Beniaffet123 Ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

selam kızlar ben oğluşumun ufak olmasından dolayı ne spor salonuna gidebiliyorum nede dışarıda yürüyüş yapabiliyodum ama yine bu forumda leslie ile zayıflama die bi konu okudum hatta videosunu izledim yürüyüşe çıkamayanlar için evde 3 mil yürüyüş yaptırıyo bu kadın 4 gündür sabah akşam yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum. Sonunda evde dogru düzgün spor yapmanın yolunu buldum sizede tavsiye ediyorum

Son düzenleme:

bende duydum deniycem umarim ise yararr

eweeetttttt bugundee kilo werdimmm,,,,,,hangi sporu yaparsan kilo werrirsin sonucta kalori yakiorsunnn,,,dun 76.5 dim simdi 76.2 300 gram gitmissss bileeee,,,,tartiorum kendimi heergun ,,,cunku gun gun werdigimi görunce dahada hirslaniyorummmm.....sewgilerrr,,,sizde durumlara nasil arkadaslar

bende hergün tartılıyorum benide motive ediyo bu senin gibi cnm ben bu sabah 76.3 düm ve bugün eşimin teyzesi yurt dışından geldi bir hediye getirmiş L beden hemen giydim nasıl güzel oldu önceden çok sıkardı çok mutluyum sabahtan beri üzerimde sevincten çıkarmıyorum ya Seninde bugünkü durumun büyük ihtimal dediğin gibi oruçtandır ama olsun oruc sayesinde 200 daha gitmiş işte hedefimize az kaldı inşallah hep beraber bitiricez bu diet hikayesini

kızlar ben bu sabaha artık 76 kilo ile başladım yüzüm gülüyo 300 gr daha gitmiş hadi hayırlısı bakalım şimdiye kadar tam 5 kilo verdim

hosgeldinn cnm bnm,,,sogan suyunu cok arastirdim ve cok iyi yorumlarla karsilastimm,,,gercekten sabah ac karinla icilince acayip istahi keesiyorrrr,,,bence dene sende ise yarayacagina inaniyorummm

canım zaten sogan icin atalarımız soganı sabah kendin ye ögle dostuna yedir aksam ise düsmanına demisler sabahları sogan çok faydalıymıs bende duymustunm ama suyunu bilmem

herkese merhaba aranıza bende katıldım ben 2 haftadır diyet+spor yapıyorum 2,5 kilo gitti bile boyum 170 kilom 85.3 dü simdii 82.7 çok sükür devamı insalah gelecek ama bugun biraz kaçamak yaptım birazdan cezalandırcam kendimi ellerime ellerime vurcam :) 2 dogumdan sonra aldım bu kiloları 9 ay oldu ilk defa bu kiloya çıktım ama çıktığım gibi inmesinide bilcem

öncelikle aramıza hoşgeldin cnm biz burda birbirimize çok destek olan bi grup olduk bende 81 kilo ile başladım 25 gün oldu şuan 76 kiloyum bunda burdaki arkadaşlarımın çok etkisi var :)büyük bi azimle önce 70 e sonra 60 kiloya ulaşıcaz inşallah hep beraber

tesekkür ederim canım hosbuldum insallah canım yaaa çok güzel vermissin valla 5 kiloyu tebrik ederim yeni bi hayatı izliyorum valla ne güzel hepsi 22 kilo ile 35 kilo arasında vermisler çok motive ediyor ama bu günlerde asırı tatlı türleri canım istiyorki anlatamam kendimi zor tutuyorum valla yarım paket eti hosbes gofret yedim yaaaa tutumudım kendimi sizin canıınız istediginde neler yapıyorsunuz kızlar

sorma benimde çok canımın istediği anlar oluyo birde benim oğlusum sağolsun pek sık yer çikolata fln canım nasıl çekiyo anlatamam :18: ben böyle günlerde evde olan çikolata veya tatlıdan küçük bir parca kırıp canım istedikçe ufak bir ıssırık alıp o anı geciştiriyorum valla böyle yapınca ben kendimi durdurabiliyorum çünki biliyorumki kendimi o tatlıdan hiç yememek için sıkar tutarsam aksama kalmayıp ondan büyük bir bölüm yiyicem onun için anlattıgım gibi yapıyorum bide ben kuru kayısı yiyorum canım tatlı istedikce hem bağırsakları çalıştırıyo ki bunun zayıflamaya büyük faydası var hemde tatlı isteği gitmiş oluyo :)) inşallah faydam olmuştur cnm

Son düzenleme:

aaramiza hosgeldin canim,,,canim bisey yemek isteiginde sakiz cignerim yada meywe yerimmm,,,,

bende öyle yapayım bari aslında ben kuru meyveler daha çok kalorili diye biliyorum ama bağırsakları çalıstırıp tatlı ihtiyacımı karsılaması için yicem en azından tatlıdan vitaminli ben kalori sepeti diye bir yere kayıt oldum günlük yediğim kalorileri hesalıyorum hemde ne yediğimin listesini yapıyorum kızlar hemde benim size bi sorum olacaktı kızlar ben 20 mayısta 83.8 dim ama kahvaltıdan 1-2 saat sonra tartılmıstım 22 mayısta 82.7 idim dün tartıldım 82.2 geldim bugunde 81.8 çıktım sizce bu normalmi yoksa tartımmı bozuk benim kızımı tarttım aynı cıktı her zamanki gibi o zaman ben niye öyle çıkıyorum gerçekten veriyormuyum aceba yoksa yanlısmı yaaa sizce neden kaynaklanmıstır 1 günde 400 gr vermis olabilirmiyim
aaramiza hosgeldin canim,,,canim bisey yemek isteiginde sakiz cignerim yada meywe yerimmm,,,,

hosbuldum canım bende öyle yapmayı düsündüm ama bu sefer bogazım şişer bide daha sık acıkırım diye yapmadım

verdiğin gramlar bence çok güzel cnm tartıda bi bozukluk oldugunu sanmıyorum benimde günde 400 hatta bazen 600 gr bile verdiğim oldu bazende hiç veremiyorum mesela herzamanki gibi dün eşimle dışarı çıktık ögle yemeginde dışarıda köfte yedim akşam yemek yemediğim halde kilo verememişim 1 gr bile :)) oluyo öyle işte bugün günde 2 defa yaptıgım sporu 3 e cıkarıcam veremediğim için kendime ceza bakalım yarın ne olucak sende gayet iyi gidiyosun hiç kendini sıkıntıya sokma cnm

ayyy saol canım yaaa bende tartımmı bozuk aceba dedim verdim diye sevinirken almıs olmayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…