Benim acimi azaltabilir misiniz

Sizinle birlikteyken bir başkasına aşık olup giden bir erkek için inanın değmez... önünüze bakın siz de başkalarını seveceksiniz.

Ben ezik miyim bilemem de sizin onyargili oldugunuz kesin.

Bu adam sağlıklı değil, o kadın olmasa başka sebepten biterdi bu ilişki. Adam bence orta yaş bunalımı vs gibi şeylerden heyecan arıyor bilinçaltında ama kendisi de farkında değil. Kadının güzel olması/gülmesi sizi bırakmasını haklı çıkarmaz. Sizin de kendinizce güzel gülüşünüz var, sevilmeye değer birçok yönünüz olduğuna eminim.
Unutmak için yeni aşk acısı yaşayan biri olarak önerilerim; onu hatırlatan şeylerden uzak durun, aklınıza gelince kaçmayın yaşayın acınızı ama şunu da kendinize söyleyin daha önce yaşadığınız tüm acılar gibi bu da geçecek. Bu adamı çok seviyordunuz, şu an çok üzgünsünüz ama malesef onunla sağlıklı bi ilişki yaşama şansınız yok. Bu ilişki her türlü bitmeye mahkumdu. Bunları kabullenin.Kendinizi sevdiğinizi değer verdiğinizi hatırlatın kendinize, bol bol açık havada yürüyüşe çıkın. Yürüyüş çok etkiliyor. Eğer onu hatırlamak şiddetli acı veriyorsa günde belli vakitleri buna ayırın. Bu acıyı atlatmak için bi benzetme vardı; kapının arkasındaki odada acılarınız var farz edelim, ara ara çok az kapıyı açın; daha sonra tamamen açın; ve biraz zaman geçince odanın içinden geçip o odayı geride bırakın.

Aşk imkansızı sevmekmiş ulaşamamakmış.Sizinkide bu yüzden onunki de..Aslında aşk elde edememe dürtüsü..İnsanız işte o yüzden kimse elindekinin kıymetini bilmez olmayan için tutkulu bir istek duyar..O size körkütük aşık olsa sizden kopamasaydı bu kadar cezbolmazdınız emin olun..Aşk eşittir ego .Nasıl beni değil de başkasını seviyor diye ..Bir arkadaşım birine aşık adamın haberi yok.Onla bunla görüyor dahada körkütük aşık oluyor..Bir zaman sonra adam bunla konuşmaya başladı.Arkadaş çok mutlu.Ama benimlede çıkıp bırakacak diye çok yakınlaşmıyor.Tabi adamda o yakın olmayınca daha da tutuluyor.Sonra arkadaşa evlenme teklif etti.Kabul etti.Sonra yok sen şunla gezmiştin yok bunla çıkmıştın hep kavga .Adamın burnundan getirdi..Ayrıldılar...Adam barışmak için uğraştı. Arkadaş kabullenemedi geçmişini..Sonra ayrıldın diye pişmanmısın dedim Yok dedi..Ben aşk sandım değilmiş dedi..Kafam karıştı..Aşk neydi..

Hep paylasiyorum ama icini rahatlatacaksa benimki gitti evlendi bile mutlu dugunu icinde davetiye yollamak icin engelini kaldirmami istedi ... o an ohaa artik demistim ama suan guluyorum bosver kim kimi istiyorsa onu sevsin bizlik bir durum yok asikmis aman sevsin sanane yoluna bak

Ben ezik miyim bilemem de sizin onyargili oldugunuz kesin.
Seni kendine getirmek icin yaziyor kuzum silkelen diye..bak ben daha beterini yasadim ama geciyor ve onu tercih etmedigin icin sen mutlu oluyorsun sonunda banane ki avet aciyot ama geciyor daha iyisi gelir gelmesi icin bunlarin bitmesi gerekiyor oyle veya boyle ben hic pisman olmadim birkez bike keske benimle olsaydi demedim sadece dusuncesizligi beni uzdu ve de gerizekaliligi ama gecti gitti

Hayatta herşey var bir psikologdan duymuştum bir gün eşim bana veya benim ona duygularımız değişebilir önemli olan saygı çerçevesinde bitirebilmekti demişti. Size açık olmuş anlatmış teşekkür edin acınızı yaşayın ne zaman geçer bilmiyorum ama geçer. Siz şu anda bu hissettiğiniz duyguyla nasıl başa çıkarsınız onu bulun sadece kendinizi düşünün.

Şunu diyebilirimki bu hayattan öğrendiğim şey hiç kimse için acı çekmeye zamnından çalmaya drğmiyor hayat kısa önüne bak inan bana geçmiycek sandığın o kalp acısıda geçiyor önemli olan arkada bırabilmek iletişmdeyseniz hemn kesin ve kendinizi başka şeylere odaklayın hem nerden biliyosun belkide daha iyisi gelmesi için onun gitmesi gerektiğini .....gülümse kendine ve hayata

İtici bir adam. Şu var ki size dürüst davranmış. Bence bunun tadını çıkarın hayatınıza yeni yollardan ilerleyin

uzaktaki birisine nasıl aşık olabiliyor insan
çok tuhaf
bir insanın en önemli özelliği kokudur bence aşkta
değişik geldi

Belkide gay o şiirleri erkeğe yazıyor sizden ayrilmak için böyle bir yol bulmuş ancak bu olur mantıklı aciklamasi, yoksa normal biri anlatmaz bunu direk ilisiyi bitirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…