bu çeneyle o ihttimalin biraz düşük zaten canım sıkma canını sen
Eleştiriyle saldırganlık arasında ince bir çizgi var. O çizgiyi aştıkları için cevap veriyorum. Burda herkez birinin ak dediğine kara demek için kendini paralıyor. Açtığım konuda gayet güzel dille getiriyorum, aslında iyi insandır kv Allah var diyorum.ama böyle bişey oldu ve kızdım iyi niyetimi yok acaba yazıyorum,haksızmıyım acaba kızmakta diyorum.hop geliyo birisi senin gibi gelinede yaranılmaz diye eleştirinin dozunu kaçırıyor , eleştiri yapıcam diye kendilerini kaybediyorlar sadece.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kayınvaliden tanıyor demek ki seni, kendi tanıdıklarının içine sokmak istemiyor.. Ağzının pervası yok belli ki, kadıncağız ondan korkmuş olabilir...
kızlar vallahi sinirimi alamadım buraya yazıorum . 1 yıllık evliyim. kayınvaldem iyi insandır aslında öyle etliye sütlüye karışıp huzur bozanlardan değildir.Allah var şimdi günahını almiyim.
ama bazen çok düşencesizce şeyler yapıp sinirimi bozuyor. KV gelenek göreneklere bağlı bi insandır. mesela bi akrabası evlensin hemen hediyesini alır gider,arar sorar,davetlere icap eder,doğum yapanlar olunca yapılması gerekenleri yapar eşine dostuna karşı hep böyledir.
ben evlendikten sonra bütün yakın akrabalarıM arada 3 saatlik mesafe olmasına rağmen bana ziyarete geldiler.pastalar börekler yedik ,en güzel şekilde ağırladım halalarımı,yengelerimi,yiğenlerimi vs. ve çok mutlu oldum evime geldikleri için bana değer verdiklerini hissettim.
ama kayınvalide kendi çevresinden akrabalarından tek 1 kişiyi bile tutup kolundan getirmedi ,gelinimin evi,hayırlı olsuna gidelim diye düşünmedi.sonuçta ben onun ortamını akrabalarını eşini dostunu bilmem,onun tanıştırması gerek bi şekilde. her zamanda dedim anne bak gelin bi gün buyrun diye. Neyse dedim olsun bana iş çıkmasın diye yapıyordur yada belki akıl edememiştir diye düşünmek istedim.
akşam beni aradı. bilmemkimin gelini 3 ay olmuş evlenelide,hepimiz toplaşıp ona gidicez hediye falanda aldık,sende gel ayıp olur şimdi dedi bana!!! bende yok ben gelmem heralde anne sağol dedim kapattım teli. 50 kat uzak insanın gelinini düşünüyo,kendine dönüp bi bakmazmı insan ya?? haksızmıyım yani şimdi ben????iyi niyet yok gibime geldi bu işte
Kayınvaliden tanıyor demek ki seni, kendi tanıdıklarının içine sokmak istemiyor.. Ağzının pervası yok belli ki, kadıncağız ondan korkmuş olabilir...
Aynısını düşündüm bende.
Kadıncağız korkuyor demekki birilerine sarar falan diye.
Demekki fazla alınganlık yapmışım ,konumun özeti bumu güzel kardeşim???Ama sen haddini bilsen artık,internet ortamındayım diye kendini daha fazla rahata bağlamasan???bi sakin olsan?
:) sen gibilere cevap verilmezde ne yapılır ??
KV nin senin evine misafir cagirmasi zaten tuhaf olur canim,
Gelmek isteyen kendisi gelir.
Çok ele veriyorsun kendini yine çift soru işareti yine herkes e herkez yazma...
Kaçıncı üyeliğin oldu 3 mü?
bu çeneyle o ihttimalin biraz düşük zaten canım sıkma canını sen
80 tane üyelikte olsa burda insanları rencide etme hakkına sahip oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Bide sanki katil zanlısıyımda burda kendimi ele veriyorum gibi triplere neden giriyosun? Kendimi ele versem ne olucak , yazılım imla noktalama işaretlerine takıp prof luk yapmayıda bırak artık.
Sizi alkislamadik diye herhalde bu siddet bu celal.
Siz once donup kendinize bakin. Kv gelmemis de ne kotuymus de, 1 yildir buna sinirliymis. peh
Yok öyle şey...
2. üyelik çok özel durumlar dışında yasak...
Sen gelmişin kaçıncı üyeliğinle bizi yiyorsun...
yok 5 aylık yok 6 aylık yok 1 senelik evliyim, yok işletme mezunuyum yok anaokulu öğretmeniyim, yalanın bini bir para...
Milleti kandırmaya kalkıp bir de rencide oluyorum diyorsun ayıp yahu...
Yok öyle şey...
2. üyelik çok özel durumlar dışında yasak...
Sen gelmişin kaçıncı üyeliğinle bizi yiyorsun...
yok 5 aylık yok 6 aylık yok 1 senelik evliyim, yok işletme mezunuyum yok anaokulu öğretmeniyim, yalanın bini bir para...
Milleti kandırmaya kalkıp bir de rencide oluyorum diyorsun ayıp yahu...
80 tane üyelikte olsa burda insanları rencide etme hakkına sahip oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Bide sanki katil zanlısıyımda burda kendimi ele veriyorum gibi triplere neden giriyosun? Kendimi ele versem ne olucak , yazılım imla noktalama işaretlerine takıp prof luk yapmayıda bırak artık.
O konu bana ait değil yanlış:)) başkasının konusuna yorum yaptım:) töbee:))) iyice delirdiniz ha :)Sahte üyelik mi bu kadınbende az önce başka bi konusuna denk geldim yok kızı varmış başka annesi babası olduğu söylüyormuş yok kızının ikinci yaşamıymış bende korkmuştum bu nasıl bişey diye tövbe tövbe yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?