benide sinir bastı gece gece

o bu değil de benim kafam karışıyor bu konuları okudukça,ileride ne yapacağım konusunda
Ben oğlanı evlendirince bir kenarda oturma kararı aldıydım bu forumu okuyunca..
Oda suçmuş
Ne yapcaz ki
ne yaptınız kızıııım, şimdi konu sahibi tarafından kıskanç olarak damgalanacaksınız.. bittiniz siz

konu sahibi demek ki k.validen de senden hoşlanmıyor.. yapacak birşey yok

Bak buda olası..
Kayınvalide geline çok bozuk belki,belki konu sahibi kayınvalideyi üzdü ve oda hoşlanmıyor olabilir yane.

Sen herhalde bu aralar BDV ye çok takılıyorsun, baktın k.validesinden şikayet edenden, sinir olandan geçilmiyor ortalık, sende k.valideme nasıl kusur bulurum diye düşündün ve bunu buldun...

Kvdenize anne ben şu gün müsaitim sizin tarafı ağırlamak isterim sen ön ayak ol da herkesi bir toparla diyebilirsin. Eğer niyetini böyle açıkça ifade ettiysen de gelmiyorlarsa haklısın. Ama sen kvden den niyet okuyuculuğu bekliyorsun gibi geldi. Kadın senin ne düşündüğünü bilemez ki. Ya da sen çağır insanları bir toplu buluştuğunuzda. Haftaya şu gün bekliyorum mutlaka buyurun gelin de.

Kayinvalidenin yaptigi ve yapmadigi herseyin altinda kotu niyet arayip zorla kayinvalideyle kotu olmak isteyen gelinler, ilerde kendileri de kayinvalide olacaklar. O zaman kendilerindeki bu kotu niyetle geline kusur bulup duracaklar, ayni simdi kayinvalideye bulduklari gibi.

Iste yuzyillarca suregelen gelin-kaynana anlasmamazliklari bu kisir dongu bence. Kadin kadini cekemiyor diye adlandiriyorum ben bunu, ama insanlarda da asiri derece onyargi var ya. Adi kayinvalide ya, ille kotu olmak zorunda. Iyiyse de konu sahibi gibi zorla kotu ilan ettirilmek zorunda. Iyi niyetle bakan gelin zaten kayinvalidesinin kusurunu da sadece insan olmasina baglamayi biliyor. Hatasiz kul olmuyor neticede.

Kayinvalide olmadigim halde, ya da oglum olmadigi halde bu okudularim karsisinda benim bile nevrim donuyor. Kayinvalideler ne yapmali yahu? Yani kotu olmamak icin ne yapmali? Gelinler ne ister? Arasa suc, aramasa suc, gelse suc, gelmese suc. Adin kaynana olunca varligin bile suc be. Bu insanlar ogullarini evlendirdikten sonra kendini imha mi etsin, ne yapsin yani?

Gelinler biraz empati kurup, biraz iyi niyetle yaklasabilse kayinvalide-gelin sorunlari bayagi ortadan kalkardi. Cunku kalmadi artik kayinvalideyle yasayip ona hizmet etmeler, oyle eziyet devirleri geride kaldi. Bugunun gelinlerine rahat batiyor bence. Bir de israrla kaynana-gelin cekismelerini surdurmek istiyorlar, gelenek midir adet midir nedir bu.

Bu gelin kaprislerinden bana bile gina geldi, daha 24 yasindayim, gelinlerden, gelin olma ihtimalimden sogudum valla.

Bence çok şanslısın.bu devirde böyle anlayışlı bir kayınvalide bulmak çok zor.çalışan kadını bir de gereksiz misafir için yoranlar var.yat kalk dua et ve git elini öp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm kayınvalıdenın degıl akrabalarının "şu gun senın gelıne gıdelım" demelerı gerekıyordu.yanı kayınvalıden zorla getıremez kı.....ayrıca boşver ya boyle kafan rahat en azından nıye takıyorsun.hem ıyı dmeışsın gelemem dıye tamam işte.onlar bana geldılermı dersın olur bıter
mesela bızdede oğlan evının akraları teyze,hala vs....evlenen çifti yemege alır.benı kımse almadı çağırmadılar yanı.madem oyle bende kımseye yuz vermedım zorakı haller harıc evıme gelmezler.gelmesınler zaten

Milletin hayali sizin derdiniz olmuş

İnanın çatkapı milletin baskın yapmasından iyidir. Hem misafir seviyorsanız kayınvalidenize bırakmayın siz çağırın.

Yeni nesil gelinlere de yaranılmıyor, getirse bir türlü getirmese bir türlü

yazdıgım yazıyı demekki tam okumamaışsın,bunlar aklıma geldi zaten orda yazıyo hepsi ,

Iste bazi kvler de gelinlerden cekiyor. Ben de uzuldum kvye.

ya h2o , her yazının altına gidip yazım yanlışı yaptınız diye uyarıp kendini profösör sanıyosun ya,bende bunu görüp seni uyardım. sanırım benim yorumum baya rahatsız etmişki seni gelip benim konuma baya bi salça olmuşsun...başka topiğe lütfen...üç nokta.

bu çeneyle o ihttimalin biraz düşük zaten canım sıkma canını sen

Şu yazdıklarınız ne kadar ayıp. Keşke siz de bize özgürce sarfettiğiniz kelimeleri kayınvalidenize edebilseydiniz de konu acmanıza gerek kalmazdı.com.

demiralay hoşgeldin bebeğim.. geçen seferden hıncını mı alamadın annem.. biz sana yeni üyelik alma demiyoruz, kabak gibi belli etme kendini diyoruz

Anaokulu öğretmeni miydin?

valla millete böyle diyorsun da sen evlenmişsin onlarda evlenir. bir seninle aynı fikirde düşünmeyen insanlara kendince laf çarpıyorsun. yaptığın çok yanlış kusura bakma. eleştiriye gelemiyorsan konu açmıcaktın ozaman.

KV nin senin evine misafir cagirmasi zaten tuhaf olur canim,
Gelmek isteyen kendisi gelir.

Eleştiriyle saldırganlık arasında ince bir çizgi var. O çizgiyi aştıkları için cevap veriyorum. Burda herkez birinin ak dediğine kara demek için kendini paralıyor. Açtığım konuda gayet güzel dille getiriyorum, aslında iyi insandır kv Allah var diyorum.ama böyle bişey oldu ve kızdım iyi niyetimi yok acaba yazıyorum,haksızmıyım acaba kızmakta diyorum.hop geliyo birisi senin gibi gelinede yaranılmaz diye eleştirinin dozunu kaçırıyor , eleştiri yapıcam diye kendilerini kaybediyorlar sadece.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…