beni yok sayan kv ve esimin tavrı?

Kvdenin sizi yok saydigini gormedim olayda. Ozur dilemesini beklemeniz ve esinin buna bise dememesi bence fazla olmus, bunda ozur dilicek bisey yok, o senin buyugun. Fazla ego sahibisiniz, kvdeyi dize getiricem dusuncesiyle hareket edip kendiniz tam gelinlik yapiyosunuz.

cevap veriyorum.su anki sorumla o konuyu neden bagdastırdınız?eski konumdan yola çıkarak cevap bulsaydım zaten yeni konu açmazdım.

şaka gibi :KK53:

konunuz bana yardım etmedi dedi bende özür bekliyorum ve özür dilemezse gitmem diyorum değil mi?

bu eski konunuzda da özür diledi yazmışsınız

sorun ne?

kinden gözünüz dönmüş sizin ne yazdığınızı da bilmiyorsunuz :)

Sen geç otur demesi nezaketendir. Yardım ediyorsanız bunu neden söyledi peki? Yalan söyleme gibi bir huyu mu var?
hayır yalan söylemez.o an bana dolmuştu burdan vurayım dedi sanırım.ben çağırıyorum erken gelmiyosunuz demek istedi sanırım.ben yoruldugum için çağırıyor sanıyordum oysa.o benden erkenden gelip yapmamı bekliyormuş.

günaydın kk.

nerden başlasam bilemedim kısa özet geciyorum kusura bakmayın.
kv ile başka konular üzerinden tartışırken( tartışma da görümce yüzünden oluyor.) bana hep sofra saatine geliyosun yemek yiyip gidiyosun yardım etmiyosun gibi şeyler söyledi.bende keske gelmeseydim bundan sonra gelmem diyip kv ile arama mesafe koydum ve uzun süre görüşmedik aramadık sormadık.ta kii anneler gününe kadar.

anneler gününe gittiğimizde bir bardak çay dahi içmedim.bıraktım bilerek çayı öylece..
gecen gün eşimle annesi konuşmuş telefonda. o gün hiç bişey yemediniz içmediniz o günden beri hastayım tansiyom fırladı demiş.
iftara davet edecegim sizi demiş.oysa ben eşime defalarca gidemem de yiyemem de annen bende özür dileyene kadar demiştim.
konuyu bana açtı bende özür dileyince giderim biliyosun dedim.eşim ben nasıl özür dile diyim ima ettim alırım gönlünü gelinimin dedi, dilemiyo ben ne yapabilirim sen gelmezsen ben giderim dedi.bende git o zaman bende adımımı atmam dedim.
ama eşim ciddiye almıyor hiç tartışma olmamış gibi devam ediyor.yani benim gitmem dediğim ciddiye alınmadı biliyorum.

aslında uzatılcak bişey olmayabilir bu özür dileme konusu fakat taktım kafayı beni yok saymasına tahammül edemiyorum.
ben her seyi yaparım söylerim nasılsa oglum gelir o da gelmek zorunda gibi düşünecek diye sinirlerim bozuluyor.
hiç bana sormak da yok cuma günü yemek ayarlamışlar.ben şimdi napıcam?gitsem yok sayıldıgım ve söz söylenen bi sofrada yemek yemek nasıl olcak bilmiyorum. gitmesem eşimin tavrı ne olur?

bunların hepsinden ayrı olarak kendi aileme hiç bişey yansıtmadık haberleri yok onlar anlarsa öğrenirse işin içinden cıkmak daha zor bilmelerini istemiyorum.

ben ne yapmalıyım?gidip kv ye geldim ama daha sonra yüzüme vurmassınız insallah mı desem hiç mi gitmesem? bana yol gösterir misiniz?
Üçünüz de hatalisiniz.
1.Gelin kv ye yardım etmek zorunda değil evi ayrı hayatı ayrı kendine göre bir hayatı var. Kv nin bunu istemesi yanlış
2.Eş kişisi denge kuramamış ben söyleyemem edemem diyor gergin durumlarda pasif kalıyor
3.Sizin de çocuk gibi özür dilemezse yemem içmem şeklinde olaya yaklasmaniz yanlış . böyle değil de daha bir yetişkin gibi olaya yaklaşırsaniz hiçe sayılmazsınız.
Sevgiler
Edit:imla

b
şaka gibi :KK53:

konunuz bana yardım etmedi dedi bende özür bekliyorum ve özür dilemezse gitmem diyorum değil mi?

bu eski konunuzda da özür diledi yazmışsınız

sorun ne?

