- Konu Sahibi beniaffet123
-
Bende bugün başladımm 165 boyum ve 69 kıloyummm bende deneyımlerımı paylaşacagımmm ve sizden yardım beklıyorum kızlarrrr:))
bu sefer cok azımlıyımmmm.bır sene önce acıktıkca yesıl elma yıuerek 5 kılo vermıstımm.
Bağırsakları ınanılmaz calıştırıyor rejımın olmazsa olmazı yesıl cay ve yeşil elma önerırımmm :)
hoşbuldukkk...benımm özellıkle basen bölgem varr vermem lazımm yaa uff çok kafama takıyorummm her turlu motıve edebılen biriyim ama kendıme ıse yaramıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bende bugün başladımm 165 boyum ve 69 kıloyummm bende deneyımlerımı paylaşacagımmm ve sizden yardım beklıyorum kızlarrrr:)
bu sefer cok azımlıyımmmm.bır sene önce acıktıkca yesıl elma yıuerek 5 kılo vermıstımm.
Bağırsakları ınanılmaz calıştırıyor rejımın olmazsa olmazı yesıl cay ve yeşil elma önerırımmm :)
kızlar tıcket yapıyorum ama profıle koyamıyorum bana yardım eder mısınız
ay,onu ben de beceremedim birtürlü.yapabilirsem haber veririm.
günaydın güzel hanımlar,pelonik hoşgeldin canım.inan burası motivasyon ve bilgi paylaşımı için çok önemli bir yer.
79.6 kiloyla başladım evelsi gün diyete.dün sabah tartıda ne göreyim 80.1kilo vereyim derken üstüne yarım kilo almışım amanınnn,bir hırs yaptım,dün bayağı dikkat ettim yediklerime bugün sonuç :79.4 :))))ödem gidiyor ama tartı eksi gösterdi ya önemli olan o ....
sabahki menüm kepekli tost ekmeğine beyaz beynir ve domatesle üzerine çörekotu serperek (inanılmaz faydalı) soğuk sandviç
öğle:etli sebze yemeği,yogurt
akşam:salata(muhtemelen tavuklu)
yine aralarda yeşil çay,yoğurt falan
sabah yediğim ekmek yüzünden herhalde gün içinde hiç ekmek ihtiyacı hissetmedim.bi de şu tatlı krizleri olmasa :)
su içmeyi ihmal etmeyelim kızlar ....
ya inanamıyorumarkadaslar bugun kendimi tartimm 77.4 olmusummm,,,,demekki diyetim ise yariyorrr,,,,2haftada 3 kilo cok iyi benceee,,,ayda 6 kilo ederrrr:)
ya inanamıyorumbiz seninle aynı zamanda aynı kiloda olucaz olucaz inşallah bukadar olur yani bende bu sabah tartıldım 77.5 çıktı :)) hedefimize her geçen gün yaklaşıyoruz hadi hayırlısı
slm kızlar........ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!!!
kızlar mrb bende diyetteyim.bugun 2.günüm bende aranıza katılabılırmıyım:))
ya inanamıyorumbiz seninle aynı zamanda aynı kiloda olucaz olucaz inşallah bukadar olur yani bende bu sabah tartıldım 77.5 çıktı :)) hedefimize her geçen gün yaklaşıyoruz hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?