- Konu Sahibi limonbanyosu
ah ergenlık deyıp cekılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sagolun yorumlara inanin uzuluyorum ama bir sey demem hakaret icerikli olmasin yeter olursada allaha havale ederimLise çağındaki bir insana böyle olumsuz cümleler yazarak onu ne kadar etkilediğinizin farkında değilsiniz sanırım. Bu yaşta kişi kimlik bunalımı yaşıyor, daha duygusal ve uç tepkiler veriyor ve ters yorumlardan da daha çabuk etkileniyorlar.
Benim sana tavsiyem, ailenle çok yüz göz olma. Odanda tek kalıyorsan eğer odana git, güzel kendini geliştirebileceğin klasik Türk ve Dünya romanları oku. Ne bileyim internette güzel araştırmalar yap, karakalem merakın varsa youtube da bir ton örneği var karakaleme başla. Arkadaşların varsa onlarla çık gez dolaş. Tiyatroya git. Kafanı güzel şeylere yoğunlaştır kavga stres ortamları sadece olumsuz enerji verir sana.
Ben seni anlıyorum. Ailem bi zamanlar bana karşı da öyleydi. Sonra ben azim ettim çok güzel bir okul bölüm kazandım, kendimi geliştirdim genel kültür olsun sosyallik olsun kitaplar olsun. Artık gerçekten hayattaki duruşma ve azmime saygıları var. Dediklerimi dikkate al. Sağlıcakla kal.
Ya lutfen yardimci olamayacaksiniz yazmayin sunlari nolursunuzah ergenlık deyıp cekılıyorum
Ya lutfen yardimci olamayacaksiniz yazmayin sunlari nolursunuz
Evet tesekkur ederim ama bu sivri yorumlar guzel olmuyorCanım benim ama önceki basliklarin da ayniydi, herkes yardımcı olmaya calismistir en az 1 kez, onları açıp okusan arada?
Evet tesekkur ederim ama bu sivri yorumlar guzel olmuyor
Ic dokmek diyelim iyi hissediyorum buraya girince ayrica kendimi gelistirecegimSen neden sürekli aynı konuları açıyorsun peki? Gerçekten yardım alabileceğini mi düşünüyorsun buradan, yoksa iç dökmek için mi?
İç dökmek içinse tamam, ama yapılan yorumlara da aldırmamayı öğrenmen gerek..
Zamanla geçecek yaşadığın tüm sıkıntılar. Abinle de güzel bir ilişkin olacak, ailenle de. Çok mutlu olacaksın. Merak etme.
Ic dokmek diyelim iyi hissediyorum buraya girince ayrica kendimi gelistirecegim
basladim bile arastirmaya :)gerçekten geliştir lütfen. İnternet güzel kullanılırsa mükemmel bir bilgi kaynağı. Senin yasindayken internette felsefi akımları, din felsefesini, ülkenin siyasi geçmişini filan araştırıyordum. Su an kendime iyi ki bu katkıları yapmisim diyorum. Her hafta internette ilgini çeken bir konuyu arastir, oku, tüm kaynaklari incele. O kadar iyi gelecek ki, ve ileride iyiki yapmışım diyeceksin.
Peki ne arastirabilirim biraz bilgi verirmisinjzgerçekten geliştir lütfen. İnternet güzel kullanılırsa mükemmel bir bilgi kaynağı. Senin yasindayken internette felsefi akımları, din felsefesini, ülkenin siyasi geçmişini filan araştırıyordum. Su an kendime iyi ki bu katkıları yapmisim diyorum. Her hafta internette ilgini çeken bir konuyu arastir, oku, tüm kaynaklari incele. O kadar iyi gelecek ki, ve ileride iyiki yapmışım diyeceksin.
basladim bile arastirmaya :)
Peki ne arastirabilirim biraz bilgi verirmisinjz
Roman aski memnu sefiller bu tur romanlara bayilirim mai ve siyah franz kafkaİlgi duyduğun şeyleri düşün. Siyasete ilgi duruyor musun mesela? Ya da tarihe?
Cumhuriyet tarihindeki ilkleri araştırmakla başla mesela. Bir yerden baslarsan devamı gelecektir. Okudugun hoşuna giden kitap turleri neler ? Ben polisiye çok severdim o zamanlar, amerikan tarihine geçmiş suç kayıtlarını araştırıyordum çok hoşuma gitmisti. Biraz düşün bakalım
Roman aski memnu sefiller bu tur romanlara bayilirim mai ve siyah franz kafka