene sokmaya harcasan ??

Tatlım istediğin kadar konu aç biz elimizden geldiğince yardimci oluruz.istemeyen okumaz.anlatmadan asamazsin böyle şeyleri

Yeni birilerine şans vermedikce, unutman pek mümkün gibi durmuyor. Biliyorum içinden gelmiyor ama kendini zorla biraz. En azından arkadaşça tanımaya çalış birilerini. Git unutmak içinde başkasıyla cik onu üz demiyorum. Arkadaşça tanırken belki sevdiğin yönlerini kesfedersin belki senin gerçekten sevecegin biriyle denk gelirsin. Kapıları kapatma

1 yıl 2 yıl sonra bile dönenler varmış o insanlar nasıl yapıyorlar nasıl oluyorlar.
Biz 8 ay sonra Baristik. Ama hissedersin böyle şeyleri zaten. Sanki araya hiç ayrılık girmemiş gibi olur, ne bileyim o zaten beni unutmadı ki dersin. Yani ben hiç haber almamama rağmen hissediyordum. Anlıyor musun.

Biz 8 ay sonra Baristik. Ama hissedersin böyle şeyleri zaten. Sanki araya hiç ayrılık girmemiş gibi olur, ne bileyim o zaten beni unutmadı ki dersin. Yani ben hiç haber almamama rağmen hissediyordum. Anlıyor musun.
ben artık bana dönmiceğini hissediyorum. ya aslında kesin ayrılıktan emin değilmiş zaten duyduguma göre. ama ben arayıp baskası mı var hayatında kiç çeldi aklını vs deyince vazgeçmiş tamamen. bu yüzden artık dönmez diyorum

Yeni birilerine şans vermedikce, unutman pek mümkün gibi durmuyor. Biliyorum içinden gelmiyor ama kendini zorla biraz. En azından arkadaşça tanımaya çalış birilerini. Git unutmak içinde başkasıyla cik onu üz demiyorum. Arkadaşça tanırken belki sevdiğin yönlerini kesfedersin belki senin gerçekten sevecegin biriyle denk gelirsin. Kapıları kapatma
siz bu 8 ay ayrılık sürecinde konustunuz mu birileriyle

Doğru kişi sevdiğin kişi anlamına gelmiyor.
Çok seviyor olman da onu doğru kişi yapmaz. Sana acı veriyorsa, bütün iyi niyetlerine rağmen her seferinde iyi niyetini suistimâl ediyorsa; deli gibi âşık olsan bile o yanlış insan demektir.
Bunu kabullenmelisin…
Çünkü doğru kişi hayatından bir şeyler çalan değil, hayatına anlam katan kişidir…

Tatlım istediğin kadar konu aç biz elimizden geldiğince yardimci oluruz.istemeyen okumaz.anlatmadan asamazsin böyle şeyleri
canımm çok teşekkür ederim. bazı üyeler çok garip defalarca kez konu actın aynı seyleri yazıyorsun o seni unutmus artık vs diye bir güzel azarlıyorlar resmen ben burda tanımadığım görmüş geçirmiş bilen insanlardan fikir almak adına yazıyorum bazen. teşekkürler , iyi ki varsınız

Doğru kişi sevdiğin kişi anlamına gelmiyor.
Çok seviyor olman da onu doğru kişi yapmaz. Sana acı veriyorsa, bütün iyi niyetlerine rağmen her seferinde iyi niyetini suistimâl ediyorsa; deli gibi âşık olsan bile o yanlış insan demektir.
Bunu kabullenmelisin…
Çünkü doğru kişi hayatından bir şeyler çalan değil, hayatına anlam katan kişidir…
çok güzel söyledin gerçekten. ama birbirimizin hayatına anlam katmasak 2 yıl devam edebilir miydik? hemen bi hata yaptık diye böyle mi olmk gerekiyordu. birbirimize anlam katmasak daha erken biterdi sanırım. ve biz hergün sabahın 7sinden akşam 11e kadar yanyanaydık.

Bu kaçıncı konun. Sürekli aynı şeyi soruyorsun. Sevmiyor işte zorla mı?
Takıntılarından kurtul.
Bunca laf söyleniyor, tavsiye veriliyor ama olduğun yerde sayıyorsun. Tebrikler.
bi de insanlari tersliyor..
millet derdine kizmiyor ki, verilen akillar isine gelmeyince cikismasina, hic uzerine alinmamasima kiziyor..

