Benim acimi azaltabilir misiniz

Üzülmeye değmez bile

Sizde başkasına aşık olun ve ona anlatın. Ister hikaye olsun ister gerçek.
Yaşattığını yaşasın.
Belki az daha olsa vicdanı sızlar.

Bir önceki aşk acını hatırla. Onun ne kadarı kaldı bugüne. Yarın bu da öyle olacak. İnsan yazgısı olmayandan vazgeçebilmeli. Ancak o zaman kendi kendimize mutlu olma yeteneği kazanırız. Kendinize düşünme alanı bırakmayın. Yemek yapın,spor yapın, yürüyün, koşun vb.. Hiçbir söz acıyı dindirmez acıyı sadece zaman dindirir. Önemli olan senin o zamanı nasıl geçirdiğin. Ayağında bir nasır var ister kurcala kanat acıt istersen ona basmadan fazla yüklenmeden yürümeye çalış. Mantıklı olan hangisi?

Hayatta geçmeyen azalmayan acı yoktur zamanla üzüntünuz azalır ve biter gelir geçer merak etmeyin bosverin hayat herseye rağmen yaşanası

Yapmayin lutfen adam bildiginiz it. Kadini stalklaya stalklaya asik olmus hem de sizle iliskisi varken. Allahtan şıpsevdi degilmis.
Ya kadinin aurasi var ben erkek olsam ben de duserdim hos kadin,guzel konisiuo,cilveli ve cidden guzel guluyo ya her erkek duser.ama benim canim yaniyo

Bu durumu kabullen ve yüzleş ağlamak geliyorsa içinden ağla yinede yüzleş . Ne desek boş sen yinede üzülmeye devam edeceksin. zamanla alışacaksın ama en azından yüzleşmiş olduğun için aklına gelince canın acımaz. Güler geçersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…