- Konu Sahibi beniaffet123
-
aynı yolda aynı şekilde ilerliyoruz cnm bende bugün itibariyle 78.5
Günaydın hanımlarrr,
Ben de doğum sonrası kilolarından şikayetçi olan bir kadınım.2 hamileliğimde de ,onlara çok özenmeme rağmen LEBLEBİ YUTMUŞ SOLUCAN a benzeyen hatunlardan olamadım ne yazık ki :)
Ben yarım dünya bile diyemiyorum,bildiğiniz dünya olmuş bir hamileydim.Etrafımda güzel bir kadın olduğumu söylerler ama hamileyken eşime 'Ben güzel miyim ?'diye sorduğumda adamcağız 'Çok sevimlisin hayatım'diye cevap verebilmişti,o kadar yani.... :)Bi hayal edin,şu anda 1.60 boya 79.6 kilodayım.Kendimi motive ediyorum ama daha önce de KK sayesinde15 kilo vermiştim.o yüzden bu sabah açtım hafif bir kahvaltıdan sonra geçti pc karşısına,benim gibi kararlı birilerini aradım ve sizi buldum.
Ben karatay diyeti yapmaya çalışıcam.daha önce 1 ay denedim,4 kilo verdim.şimdi devam ediyorum.ben de günlük bildirimlerle size destek olmak ve sizden destek almak istiyorum.Kurtulalım artık şu fazlalıklardan bana fenalık geldi :)
sayfanın başında ekmek yok demişsin de o yüzden dedim canım.vallahi benim de oluyor kaçamaklar çünkü hayatımda ilk defa diyet yapıyorumalışıncaya kadar böyle sonra telafi ederim tabiki
ewet hep beraberrr zayiflayalimmm,,,,ve neler yaptigimizida yazalimkii yaptiklarimizdan baskalarida yararlansinnn,,,,,ben bugun dogadan form cayina basladim,,,kullanmis olanlar yada fikri olan warmi bu cay hakkinda
ekşi şeyleri yiyemiyorum ben maalesef yeşil elmayı hep söylüyorlar ama ben yiyemiyorum.onun yerine normal elma yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?