beni yok sayan kv ve esimin tavrı?

hayatı kimseye zorlaştırmayın. padişah değilsiniz. herkes insan, hata yapar. ayrıca önceki konunuzda da özür diledi demişsiniz. daha napsın, ayaklarınıza mı kapansın? gitmek zorunda değilsiniz. istemiyorsanız gitmeyin. ama yok gelsin özür dilesin bilmemne gibi kibirli hareketler içine girmeyin.

günaydın kk.

nerden başlasam bilemedim kısa özet geciyorum kusura bakmayın.
kv ile başka konular üzerinden tartışırken( tartışma da görümce yüzünden oluyor.) bana hep sofra saatine geliyosun yemek yiyip gidiyosun yardım etmiyosun gibi şeyler söyledi.bende keske gelmeseydim bundan sonra gelmem diyip kv ile arama mesafe koydum ve uzun süre görüşmedik aramadık sormadık.ta kii anneler gününe kadar.

anneler gününe gittiğimizde bir bardak çay dahi içmedim.bıraktım bilerek çayı öylece..
gecen gün eşimle annesi konuşmuş telefonda. o gün hiç bişey yemediniz içmediniz o günden beri hastayım tansiyom fırladı demiş.
iftara davet edecegim sizi demiş.oysa ben eşime defalarca gidemem de yiyemem de annen bende özür dileyene kadar demiştim.
konuyu bana açtı bende özür dileyince giderim biliyosun dedim.eşim ben nasıl özür dile diyim ima ettim alırım gönlünü gelinimin dedi, dilemiyo ben ne yapabilirim sen gelmezsen ben giderim dedi.bende git o zaman bende adımımı atmam dedim.
ama eşim ciddiye almıyor hiç tartışma olmamış gibi devam ediyor.yani benim gitmem dediğim ciddiye alınmadı biliyorum.

aslında uzatılcak bişey olmayabilir bu özür dileme konusu fakat taktım kafayı beni yok saymasına tahammül edemiyorum.
ben her seyi yaparım söylerim nasılsa oglum gelir o da gelmek zorunda gibi düşünecek diye sinirlerim bozuluyor.
hiç bana sormak da yok cuma günü yemek ayarlamışlar.ben şimdi napıcam?gitsem yok sayıldıgım ve söz söylenen bi sofrada yemek yemek nasıl olcak bilmiyorum. gitmesem eşimin tavrı ne olur?

bunların hepsinden ayrı olarak kendi aileme hiç bişey yansıtmadık haberleri yok onlar anlarsa öğrenirse işin içinden cıkmak daha zor bilmelerini istemiyorum.

ben ne yapmalıyım?gidip kv ye geldim ama daha sonra yüzüme vurmassınız insallah mı desem hiç mi gitmesem? bana yol gösterir misiniz?
gitmem demişsiniz o gün gelince gitmezsiniz anlar ciddiyetinizi

Benim anlamadığım gerçekten yardım etmiyor musunuz? Yani yemek yemenize değil de yardım etmemenize laf söylemiş. O sofrada siz de yiyorsaniz yardım etmek gerekmez mi? Ama ediyorsanız da yalan söylüyorsa bilemem
ben çalışıyorum mesela öğlen arası çağırıyordu apar topar çıkınca gidiyorduk yemeğe yardım edecek zamanım yok yani.toplamaya vs tabiki ediyordum o zaman da sen gec otur diyodu.

ben çalışıyorum mesela öğlen arası çağırıyordu apar topar çıkınca gidiyorduk yemeğe yardım edecek zamanım yok yani.toplamaya vs tabiki ediyordum o zaman da sen gec otur diyodu.
Sen geç otur demesi nezaketendir. Yardım ediyorsanız bunu neden söyledi peki? Yalan söyleme gibi bir huyu mu var?

anneler gününde eşim sevinsin diye annesine bursadan hediye alıp istanbula kargo yaptım

annesi ne yaptı oğluna whatsaptan mesaj yazdı, oğlum hediyeni çok beğendim diye

hediye benim işyerimden kargo yapıldı bunu biliyor

ama o beni herzamanki gibi insan yerıne koyup bir teşekkür etmedi.

sizinki yok saymak mı allah askına.

10 defa yazdım kadın sizden zaten özür dilemiş

hala ne yapsın istiyorsunuz burasını çözemedim

Çok abartmaya gerek yok. Hata insan için, diğer konunuza bakmadım ama arkadaşlar kayınvalidenizin özür dilediğini söylüyor, eşinize de alırım gönlünü demiş. Ramazan vakti yalan mı söyleyeceksiniz gitmemek için, regl oldum hasta oldum falan... Üç günlük dünya, eşinizin annesi bir de, gerek yok bu kadar küslüğe, kine. Sürekli tekrarlanan bir davranış olursa ona göre önlem alırsınız.

Ben laf ağızdan bir kere çıkar mantığı ile hareket etmeye çalışırım. Eğer gitmem dediysem gitmem çünkü gidersem sonraki sözlerim ciddiye alınmayabilir. Kimseye o kozu vermek istemem, sonradan uğraşmamak için.
bende bu lafımın arkasında durmak istiyorum fakat esimin tavrını kestiremiyorum.su an ben haklıyım gözünde gidersem ben yücelcem gitmezsem annesi.

Ben olsam gitmem.
O gün regl falan olurum yani eşime öyle derim yatarım üzerime pikeyi çekerim sen git derim sonuçta sorun sen kv görümce arasında. Bırak eşin gitsin. Surat falan yapma aksine hayatım güzel güzel iftarını yap dön selam söyle de surat asarsan haksız duruma düşersin demedi deme.
Gidip de laf sokarsan ihale komple sana kalır söyleyeyim.
Sen maduru oynacaksın.
O özür buraya gelecek yani sen gitmeyeceksin ayağına. Kv kendisi gelsin sonra. Sen sadece gitmemek için bahaneler üret. Eşine de mazlum ve sevecen eşi oyna tamamdır.:KK53:
Nick/Post uyumu :KK70:

Kv sizden özür diledi mi?
kv bana mesaj attı. ama bu konu üzerine degil. benim takıldıgım konu bu oldu.yoksa tartışmada çirkin sözler kullandı. bidaha size karışmam özür dilerim diye mesaj atmıştı daha önce. ben cevap vermedim eşim aradı tamam anne sıkma canını gibi şeyler söyledi

Back
X