Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benim kafama taktigim , ben 1 seneye yakindir toptan alip elbise ve temizlik ürünleri satiyorum bulundugumuz yer kücük ve ragbette göruyor .. yani anliyacaginiz vakit geciriyorum bu sekilde bunu gören eltim ve kaynim tutturdu bizde yapacagiz.. elime azcik para gecti diye kendileri kazanmakta istediler farkli bisey de yapabilirler ne bilim moralim bozuldu bazende diyorum onlarda yapsin bende siz ne dusunuyorsunuz
Şimdi belli ki sizde ticaret zekası var ama onlarda yok. Siz sakın işinizi bırakmayın. Ya ikiniz de yapın bu işi ayrı ayrı, ya da siz onlara biraz "danışmanlık" yapın ticaret hayatı hakkında.
Bir de eşiniz ne diyor bu duruma? "Olur, sen yapma, bırak kardeşim yapsın" demiyordur herhalde.
Şimdi belli ki sizde ticaret zekası var ama onlarda yok. Siz sakın işinizi bırakmayın. Ya ikiniz de yapın bu işi ayrı ayrı, ya da siz onlara biraz "danışmanlık" yapın ticaret hayatı hakkında.
Bir de eşiniz ne diyor bu duruma? "Olur, sen yapma, bırak kardeşim yapsın" demiyordur herhalde.