Herkes esınden kayınvalidesınden sıkayet eder bende kendi annemden ailemden
3 kardesız abım ve erkek kardesım var 24 yasındayım 4 yıllık evliyim 2.5 yasında kızım var ve 6 aylık hamıleyım abim bekar erkek kardesımde sozlu bu hafta nişanı olucak.ben nişanlanana kadar sorun yoktu ailemle aramda nişanlandım.bana karsı kıskanclık yapmaya basladılar liseyı bıtırınce ıse basladım 6 bınlıra falan bırıktırmıstım.annem nısanlanıncahepsiyle ceyız aldırdı babamın durumu ıyı hatta o zaman gıttı sıfır araba aldı.butun nışan alısverısını benım kartımla yaptırdı bana hıc bır esya almadılar sadece tul ve kucul bı halı oda benım karttan cekıldı.sozde onlar alıcaklardı.yıne bısey demedım butun esyaları esımın aılesı aldı bıde bıze aldılar bayagı borclandılar.babama dedıgımde araba aldım.onlar alsın ıste sesını cıkarma dedı.ınsanları zorladı.dugunumde babam bana ınce bı kunye annemde saat taktı.dugunden sonra aradı ıstedı sen takmassın ben cok begendım dedı
Maddı hıc bı destek gormedım manevıde...annem surekli arıyor sunu aldık bunu aldık kardesıne son cıkan tlf aldık .dun geldi benım nişan kıyafetımı ıstedı.kardesımın sozlusune yenı aldım dıycekmiş olmaz desemde dınlemedı.ben sana 100 lira verırım elbıse alırsın dedıbende ıstemem dedım ben 100 liraya ayakkabı alamam dedi ıyı dedı aldı elbıseyı gıttı.esıme soylemedım esım rahatsız oluyor.suanda sıkıntım yok kimsenın boseyıne ıhtıyacımda yok esım her ıstedıgımı alıyor zaten ama zoruma gıden nıe boyle yapıyor bu sabahta getırmıs kız pembe ıstemıyormus kırmızı ıstıyormus.nese senın 100 lira gıttı neyse bosver dedı gıttı.Surekli aslıya sunu aldım bunu aldım yatak ortusu aldım yok pıke yaptırdım yok kredı kartımı verdım.bana gelince bir cıft corap almaz daha benim aldıgımda gozu kalır.esıme soyledım dayanamadıö nasıl boyle bı beklentıde olursun dedı sana bı bılezık bile almadılar dedı cok zpruma gıtti
annem surekli sen cok zayıfson karnın yok bebege bakamıyorsun bebek kucuk olcak dıyıp sınırlerımı bozuyor surekli bır defa aradım dusuk tehlıkem vardı 1 ay yattım kızımda hastaydı cok yorgunm dedı gelmedı.boule annelık olurmu esım hergun geldı yemek hazıeladı ıse gıttı.annem her fırsatta evin var araban var rahatsın dıyıp duruyor.nıe boyle anlamadım ben onlara ne yaptım Bu hamile halimle bana piskolojık ezıyet edıyor.dugun gununu bıle benım dogum yapıcagım hftaya ayrlamışlar.ben nişana falan gıtmek ıstemıyorum esım gıtmesek olmaz dıyor sokakta olcakmıs ben oyle seylerı hıx sevmem esımde oyle napıcam bılmıyorum bıra uUn oldu kusura bakmayın ıcımı doktum ne cok dolmusum