- Konu Sahibi Dindirella
-
İlk vukuatı değildir bu. Sizden önce nasıl biriydi? Hep böyle radikal kararlar verir mi?Gonul kaymasi olsa beni.niye terketsin konusamayavaknkadar gozleri doldun.isini biraksin.
Hayir bosanmis sadece yillardir tanirim.bilmiyorumdur belki olabilirİlk vukuatı değildir bu. Sizden önce nasıl biriydi? Hep böyle radikal kararlar verir mi?
Ya hedeflerim vardi inanin onunla ilintili.simdi her seyi birakasim var bosveresim var sanki onsuz hepsi anlamini yitirdi.Sevdiğiniz adamın başka bir kadın için acı çekiyor olması, buna şahit olmanız çok ağır, sizi anlıyorum. Ama siz onun sırdaşı olamazsınız bu durumda. İletişiminizi kesin. Size içini dökmesi sizi yaralayacaktır, buna müsade etmeyin. Kendinizle başbaşa kalın. Sosyal medyadan takip etmeyin, tüm kapıları kapatın. Allah içinizi soğutsun. Böyle durumlarda ben çabuk soğuyorum. Bilmiyorum, kendimi çok seviyorum galiba, beni sevmeyen bir adamdan bikaç gün içinde soğuyabiliyorum. Siz de kendinize sarılın. Duygularınızı yazın, olabildiğince durumla yüzleşin. Sevdiğiniz insanlarla veya ailenizle zaman geçirin. Hayat kalbi bizim için atmayan insanlar için üzülmek için fazla kısa.
Anlıyorum. Acınızı ertelemeyin. Bastırmayın. Ağlayın. Bağırın. İçinizde patlamasın.Hayir bosanmis sadece yillardir tanirim.bilmiyorumdur belki olabilir
Ya kendini bir yere ait hissetmek vardir ya ben onun oldugubyerde kendimi ait hissediyordum.su an bos,ruya gibi geliyo yasiyorum ama hissederek degilBir önceki aşk acını hatırla. Onun ne kadarı kaldı bugüne. Yarın bu da öyle olacak. İnsan yazgısı olmayandan vazgeçebilmeli. Ancak o zaman kendi kendimize mutlu olma yeteneği kazanırız. Kendinize düşünme alanı bırakmayın. Yemek yapın,spor yapın, yürüyün, koşun vb.. Hiçbir söz acıyı dindirmez acıyı sadece zaman dindirir. Önemli olan senin o zamanı nasıl geçirdiğin. Ayağında bir nasır var ister kurcala kanat acıt istersen ona basmadan fazla yüklenmeden yürümeye çalış. Mantıklı olan hangisi?
32Bu ultra güzel gülüşlü, her erkeğin aşık olacağı güzellikteki(!) kadın kaç yaşında?
Elbette demiyorum.ama bubdurum askGonul kaymasi olsa sorun olmaz diyorsunuz yani?
Adam sorunlu bence. Koskoca 42 yaşında adam bi güzel gülüşe bu kadar dağılıyorsa durum vahim. Doktorluk bir durum var.Elbette demiyorum.ama bubdurum ask
Bizim bir profesör vardı virüsü aşka benzeten, korunmazsan virüs kaparsın yada aşık olursun diye...Her aşk bitermiş bigün, bildim.
Her aşk bitermiş,öğretildim.
Acıtıyor ama geçiyor. Sadece kafanı dağıt biraz(hayatını değil)
Ne utanmaz bir adammış sen onun asker arkadaşı değilsin sonuçta nasıl sana bunu yüzü kızarmadan anlattı keşke sadece ayrılsaydı düzgün bir şekildeKadinin haberi yok
Bana anlatti aci cektigini anlatti.
Ya gulus degildir elbette aradiklarini buldu belki de ne bileyim bilmiyorumAdam sorunlu bence. Koskoca 42 yaşında adam bi güzel gülüşe bu kadar dağılıyorsa durum vahim. Doktorluk bir durum var.
Benim de kafa gidik olduğu için sıkıntılı insandan anlıyorum.Ya gulus degildir elbette aradiklarini buldu belki de ne bileyim bilmiyorum
Kardesim isterse afet-i devran olsun ki hic sanmiyorum eminim guzeldir ama sen icinde bulundugun ruh haliyle bu kadini abartiyorsun. Seni detaylarla yüzgöz etmemeliydi o adam. En guzeli iletisimi kes arama sorma dinleme o kadinla ilgilenme ki acın gecsin.Ya kadinin aurasi var ben erkek olsam ben de duserdim hos kadin,guzel konisiuo,cilveli ve cidden guzel guluyo ya her erkek duser.ama benim canim yaniyo
Ben de boyle asik olmustum,siirler yaziyordum,gulusune öluyordum,tanisma hayalleri kuruyordum,ama ben 14 yasindaydim yavAdam hayatinda ilk defa asik oldu
Ya ben ne yapayim bana yardimci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?