beni yok sayan kv ve esimin tavrı?

Ben olsam gitmem.
O gün regl falan olurum yani eşime öyle derim yatarım üzerime pikeyi çekerim sen git derim sonuçta sorun sen kv görümce arasında. Bırak eşin gitsin. Surat falan yapma aksine hayatım güzel güzel iftarını yap dön selam söyle de surat asarsan haksız duruma düşersin demedi deme.
Gidip de laf sokarsan ihale komple sana kalır söyleyeyim.
Sen maduru oynacaksın.
O özür buraya gelecek yani sen gitmeyeceksin ayağına. Kv kendisi gelsin sonra. Sen sadece gitmemek için bahaneler üret. Eşine de mazlum ve sevecen eşi oyna tamamdır.:KK53:
+1 :KK53:

Simdi soyle bir durum var,bizden buyuk insanlar bize karsi hatali davrandilarsa ille agziyla ozur dilerim demesine bence gerek yok. Sizi iftara cagirmasi zaten ozur diledigi anlamina gelir. Ayaklariniza mi kapansin?

Ha siz kabul edersiniz veya etmezsiniz o size kalmis. Affetmedim derseniz de kimse size haksizsin demez.

Neden illa özür bekliyosunuz.bırakın o dilemesin siZinde görüşmemek için sözde bir bahaneniz olsun.çünkü besbelliki bu bukadının hayatınızda olmasını istemiyorsunuz..ee bırakın öylece kalsın herşey ortada.mademki şuan durum “kendinizce” leyhiniZe iken.hem pastam dursun hem karnım doysun istiyorsunuz.hem kinimi kusayım hemde ban hak verilsin istemek biraz fazla olur..ama bence siZin kininiz sadece ona lf sokuşturunca ancak belki bir miktar azalır.bakın geçer demiyorum.keskin sirke olma bence..

Son düzenleme:
Back
X