Benim annem ayrimci :(

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Aslinda uzun suredir acmak istedigim konu buydu ama hep ustunu kapatirdim artik acicam annem belki gorur de akillanir oncelikle biz 2 kardesiz bir abim var univde bu sene son senesi ben ise lise 2 ye gectim daha buyugum aslinda ozel sebepler ama neyse beni de cok seviyorlar ama abim kadar degil ve hissediyorum ben hep bir ötekileştirilme içindeyim annem en cok yapan annem ornekler vererek anlatiyim daha kolay ilerleriz; Abim diyelim annemle agir bir kavga etti hep bagirir zaten aradan 1 saat gecmez barisirlar ben sirf anneme ses tonun cok sert dovecek gibisin dedigim icin demedigini birakmadi ve sabaha kadar konusmadi ondada ben hataliyimdir diye ozur diledim abimle annemin ses kayitli konusmalarini dinledim abim anneme bir yerde yine bagirmis annem ise tamam gondericem oglum bagirma demis ben yapsam adim saygisizdan tutun aptala kadar cikar bir yere abim para ister annem hemen verir ben para istemistim hic yok dedi ayni gun abim istedi ben de bunlari gizli izliyorum cuzdani acti icinden baya bir para cikardi ben sok oldum yeminler etmisti annem param yok diye mesela abim sokagin ortasinda bagira cagira akrabamizla kavga etti annem hic bir sey demedi ben bugun biraz sesimi yukselttim diye herkesin ortasinda ayip oluyormus?Size anlatamam o kadar sinirlendim ki sen x akrabamla kavga ederken ayip defil ben yapihca mi ayip bencilsiniz dedim otobuse bindik bunlardan uzak arkaya bindim bir baktim ki ikisi oturmus fisir fisir bir sey konusuyorlar anneme bir keresinde sen ayrimcisin dedigim icin nasil bagirmisti sen uyduruyorsun bu senaryolari nasil uydurdun yok oyle bir sey ama sesi evi inletiyor sucluluk psikolojisine girdi. Ben napmaliyim nasil bir tutum icerisinde olayim

Aslında açmak istediğim konu buydu diyorsun ama her gün zaten aynı şeyleri yazıyorsun.
Bak ilk paragrafı okudum ve hemen anladım.Gerisini okumadım bile. Abini ve seni ayrı tutuyor annen.
Sarılmana izin vermiyor .
Seni sevmiyor.
Lütfen ailene söyle ve bir psikoloğa git.
Gerçekten normal değilsin.

Her gün aynı tavsiyeyi alıp, hala aynı konulara devam ediyorsun.

Gidicem tesekkur ederim eylulde gidicem ama neden normal degilim? Lutfen ysrdimci olun

Gidicem tesekkur ederim eylulde gidicem ama neden normal degilim? Lutfen ysrdimci olun
Takmışsın ailene.
Kaç yaşında kos kocaman bir kızsın.
Yaz tatilini ailene kafayı takarak değil de keşke çalışarak geçirseydin.
Ne para derdim olurdu ne de ilgi.

Takmışsın ailene.
Kaç yaşında kos kocaman bir kızsın.
Yaz tatilini ailene kafayı takarak değil de keşke çalışarak geçirseydin.
Ne para derdim olurdu ne de ilgi.
Haklisin aslinda annem bugun sey dedi isin olunca bana bakarsin ben de sadece babama bakarim dedim kotu mu demisim

Canım sen ve annen beraber bir psikiyatriye gitmelisiniz.. ayrıca evdeki olaylara neden bu kadar takılıyorsun daha küçüksün de bi arkadaş çevren sosyal aktiviten yokmu ? Al eline bi kitap oku bi film izle.. tüm gün Annem şunu dedi abim bunu yaptı diye ömür mü geçer yahu artık şu tavsiyeleri dinle bence sosyalleş bi kursa vs git zaten okul açılıyor evde olanlarla kendine kafayı yedirme tüm gün

Senin için tek dileğim umarım bir 3-4 sene sonra burada yazdiklarina açtığı konulara pişman olmazsın kaldırma ihtimalin de yok ben 4 sene önce yazdığım yazıları okuyunca dusuncelerime gülüyorum dip bucak sakliyorum senin o ihtimalinde olmayacak

madem yardimci olamiyorsunuz bari okul acilsa gibi sacma seyler yazmayin burada istedigim konuyu acarim istersem 100 konu acarim bu kimseleri ilgilendirmez kimse sizi benim konularima zorla sokmadi kafaniza silah dayamadi okumayin monitor icin sagda veya solda carpi tusu var kapatin alay icerikli yorumlari sineye cektikce artiyor bende insanim

Bunu tehdit algilayanlar olacak benim ki uyari tehdit etmek benim ne haddime lutfen karsinizda ki insan yapmayin

Allah anene sabır versin

Her evlat aynı sevilmez her evlatla aynı geçim yapılmaz tıpkı arkadaş çevresinde olduğu gibi çünkü farklı huylarimiz vardır . Aynı anadan doğma iz dışında ortak bir yonunuz yok buna alış ve takmamaya çalış zamanla duzelir anneler erkek evlatlara nedense bı başka düşkün heralde yaslaninca bana baksın mantığı bilmiyorum. Aslında bu durum sizi düşündüğü manasına da gelir kızım ele gidince enişte beye sıkıntı çıkmasın kızım zor duruma dusmesin zihniyeti . Bardağın dolu tarafından bakmaya çalışın iyi olun pozitif olun saygıyı elden bırakmayın kavgalariniz da sevme seklinizde abinize benzemek zorunda değil annenizin tavrının da ikinize karşı aynı olmak zorunda değil o işini bilir yadirgamayin.

Evde durup sarmayin su ana babaniza. Yaziktir cocuk dogur buyut bir de surekli tribini cek. Bi kursa mursa gideydin kafani dagitaydin ne olurdu

Herkesin ailesiyle iliskileri ayni olmuyor. Sen de annenle pek gecinemiyorsun sanirim. Olabilir. Vaktinin cogunu evde gecirdigin icin de olabilir. Araya biraz özlem girse aslinda boyle olmaz. Sürekli evde olan iki insan elbetteki didisir. Tatilini baska seyler yaparak geçir. Kutuphaneye falan git. Hem arkadaslar da edinirsin orda. Universite sinavina hazirlan. Kazininca baska bir sehri yaz ve biraz uzaklas evden.
Arkadaslarin dedigi gibi bir kursa falan git, vaktini değerlendir. Enstrüman kursuna git mesela. Bak o zaman kendi kendini tedavi edeceksin. Belediyelerin ucretsiz kurslari var onlara yazil. Dil, bilgisayar, el isleri vs. bir sürü secenek var.
Yazilanlari ciddiye al ve bir yerden basla artik canim.
Hadi bir dahaki konun bu tarz bir sey olsun.
Bunu görmek istiyoruz.

Merhaba, bence buradaki yorumlara hiç takılmayın, mutlaka ki haklı olduğunuz noktalar vardır, annelerin asla evlat ayrımı yapmaması gerekir. Ama üzülmeyin, bunların hepsi geçecek bir süre sonra, asıl pişman olacak olan da anneniz olacak bence, ayrım yapan her anne-baba gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…