- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Gidicem tesekkur ederim eylulde gidicem ama neden normal degilim? Lutfen ysrdimci olunAslında açmak istediğim konu buydu diyorsun ama her gün zaten aynı şeyleri yazıyorsun.
Bak ilk paragrafı okudum ve hemen anladım. Abini ve seni ayrı tutuyor annen.
Sarılmana izin vermiyor .
Seni sevmiyor.
Lütfen ailene söyle ve bir psikoloğa git.
Gerçekten normal değilsin.
Her gün aynı tavsiyeyi alıp, hala aynı konulara devam ediyorsun.
Takmışsın ailene.Gidicem tesekkur ederim eylulde gidicem ama neden normal degilim? Lutfen ysrdimci olun
Haklisin aslinda annem bugun sey dedi isin olunca bana bakarsin ben de sadece babama bakarim dedim kotu mu demisimTakmışsın ailene.
Kaç yaşında kos kocaman bir kızsın.
Yaz tatilini ailene kafayı takarak değil de keşke çalışarak geçirseydin.
Ne para derdim olurdu ne de ilgi.
Haklisin aslinda annem bugun sey dedi isin olunca bana bakarsin ben de sadece babama bakarim dedim kotu mu demisim
Ee cik o zaman zorla okutan yok yaNefes alır gibi konu açmayın artık ya. Hep aynı konular aynı içerik aynı olaylar off
Ee cik o zaman zorla okutan yok ya
Allah anene sabır versinmadem yardimci olamiyorsunuz bari okul acilsa gibi sacma seyler yazmayin burada istedigim konuyu acarim istersem 100 konu acarim bu kimseleri ilgilendirmez kimse sizi benim konularima zorla sokmadi kafaniza silah dayamadi okumayin monitor icin sagda veya solda carpi tusu var kapatin alay icerikli yorumlari sineye cektikce artiyor bende insanim
Merhaba, bence buradaki yorumlara hiç takılmayın, mutlaka ki haklı olduğunuz noktalar vardır, annelerin asla evlat ayrımı yapmaması gerekir. Ama üzülmeyin, bunların hepsi geçecek bir süre sonra, asıl pişman olacak olan da anneniz olacak bence, ayrım yapan her anne-baba gibi.madem yardimci olamiyorsunuz bari okul acilsa gibi sacma seyler yazmayin burada istedigim konuyu acarim istersem 100 konu acarim bu kimseleri ilgilendirmez kimse sizi benim konularima zorla sokmadi kafaniza silah dayamadi okumayin monitor icin sagda veya solda carpi tusu var kapatin alay icerikli yorumlari sineye cektikce artiyor bende insanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?