Beniaffet123 Ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

araamiza hosgeldinnn:))umarim hep birlikte weririz o kilolarii,,,ama sen okadar kilolu degilmmissin,,,,keske bende 69 olsamda biran önceeee

hoşbuldukkk...benımm özellıkle basen bölgem varr vermem lazımm yaa uff çok kafama takıyorummm her turlu motıve edebılen biriyim ama kendıme ıse yaramıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarr günaydınnnn bugün daha da fit birr güne günaydınn.dün akşam günüm vardı ve sadece ufak bır börek yedım ve salata yedımm azmettım yemek de istemedım.sizlerın yorumunu da okuyarak cok motıve oldum kızlar...:))
bugün daha cok su ve yeşil cay içelimm:)))

günaydın güzel hanımlar,pelonik hoşgeldin canım.inan burası motivasyon ve bilgi paylaşımı için çok önemli bir yer.

79.6 kiloyla başladım evelsi gün diyete.dün sabah tartıda ne göreyim 80.1 kilo vereyim derken üstüne yarım kilo almışım amanınnn,bir hırs yaptım,dün bayağı dikkat ettim yediklerime bugün sonuç :79.4 :))))ödem gidiyor ama tartı eksi gösterdi ya önemli olan o ....

sabahki menüm kepekli tost ekmeğine beyaz beynir ve domatesle üzerine çörekotu serperek (inanılmaz faydalı) soğuk sandviç

öğle:etli sebze yemeği,yogurt

akşam:salata(muhtemelen tavuklu)

yine aralarda yeşil çay,yoğurt falan

sabah yediğim ekmek yüzünden herhalde gün içinde hiç ekmek ihtiyacı hissetmedim.bi de şu tatlı krizleri olmasa :)

su içmeyi ihmal etmeyelim kızlar ....

kepeklı ekmek birseyler atıstırdım ve şimdi yesıl çayımı ıcıyorummm kayısılı:)bağırsakları daha cok calıştırsın dıye:)dükkanda fazladan paspas yapıryorum spor olarak:)

arkadaslar bugun kendimi tartimm 77.4 olmusummm,,,,demekki diyetim ise yariyorrr,,,,2haftada 3 kilo cok iyi benceee,,,ayda 6 kilo ederrrr:)

arkadaslar bugun kendimi tartimm 77.4 olmusummm,,,,demekki diyetim ise yariyorrr,,,,2haftada 3 kilo cok iyi benceee,,,ayda 6 kilo ederrrr:)
ya inanamıyorum biz seninle aynı zamanda aynı kiloda olucaz olucaz inşallah bukadar olur yani bende bu sabah tartıldım 77.5 çıktı :)) hedefimize her geçen gün yaklaşıyoruz hadi hayırlısı

BEN HEM DOGUM KONTROL HAPI KULLANIYORUM HEM DIET YAPIORUMMM WE KILODA WERIORUM,,,yani insan isteyinceee hicbir engelll yokkk,,,yani dogum kontrol hapikullanip kilo alanlarida bekleriiiizzzzzzzzzzzzzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…