Beniaffet123 Ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

Ben hem dogum kontrol hapı kullanıyorum hem dıet yapıorummm we kıloda werıorum
,,,yani insan isteyinceee hicbir engelll yokkk,,,yani dogum kontrol hapikullanip kilo alanlarida bekleriiiizzzzzzzzzzzzzz:))

canım benim adet dönemim başladı sabah tartıldım 78 gösterdi 500 gr yükseldi bundan sanırım moralim bozulmasın die bu hafta tartılmıycam ama yetişirim sana

insallaahh yetisirsinnnnn,,,merakk etmee yetisirsinnnn banaaaa adettendirrr insan adett oldumu kilo alio birazz aslinda kiloda degil siskinliktenmis,,,

69.5 kadardım 68.6 yımm :))) vermeye basladım ama dün anneler gunu ve pazar kahvaltısında kaçamak yaptım az patates kızartmasıyla:)

bu sabah tam gaz devammmm..

ama sanırım bıraz tansıyonum düşük ne önerırsınız

hic sorma en son 77,0 dim,,,simdi 77.1 oldumm,,,bi kacgundurrr adet olmam nedeniyle kendimi tutamadimmm,,,,bugun tam gaz dewammmm,,,,100 gram az biliyorum ama sonucta benim wermem grekiyordu

hic sorma en son 77,0 dim,,,simdi 77.1 oldumm,,,bi kacgundurrr adet olmam nedeniyle kendimi tutamadimmm,,,,bugun tam gaz dewammmm,,,,100 gram az biliyorum ama sonucta benim wermem grekiyordu

ben bırakmadım cnm kendimi 77.5 olmusken kendimi 78 görmek beni çok sinirlendirdi dahada sıkı sarıldım diete bu sabah tartıldım 77.3 cıktım bide bu adetli halim sende bırakma sakın tam gaz devam 60 görmeden durmak yok :) canım çok şeyler istiyo ama yediklerine say diyorum kendi kendime hedefime ulaşınca kendimi öyle bi ödüllendiricem ki parti yapıcam parti :)))))

bende azimle tekrar sarildim diytimeee,,tabiki insan ister istemez kacamak yapio,,,,amaaa 70 olana kadarrr yola dewammm ilk hedefim 70 sonrasinin kolayolacagina inaniyorummmmm,,,,allahin izniyle bu 7 kiloyuda wereyimdeee tam 70 olayimdaa gerisi corap dökügü gibi gelirrr

bende azimle tekrar sarildim diytimeee,,tabiki insan ister istemez kacamak yapio,,,,amaaa 70 olana kadarrr yola dewammm ilk hedefim 70 sonrasinin kolayolacagina inaniyorummmmm,,,,allahin izniyle bu 7 kiloyuda wereyimdeee tam 70 olayimdaa gerisi corap dökügü gibi gelirrr

kızlar benide alın yanınıza şuan aç karnına 75 kiloyum.1,5 ayda 80,5 kilodan 75 e düştüm ama 1 haftadır tık yok veremiyorum. gram gitmiyor :)) bakalım ne olacak özel olarak tavsiye edeceginiz bişey yok mu?

ben bugunden itibaren tavuk salata diyetine basliyorum,,,herkeste ise yaramissss,,,insallah bizdede yarar,,,hatta 7 günde 9 kilo weren bile olmusss,,,,,,,,,,tawsiye ederim

arkadaslar 80.4 kiloyla basladigim diyetle suan 76,9 ummm,,,,insallahhhhhh bir an önce 70 olurumda gerisinnin hizla gelecegine inaniyorummmmmmm

kzılar gunaydınnnnnnn sabah tartıldım ve 67.8 im 200 gr vermısım ama sonunda 67 lerı göunce benı mutlu ettıı:)
sabah yıne yumurta peynır domates salatalık cay:)
öğlene tavuk salata yıcem
kılo vermem yavasladı sankı 2 kılo verebıldım 1 haftada ama daha cok verenlerde var acaba hızlandmak ıcın ne yapabılrıım fıkrınz varsa söleyın kızlar

suyu cok ıcıyo musun canım..metabolızma bellı kıloyu verınce duruyor 2 -3 gun rejımı bırak tekrar basla o zaman vermeye baslıyor tekrar.keten tohumlu yoğurt falan işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…