kinden gözünüz dönmüş sizin ne yazdığınızı da bilmiyorsunuz :)
bakın tartışma bu konu üzerine değildi konunun dışında gelişti ve beni en çok bu sözü acıttı. bende madem bana yemek saatinde geliyosun dedi bidaha yemege çağırırken benden özür dilesin yemek konusuyla ilgili hata ettim sinirle söyledim desin diye incelik bekliyorum.
özür dilediği konu başka bu konu başka.beni arayıp yemege gelmeni istiyorum dese bile özür yerine gecer.
ama benden habersiz yemek ayarlıyor.

b

bakın tartışma bu konu üzerine değildi konunun dışında gelişti ve beni en çok bu sözü acıttı. bende madem bana yemek saatinde geliyosun dedi bidaha yemege çağırırken benden özür dilesin yemek konusuyla ilgili hata ettim sinirle söyledim desin diye incelik bekliyorum.
özür dilediği konu başka bu konu başka.beni arayıp yemege gelmeni istiyorum dese bile özür yerine gecer.
ama benden habersiz yemek ayarlıyor.

Allah çevrenizdekilere sabır versin

amin

Aslında iki konunuz da çok benzer. Kinci ve ısrarcısınız. Kendinizi törpülemedikçe çok sorun yaşarsınız.
kinciyim doğru.ama ben kendimce adım attım.kv neden diretiyor onu anlamıyorum.oglu dediği halde beni arayıp gönlümü alamsı zor degil.ogluna alıcam gönlünü diyor ama bana karşı bi adım yok?

Sanırım yeni bir morsever doğuyor. Yaşlı başlı insandan özür diletmeye çalışmak ne kadar doğru ? Üstelik kadın özür de dilemiş ki bence özür dileyecek bir şey yok kadının evine gelip yiyip içip öyle bırakıp giderseniz asıl sizin özür dilemeniz gerekir. Bir de gerçekten şanslısınız başınızda dert yok acaba nasıl dert çıkartırım nasıl birilerini huzursuz ederim diye düşüyorsunuz yapmayın.

Şu sözü de unutmayın SORUNUN KENDİNDE OLDUĞUNU ANLAMAYAN İNSANLAR, ÇÖZÜMÜ BAŞKALARININ HUZURUNU BOZMAKLTA ARARLAR

anneler gününde eşim sevinsin diye annesine bursadan hediye alıp istanbula kargo yaptım

annesi ne yaptı oğluna whatsaptan mesaj yazdı, oğlum hediyeni çok beğendim diye

hediye benim işyerimden kargo yapıldı bunu biliyor

ama o beni herzamanki gibi insan yerıne koyup bir teşekkür etmedi.

sizinki yok saymak mı allah askına.
benimki de o yolda ilerleyecek biliyorum.çünkü eşim söyledi annesine kırıldık bu sözlerine diye neden hala beni arayıp bi adım atmıyor?beni sinirlendirdiniz o gün diyormuş.

kinciyim doğru.ama ben kendimce adım attım.kv neden diretiyor onu anlamıyorum.oglu dediği halde beni arayıp gönlümü alamsı zor degil.ogluna alıcam gönlünü diyor ama bana karşı bi adım yok?
Attığınız adım ne? Özür beklemek mi?
Belki geldiğinizde alacak gönlünüzü. Herkes hep sizin istediğiniz gibi davranamaz. Kayınvalideden ziyade sizin bu kadar diretmeniz anlamsız geliyor bize.

benimki de o yolda ilerleyecek biliyorum.çünkü eşim söyledi annesine kırıldık bu sözlerine diye neden hala beni arayıp bi adım atmıyor?beni sinirlendirdiniz o gün diyormuş.
senden özür dilemesini bekleme koca kadının
istersen gidersin istemezsen gitmezsin

Sanırım yeni bir morsever doğuyor. Yaşlı başlı insandan özür diletmeye çalışmak ne kadar doğru ? Üstelik kadın özür de dilemiş ki bence özür dileyecek bir şey yok kadının evine gelip yiyip içip öyle bırakıp giderseniz asıl sizin özür dilemeniz gerekir. Bir de gerçekten şanslısınız başınızda dert yok acaba nasıl dert çıkartırım nasıl birilerini huzursuz ederim diye düşüyorsunuz yapmayın.

Şu sözü de unutmayın SORUNUN KENDİNDE OLDUĞUNU ANLAMAYAN İNSANLAR, ÇÖZÜMÜ BAŞKALARININ HUZURUNU BOZMAKLTA ARARLAR
konuyu tamamen anlamayıp yorum yapmanız doğru degil.
konu başlı başına fiyasko zaten.
benim takıldıgım nokta size garip geliyor.
önceki konularıma bakarsanız anlarsınız.
çok fazla saygısız cümle kullandı bana görümce ve kv bana görümceyi savunurken tartışma uzadı.
inanın yaşlı başlı insana özür dile diye diretmem. ama bu özürü ben hak ettim.

Back
X