Beniaffet123 Ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

canım ben dediğim gibi ekmegi sabahları 1 tost ekmegi dısında tamamen bıraktım sabahları 1 katı yumurta domates salatalık fln ögle yemeginde bazen tavuklu bazen peynirli nasıl istersem öyle bi salata ama cok az zeytin yagı ve bol limonlu akşamlarıda benim en büyük sansım esim 7 den önce geliyo eve o yüzden ne pişirdiysem onlardan iki yada 3 er yemek kaşıgı ve bol salata 7 den sonra asla agzıma bişey sürmüyorum bu arada günde 3 bardak yeşil çayda içiyorum bide şu iki gündür yine bu forumda bulunan 5 günde 5 kilo diete basladım valla 1 günde 1 kilo gitti diet cok zor ama bu defa cok kararlıyım atıcam üstümden bu fazlalıkları

Günaydın hanımlarrr,
Ben de doğum sonrası kilolarından şikayetçi olan bir kadınım.2 hamileliğimde de ,onlara çok özenmeme rağmen LEBLEBİ YUTMUŞ SOLUCAN a benzeyen hatunlardan olamadım ne yazık ki :)
Ben yarım dünya bile diyemiyorum,bildiğiniz dünya olmuş bir hamileydim.Etrafımda güzel bir kadın olduğumu söylerler ama hamileyken eşime 'Ben güzel miyim ?'diye sorduğumda adamcağız 'Çok sevimlisin hayatım'diye cevap verebilmişti,o kadar yani.... :)Bi hayal edin,şu anda 1.60 boya 79.6 kilodayım.Kendimi motive ediyorum ama daha önce de KK sayesinde15 kilo vermiştim.o yüzden bu sabah açtım hafif bir kahvaltıdan sonra geçti pc karşısına,benim gibi kararlı birilerini aradım ve sizi buldum.
Ben karatay diyeti yapmaya çalışıcam.daha önce 1 ay denedim,4 kilo verdim.şimdi devam ediyorum.ben de günlük bildirimlerle size destek olmak ve sizden destek almak istiyorum.Kurtulalım artık şu fazlalıklardan bana fenalık geldi :)

hepimiz hemen hemen aynı kilolardayız verdiğimiz kiloları burada paylasırsak bence birbirimizi daha iyi motive etmiş oluruz en azından bana daha cok hırs gelir bende daha önce çok diet başlangıcı yaptım ama hep caymıstım bu defa cok kararlıyım hep beraber eritelim şu yağları

ewet hep beraberrr zayiflayalimmm,,,,ve neler yaptigimizida yazalimkii yaptiklarimizdan baskalarida yararlansinnn,,,,,ben bugun dogadan form cayina basladim,,,kullanmis olanlar yada fikri olan warmi bu cay hakkinda

slm canım öncelikle başarılar diliyorum inşallah istediğin kiloya kavuşursun.fakat diyetine ekmek eklemek zorundasın canım çünkü kalp ve damar kaslarımız için gerekli Allah korusun başka şeylere sebep olursun.
ben de 1 mayısta başladım kaçamak yapmama rağmen 1.600 verdim ilk hafta.öğünlerim de dolu dolu yani ekmeğim de var içinde.lütfen dikkat et tatlım.kilo vermen durunca ne yapacaksın her şeyi baştan düşünmemiz gerekiyor öyle değil mi?

