- Konu Sahibi Dindirella
-
Üzülmeye değmez bileBenim sevdigim adam bir baskasina asik oldu.cok asik oldu.kandirmadi beni soyledi.benden vazgecti,bizden vazgecti.kadin baska bir ulkede uzakta.onun yolunu bekliyor.kadinin iliskisi de var kadin seviyor nisanlisini.ama bizimki oyle tutuldu ki ona da anlatmiyor bana anlatti.kadinin haberi yok.oyle.liseli asik gibi.ayrildik...
Asik olkus elden ne gelir yapacak bi seyin yok diyeceksiniz evet haklisiniz da benim bu icimin acimasi gecmiyor onu napacagim.ben de ona asiktim...hem de ilk defa yillar sonra.kalbim aciyo
Vicdani sizliyo zaten de elinden bi sey gelmiyoSizde başkasına aşık olun ve ona anlatın. Ister hikaye olsun ister gerçek.
Yaşattığını yaşasın.
Belki az daha olsa vicdanı sızlar.
Kadin yanindaydi.yeni gitti.42Uzaktaki kadina nasil asik oldu? Kac yasinda bu adam?
Kadin yanindaydi.yeni gitti.42
Mevzu benlik degil de ben robot muyum bunu hemen atlayayimMevzu senlik degıl sana neden yardımcın olalım, sen bu inek saban karakterindekı adamdan kurtuldun dıye bır cocuk sevindir sana bu konuda fikir verebilirim.
Mevzu benlik degil de ben robot muyum bunu hemen atlayayim
Hayatta geçmeyen azalmayan acı yoktur zamanla üzüntünuz azalır ve biter gelir geçer merak etmeyin bosverin hayat herseye rağmen yaşanasıBenim sevdigim adam bir baskasina asik oldu.cok asik oldu.kandirmadi beni soyledi.benden vazgecti,bizden vazgecti.kadin baska bir ulkede uzakta.onun yolunu bekliyor.kadinin iliskisi de var kadin seviyor nisanlisini.ama bizimki oyle tutuldu ki ona da anlatmiyor bana anlatti.kadinin haberi yok.oyle.liseli asik gibi.ayrildik...
Asik olkus elden ne gelir yapacak bi seyin yok diyeceksiniz evet haklisiniz da benim bu icimin acimasi gecmiyor onu napacagim.ben de ona asiktim...hem de ilk defa yillar sonra.kalbim aciyo
Evet yaninda calisiyorduKadin is arkadasi mi?
Gelir belki ama kabul etmemSizle sevgili iken gitti nişanlı kadına mı aşık oldu? Beyyle sırılsıklam. Bi anda. Değişik. Şıpsevdi kız bu. Ahah. Gelir yine o.
Yapmayin lutfen adam bildiginiz it. Kadini stalklaya stalklaya asik olmus hem de sizle iliskisi varken. Allahtan şıpsevdi degilmis.Eger kadinla konussaydi,bana soylemeseydi gelebilirdi.ama su durumda gelmiyor
Edin diye demedim. Ama bilin ki aşk değil o. Gönül kayması. Çok kaygan bir gönlü var adamın.Gelir belki ama kabul etmem
Ya kadinin aurasi var ben erkek olsam ben de duserdim hos kadin,guzel konisiuo,cilveli ve cidden guzel guluyo ya her erkek duser.ama benim canim yaniyoYapmayin lutfen adam bildiginiz it. Kadini stalklaya stalklaya asik olmus hem de sizle iliskisi varken. Allahtan şıpsevdi degilmis.
Gonul kaymasi olsa beni.niye terketsin konusamayavaknkadar gozleri doldun.isini biraksin.Edin diye demedim. Ama bilin ki aşk değil o. Gönül kayması. Çok kaygan bir gönlü var adamın.
Gonul kaymasi olsa beni.niye terketsin konusamayavaknkadar gozleri doldun.isini biraksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?