Öyle ya da böyle bu adam gitmiş mi,gitmiş.Sevse gider miydi ya da seni üzmek istemese gidermiydi ama gitti.Önemli olan bu,demek ki kendine göre sebepleri var .Sen masumsun,seviyorsun özlüyorsun kendince adım da atmışsın .Ama bak o senin gibi düşünmüyor demek ki..Sevene ne ki engel Allah aşkına.
Hayırlı işler hemen olur,sürümcem de kalanlardan da hayır gelmez.Ve hayat boşlukları asla kabul etmez.Şuan üzülüyorsun,özlüyorsun.Ama geçecek bu da.Bu boşluğu elbet birileri dolduracak.Dua et ki,senin ve sevginin kıymetini bilen merhametli ve vicdanlı bir adam çıksın karşına.
Sana tavsiyem; Kendine iyilik yap,onunla ilgili haber alma,umudunu kes ve acabaları bir kenara bırak.Eğer ondan kötü birşey duyarsan ,daha kötü olacaksın.Hayata karşı özgüvenin iyice sıfırlanacak.İnan sevgi ,aşk bu kadar ucuz bu kadar kolay gözden çıkarılacak birşey değil.
Umarım hakkında hayırlısı olur,çabucak atlatırsın.