sayfanın başında ekmek yok demişsin de o yüzden dedim canım.vallahi benim de oluyor kaçamaklar çünkü hayatımda ilk defa diyet yapıyorumalışıncaya kadar böyle sonra telafi ederim tabiki

sayfanın başında ekmek yok demişsin de o yüzden dedim canım.vallahi benim de oluyor kaçamaklar çünkü hayatımda ilk defa diyet yapıyorumalışıncaya kadar böyle sonra telafi ederim tabiki

ilk bi hafta yemedim simdi azda olsa yiyorummm,,bende ace´miyim dahaa yaaa ilk defa yapiorum diettt,,bu sefer hirs yaptimmm aasla yilmiycaammmm,,,sabredicemmm werene kadarrrrrr

ayyyricaaaa arkadasslaarrr aciktigimizzz zamannn atistirma olaraak yesil elma ve hawuc yemek cok faydali,,,hem doyurucu hemde kaloridi azz

ekşi şeyleri yiyemiyorum ben maalesef yeşil elmayı hep söylüyorlar ama ben yiyemiyorum.onun yerine normal elma yiyorum

Günaydın KK nün güzel hatunları,

Sabah kahvaltımı yaptım,şimdi çayımı içiyorum.Ben de Karatay dietinden vazgeçtim.Sağlıklı beslenme şeklinde giden bir diyet uygulıycam.örneğin sabah kahvaltıda 1 küçük yağsız kepekli tost yedim.
sabahı kuvvetli yemek lazım,kuvveti de akşama doğru azaltmak gerekiyor.
Ayyy,ne çok şey biliyoruz aslında hepimiz ama tembelliğimizden ve kendi adıma pisboğazlığımdan veremiyoruz kiloları.
Kızlar bu sefer yılmak yok,kaçamakları da mümkün olduğunca azaltalım olur mu?

Ekmek olayına gelinceee,dediğiniz doğru,hayatımızın sonuna kadar karbonhidrat almadan yaşayamayız ki,,,Bu çayı şekersiz içmeye benziyor.hani ilk şekeri bıraktığınızda kilo vermenize yardımcı olur da sonra bir işe yaramaz ya...onun gibi.ömrümüzün sonuna kadar şekersiz çay içebiliriz ama 1 tabak makarna da mı yemeyelim yani,,,,Bence asıl iş önce pankreası ve mideyi terbiye etmek.Beynimizle mide arasındaki savaşı beynimiz lehine çevirmek....İlk olarak karar vermek ki biz bunu yaptık.zor olanı buydu bence.şimdi kararımızdan caymak yok...

Benim bugünkü menüm şöyle;

Sabah:yağsız,kepekli tost-şekersiz çay

Öğle:Kıymalı taze fasülye ,cacık

Akşam:haşlanmış tavuk göğsünden yeşil salata..

aralarda da meyve ,yoğurt vs

Bir öneri,tatlı istediğinizde ya da vakitsiz acıktığınızda bir bardak sütü doldurun,içine de bolca tarçın atın,açlık maçlık kalmıyor.aynı şeyi elmanın üzerine tarçın ekerek de yapabilirsiniz.tarçın kan şekerini düzenliyor ve açlığı önlüyor.

sevgiler....

diyetinizde hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlar, valla bu yorumları okuyunca insan daha da azimleniyor :) yalnız bazınızın ekmeği hayatından tamamen çıkardığını okudum ki bana göre bu çok yanlış. ekmek öyle sanıldığı kadar korkulacak bi besin değil, tabi bol kepekli ve esmerse 1 dilim kızarmış ekmek 35 kalori, ee bunu da sabah kahvaltısında yerseniz gün içinde kolaylıkla bu 35 kaloriyi verebilirsiniz.

ewet arkadaslar aslinda kahwaltida istedigimiz seyleri yiyelim,,,,cunku yapilan arastirmalardada insan nekadar duzenli kahwalti yaparsa okadar saglikli kilo werir,,,diger ögunlerdede dikkat ettikmi tamamdir,,ben mesela bugun kahwaltimi guzelce yapicam ama diger ögunlerde ekmek falan yemiycem salata ve aksamda k filex yiycemmmm,,,sewgiler:)

yeşil çay ender saraç tarafından tavsiye edilen kilo veriren ve zayıflamak için ideal şifalı bitkiler sınıfından bir bitkidir.
yeşil çayın faydaları çoktur ve yeşil çay metabolizma ve hazmı kolaylaştırır, çay hamilelik ve gebelikte de faydalı bir içecektir.
Zayıflamak için bazı şifalı bitkiler son derece faydalıdır. Bu zayıflamaya yardımcı bitkilerin içerisinde ise yeşil çay, biberiye, funda ve kekik gibi bitkiler ise hızlı zayıflama ve sağlıklı bir şekilde bölgesel incelme sağlamaktadır.