Son düzenleme:
bunun egoyla ne ilgisi var. anlamıyorum onu bu kadar severken neden beni sevmiyor. gerçi arkadası hala beni sevdiğini söyledi. o zman neden gelmiyor. neden dönmüyor 4 aydır bunları anlamıyorum işte. unutmuş gibi mi yapıyor yoksa gerçekten unuttu mu ? sevdiğim insan tarafından böyle unutulmak benim kalbimi çok acıtıyor.
unutmaya çalışıyor bence
arkadaşı hala seviyor dediyse
sizde istemediği özellik olmalı
ama değişmeyin boşuna çünkü o yola girildi mi değişseniz de sevmiyor
üstelik değişnce kıymetiniz de bitiyor...

ya onu görmediğim zamanlar da iyiyim aklımda olsa bile yüzüm gülüyor takmıyorum. ama onu gördüğüm an kötü oluyorum bozuntuya vermiyorum ama o gün yurda geldiğimde ağlıyorum. onu seviyorum çünkü bir gün yine severim elbette ama bu kadar derin bir his olmayacak kimseye karşı. çünkü çok başkaydı benim için. herşeyim yerine koymustum onu dostum sırdaşım arkadaşım sevdiğim sevgilim. sadece bir aşktan vazgeçmiyorum şu an herşeyimden vazgeçiyorum. ağır geldi artık taşıyamıyorum vazgeçmek zorunda olmak çok acı. ona herşeyi verebilecekken onun hiç bir şeyi olmamak çok acı. bu yüzden hakkımı helal etmiyorum ona

üzgünüm ama o aynı şeyi düşünmüyormuş ...

Bu geçtiğin yollardan defalarca geçtim. Tam üç kere kimseyi bir daha sevemem ben dediğim üç insan oldu. Ama her seferinde yok dedim. Kendimi hiç rezil etmediğim için öyle mutluyum ki. Hiç biri için burnumdan kıl aldırmadım, acımadı ki diye geçtim. Hatta dönmeye çalışana güle güle dedim. Neden biliyor musun? Kadın erkek hiç farketmez kendin en önemlisisin. Asla hiç bir erkek için kendimi, gururumu ikinci plana atmam ben. Beni istemeyeni ben hiç istemem. Bunun adı bencillik değil gurur. Gururlu ol nolur. Kaç konunu gördüm her seferinde aynı şeyler. Lütfen kendine yakışan tavırı göster. Seni unuttu mu istemiyor mu terk mi etti. Keyfi bilir o kaybetti. Niye kendine acı çektiriyorsun adam umursamıyor. Cehennimin dibine gitsin ya sana ne. Öyle de. İlerde anlayacaksın. Ben her biten beni üzen aşktan sonra çok şükür dedim
Kendine gel artık.
Değmez kimse için değmez.

siz bu 8 ay ayrılık sürecinde konustunuz mu birileriyle
Konuşmadım. Çok insan görüşmek istedi, ortamim çok müsait. Ama kimseye guvenemedim. Yani şans verdim yemeğe çıktım mesela. Ama ona kafayı taktiğim için değil, aradığımı bulamadığım için olmadı hiçbiri. Sonra beni bir gün aradı ve tekrar başladık.

ben artık bana dönmiceğini hissediyorum. ya aslında kesin ayrılıktan emin değilmiş zaten duyduguma göre. ama ben arayıp baskası mı var hayatında kiç çeldi aklını vs deyince vazgeçmiş tamamen. bu yüzden artık dönmez diyorum
Hissediyorsan güven hislerine. Ve kesinlikle başkalarını araya sokma. Barisicak olsanız dahi kimseye ihtiyacınız yok. Sana yabancı biri değil bu sonuçta, onu en iyi sen tanirsin.

ne var üslüpta anlamadım? sevilmek için nasıl davranmak lazım ne gerekli diye soruyorum....
herhangi bi formulu yok.. severse sever, sevmezse sevmez.. bu yuzden aşkın tanimi yok iste.. belli bi davranis kalibi olsaydi, herkes tek bi tip insana asik olurdu..

Konuşmadım. Çok insan görüşmek istedi, ortamim çok müsait. Ama kimseye guvenemedim. Yani şans verdim yemeğe çıktım mesela. Ama ona kafayı taktiğim için değil, aradığımı bulamadığım için olmadı hiçbiri. Sonra beni bir gün aradı ve tekrar başladık.
onun hayatında başkası olmuş olabilir mi? peki siz neden ayrıldınız özel değilse biraz bahsedebilir misin? kendi ilişkime göre düşüneceğim o yüzden soruyorum yanlış anlamayın :)

Back
X