- Konu Sahibi beniaffet123
-
kac kiloyla basladin diyeteee suan ne diyeti yapiosun??
ben bugun tam 77.0 oldum:) sen kac oldunnn:)
canım benim adet dönemim başladı sabah tartıldım 78 gösterdi 500 gr yükseldibundan sanırım moralim bozulmasın die bu hafta tartılmıycam ama yetişirim sana
hic sorma en son 77,0 dim,,,simdi 77.1 oldumm,,,bi kacgundurrr adet olmam nedeniyle kendimi tutamadimmm,,,,bugun tam gaz dewammmm,,,,100 gram az biliyorum ama sonucta benim wermem grekiyordu
azmettim, başladım,başardım ve sonunda istediğim kilodayım
darısı herkesin başına kızlar :)
kızlar benide alın yanınıza şuan aç karnına 75 kiloyum.1,5 ayda 80,5 kilodan 75 e düştüm ama 1 haftadır tık yok veremiyorum. gram gitmiyor :)) bakalım ne olacak özel olarak tavsiye edeceginiz bişey yok mu?
kızlar benide alın yanınıza şuan aç karnına 75 kiloyum.1,5 ayda 80,5 kilodan 75 e düştüm ama 1 haftadır tık yok veremiyorum. gram gitmiyor :)) bakalım ne olacak özel olarak tavsiye edeceginiz bişey yok mu?
arkadaslar 80.4 kiloyla basladigim diyetle suan 76,9 ummm,,,,insallahhhhhh bir an önce 70 olurumda gerisinnin hizla gelecegine inaniyorummmmmmm
arkadaslar 80.4 kiloyla basladigim diyetle suan 76,7 yimmm,,,,
arkadaslar 80.4 kiloyla basladigim diyetle suan 76,9 ummm,,,,insallahhhhhh bir an önce 70 olurumda gerisinnin hizla gelecegine inaniyorummmmmmm
arkadaslar 80.4 kiloyla basladigim diyetle suan 76,7 yimmm,,,,
beniaffetcim.)tebrık edıyorum ne kadar sure oldu senın dıyete baslayalı benım 2 gundr yavasladı sankı morlaım bozuldu bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?