Benim acimi azaltabilir misiniz

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Benim sevdigim adam bir baskasina asik oldu.cok asik oldu.kandirmadi beni soyledi.benden vazgecti,bizden vazgecti.kadin baska bir ulkede uzakta.onun yolunu bekliyor.kadinin iliskisi de var kadin seviyor nisanlisini.ama bizimki oyle tutuldu ki ona da anlatmiyor bana anlatti.kadinin haberi yok.oyle.liseli asik gibi.ayrildik...
Asik olkus elden ne gelir yapacak bi seyin yok diyeceksiniz evet haklisiniz da benim bu icimin acimasi gecmiyor onu napacagim.ben de ona asiktim...hem de ilk defa yillar sonra.kalbim aciyo

Ya sipsevdi bir adam degil.bildigin asik oldu.kadin oyle guzel guluyo ki ama valla erkek olsam bende olurdum.dalga gecmiyorum.asik olunavak.kadindi bizimki de oldu.siirler mi yazmiyor sosual medyadan,yok umut yok kanaat etmek....ya bildiginiz kor kutuk asik oldu hauatinda ilk defa

Kurtuldugun için sadaka ver ama Bu kısır döngü niyedir ? Hayatında biri varken hep başka kadına gidiyorlar. O başka kadınlar da ne var ?

Tam bir inek saban senın kı desene.
Her guzel gulene asık olacaksak isimiz var.

Adam hayatinda ilk defa asik oldu
Ya ben ne yapayim bana yardimci olun
Mevzu senlik degıl sana neden yardımcın olalım, sen bu inek saban karakterindekı adamdan kurtuldun dıye bır cocuk sevindir sana bu konuda fikir verebilirim.

Çok bilinmeyenli denklem olmuş. Bu hikayede yanan siz olmuşsunuz

Eger kadinla konussaydi,bana soylemeseydi gelebilirdi.ama su durumda gelmiyor

Bence çok düşük bir davranış. Kadın uzakta ve nişanlı. Çok ergence bir davranış değil mi? Gerçeklikten uzak.

Isın daha ergen kısmı da bunu size bu şekilde olduğu gibi itiraf etmesi. Seni sevmiyorum de çık git. Niye detaya giriyor ki. Hic iyi niyetli değil. Resmen ego tatmin etmis

Şahsın yaşı 15 mi? Bir kadın güzel gülüyor diye aşık olup sosyal medyada sümsük sümsük şiirler yazan, üstelik nişanlı ve durumdan habersiz "güzel gülüşlü" kız için var olan ilişkisini yakan bir insan ya ağır gerizekalıdır ya da eli şeyinde gezen bir ergendir. Bence sevinmelisin ki çok erken kurtulmuşsun. Evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra güzel gülen birini görüp kendini kaybetseydi o zaman başını taşlara vururdun. Verilmiş sadakan varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…