- 27 Haziran 2010
- 6.937
- 14.346
- 773
- Konu Sahibi Dindirella
-
Cok tesekkurlerİnsanların acısıyla dalga geçmek nedir ya, ben çok üzüldüm yaşadığın şeye , zor bi durum inşallah çabuk etkisinden çıkarsın gerçekten çok yürekten diliyorum bunu
Ben ezik miyim bilemem de sizin onyargili oldugunuz kesin.Ne eziksiniz ya..adam asık oldu ilk defa falan yazıyorsunuz.adam sıze donse kabul edıceksınız.hıc mı gururunuz yok.kadın guzel falan yazmıssınız.ılıskılerde her sey gorsellık degildir.esas olan paylasım duygu cekimdir.. yasınız kac sızın. Sacmalıyorsunuz kendınıze gelın.kendınıze deger vermeyı ogrenın. Sizi istemeyen bırıne de yol verın bu kım olursa olsjn.
sen de aşık olmuşsun kadına panpa.Ya kadinin aurasi var ben erkek olsam ben de duserdim hos kadin,guzel konisiuo,cilveli ve cidden guzel guluyo ya her erkek duser.ama benim canim yaniyo
Ben ezik miyim bilemem de sizin onyargili oldugunuz kesin.
Hep paylasiyorum ama icini rahatlatacaksa benimki gitti evlendi bile mutlu dugunu icinde davetiye yollamak icin engelini kaldirmami istedi ... o an ohaa artik demistim ama suan guluyorum bosver kim kimi istiyorsa onu sevsin bizlik bir durum yok asikmis aman sevsin sanane yoluna bakBenim sevdigim adam bir baskasina asik oldu.cok asik oldu.kandirmadi beni soyledi.benden vazgecti,bizden vazgecti.kadin baska bir ulkede uzakta.onun yolunu bekliyor.kadinin iliskisi de var kadin seviyor nisanlisini.ama bizimki oyle tutuldu ki ona da anlatmiyor bana anlatti.kadinin haberi yok.oyle.liseli asik gibi.ayrildik...
Asik olkus elden ne gelir yapacak bi seyin yok diyeceksiniz evet haklisiniz da benim bu icimin acimasi gecmiyor onu napacagim.ben de ona asiktim...hem de ilk defa yillar sonra.kalbim aciyo
Seni kendine getirmek icin yaziyor kuzum silkelen diye..bak ben daha beterini yasadim ama geciyor ve onu tercih etmedigin icin sen mutlu oluyorsun sonunda banane ki avet aciyot ama geciyor daha iyisi gelir gelmesi icin bunlarin bitmesi gerekiyor oyle veya boyle ben hic pisman olmadim birkez bike keske benimle olsaydi demedim sadece dusuncesizligi beni uzdu ve de gerizekaliligi ama gecti gittiBen ezik miyim bilemem de sizin onyargili oldugunuz kesin.
Şunu diyebilirimki bu hayattan öğrendiğim şey hiç kimse için acı çekmeye zamnından çalmaya drğmiyor hayat kısa önüne bak inan bana geçmiycek sandığın o kalp acısıda geçiyor önemli olan arkada bırabilmek iletişmdeyseniz hemn kesin ve kendinizi başka şeylere odaklayın hem nerden biliyosun belkide daha iyisi gelmesi için onun gitmesi gerektiğini .....gülümse kendine ve hayataBenim sevdigim adam bir baskasina asik oldu.cok asik oldu.kandirmadi beni soyledi.benden vazgecti,bizden vazgecti.kadin baska bir ulkede uzakta.onun yolunu bekliyor.kadinin iliskisi de var kadin seviyor nisanlisini.ama bizimki oyle tutuldu ki ona da anlatmiyor bana anlatti.kadinin haberi yok.oyle.liseli asik gibi.ayrildik...
Asik olkus elden ne gelir yapacak bi seyin yok diyeceksiniz evet haklisiniz da benim bu icimin acimasi gecmiyor onu napacagim.ben de ona asiktim...hem de ilk defa yillar sonra.kalbim aciyo
uzaktaki birisine nasıl aşık olabiliyor insanYa sipsevdi bir adam degil.bildigin asik oldu.kadin oyle guzel guluyo ki ama valla erkek olsam bende olurdum.dalga gecmiyorum.asik olunavak.kadindi bizimki de oldu.siirler mi yazmiyor sosual medyadan,yok umut yok kanaat etmek....ya bildiginiz kor kutuk asik oldu hauatinda ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?