Yeşil Çay ile zayıflama: Yaklaşık olarak 5000 yıldır insanlar tarafından içecek olarak kullanılan yeşil çay, genelde tropikal bölgelerdeki çay yapraklarından elde edilmektedir. Yeşil çayın siyah çaydan en büyük farkı, çay yaprağının herhangi bir işleme tabi tutulmaksızın tüketime hazırlanmasından geçmektedir. Camellia sinensis bitkisinin yapraklarından elde edilen bir çaydır. Yeşil çay, siyah çayla aynı bitkiden “Camellia Sinensis” ten elde edilmesine rağmen; aralarındaki tek farklılık, işleme tekniğinden kaynaklanır. Yeşil çayın yaprakları, siyah çaya göre daha doğaldır ve daha az mktarda kimyasal ve fiziksel işlemden geçmektedir. Yeşil çayın yapraklarının taze oluşu ve işlenmemiş olması, onun içerisinde bulunan yağ yakıcı bitkisel enzimlerin daha kuvvetli etki doğurmasını ve hızlı zayıflama yaşanmasını sağlar. yeşil çay, fabrikada işlenirken okisdasyona uğradığı için, yaprakta bulunan antioksidan maddeler hasar görürler. Yeşil çay bitkisinin yaprakları, taze ve yeşil rengini kaybetmez.Yeşil çay bitkisinde daha az miktarda kafein bulunmaktadır. Yeşil çay içerek zayıflamak için özellikle aç karnına günde en az 3 kez yeşil çay içmeniz gerekir günde 3 büyük kupa ile içilen yeşil çay, yaklaşık olarak 1 haftada 1 kilo zayıflatan diyet listesideğerindedir. Daha başka bir deyişle zayıflamak için yeşil çay içerek ayda 5 kilo verebilirsiniz.

Yeşil çayın yan etkileri ve zararları nelerdir?

Yeşil çay içerisinde bulunan yağ yakıcı doğal bitkisel enzimler nedeniyle sağlıklı kilo verme ve zayıflama dönemi yaşayacaksınız. Tamamen bitkisel diyet niteliğinde olan yeşil çay içerek zayıflamak için hiç bir yan etki ve zararları tespit edilmemiştir. O nedenle yeşil çayı gönül rahatlığıyla dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Yeşil çayda da kafein oranı, siyah çaya nazaran daha düşüktür. Siyah çayın da, yeşil çayın da antioksidan özellikleri vardır, ancak daha az işlem gördüğü için yeşil çaydaki antioksidan miktarı daha fazladır.

Yeşil çay bitkisinde daha az miktarda kafein bulunmaktadır. Yeşil çay içerek zayıflamak için özellikle aç karnına günde en az 3 kez yeşil çay içmeniz gerekir günde 3 büyük kupa ile içilen yeşil çay, yaklaşık olarak 1 haftada 1 kilo zayıflatan diyet listesideğerindedir. Daha başka bir deyişle zayıflamak için yeşil çay içerek ayda 5 kilo verebilirsiniz.

Bende bugün başladımm 165 boyum ve 69 kıloyummm bende deneyımlerımı paylaşacagımmm ve sizden yardım beklıyorum kızlarrrr:))

bu sefer cok azımlıyımmmm.bır sene önce acıktıkca yesıl elma yıuerek 5 kılo vermıstımm.
Bağırsakları ınanılmaz calıştırıyor rejımın olmazsa olmazı yesıl cay ve yeşil elma önerırımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…