Benim annem ayrimci :(

Felsefe
Edebiyat
Sanat
Siyaset
Tarih
Bilim
Din
Psikoloji
+ olarak yabancı dil öğrenebilirsin
Sene içinde derslerine yoğunlaş başarılı oldukça özgüvenin yükselir

Sana defalarca kitap oku, sosyalleş, annenle abin dışında faydalı hobiler edin dedim, dendi. Aslında günü birlik gratise gitsen belki birşeyin kalmaz.

Sana defalarca kitap oku, sosyalleş, annenle abin dışında faydalı hobiler edin dedim, dendi. Aslında günü birlik gratise gitsen belki birşeyin kalmaz.
Ne alaka gratis cozemedim makyajdan nefret ederim ben zaten simdi kitap siparis edicem

Ne alaka gratis cozemedim makyajdan nefret ederim ben zaten simdi kitap siparis edicem
Sadece makyaj ürünleri yok zaten. Cilt bakım ürünleri var, saç bakım ürünleri var,maskeler var. Terapi olur belki.. Kitaplar edinmen çok yerinde bir karar.

Bak sana iki tane kitap tavsiye edeceğim, okumamışsındır muhtemelen bunları mutlaka edin ve oku. Almaya durumun yoksa kütüphanelerden bulabilirsin,
Zlata'nın günlüğü
Anne Frank'ın Hatıra Defteri

Bunları okuyunca hem kendi dertlerinin ne kadar ufak olduğunu farkedeceksin,
Hem de 2. Dünya savaşı ve Bosna Katliamı hakkında bir ön bilgi edineceksin. Belki ilgini çeker araştırırsın hem.

Bak sana iki tane kitap tavsiye edeceğim, okumamışsındır muhtemelen bunları mutlaka edin ve oku. Almaya durumun yoksa kütüphanelerden bulabilirsin,
Zlata'nın günlüğü
Anne Frank'ın Hatıra Defteri

Bunları okuyunca hem kendi dertlerinin ne kadar ufak olduğunu farkedeceksin,
Hem de 2. Dünya savaşı ve Bosna Katliamı hakkında bir ön bilgi edineceksin. Belki ilgini çeker araştırırsın hem.
Konularına ve yorumlarına bakacak olursak bu kitaplar ağır gelebilir,sıkılabilir. Şimdilik İpek Ongun baksa belki sarar.

Konularına ve yorumlarına bakacak olursak bu kitaplar ağır gelebilir,sıkılabilir. Şimdilik İpek Ongun baksa belki sarar.

bu arada bahsettiğim kitaplarda ana karakterler çocuk olduğu için ağır herhangi bir anlatım yok. Bence kk da bu kadar zaman takılan bir genç kız için hafif bile olabilir :)

Aslinda uzun suredir acmak istedigim konu buydu ama hep ustunu kapatirdim artik acicam annem belki gorur de akillanir oncelikle biz 2 kardesiz bir abim var univde bu sene son senesi ben ise lise 2 ye gectim daha buyugum aslinda ozel sebepler ama neyse beni de cok seviyorlar ama abim kadar degil ve hissediyorum ben hep bir ötekileştirilme içindeyim annem en cok yapan annem ornekler vererek anlatiyim daha kolay ilerleriz; Abim diyelim annemle agir bir kavga etti hep bagirir zaten aradan 1 saat gecmez barisirlar ben sirf anneme ses tonun cok sert dovecek gibisin dedigim icin demedigini birakmadi ve sabaha kadar konusmadi ondada ben hataliyimdir diye ozur diledim abimle annemin ses kayitli konusmalarini dinledim abim anneme bir yerde yine bagirmis annem ise tamam gondericem oglum bagirma demis ben yapsam adim saygisizdan tutun aptala kadar cikar bir yere abim para ister annem hemen verir ben para istemistim hic yok dedi ayni gun abim istedi ben de bunlari gizli izliyorum cuzdani acti icinden baya bir para cikardi ben sok oldum yeminler etmisti annem param yok diye mesela abim sokagin ortasinda bagira cagira akrabamizla kavga etti annem hic bir sey demedi ben bugun biraz sesimi yukselttim diye herkesin ortasinda ayip oluyormus?Size anlatamam o kadar sinirlendim ki sen x akrabamla kavga ederken ayip defil ben yapihca mi ayip bencilsiniz dedim otobuse bindik bunlardan uzak arkaya bindim bir baktim ki ikisi oturmus fisir fisir bir sey konusuyorlar anneme bir keresinde sen ayrimcisin dedigim icin nasil bagirmisti sen uyduruyorsun bu senaryolari nasil uydurdun yok oyle bir sey ama sesi evi inletiyor sucluluk psikolojisine girdi. Ben napmaliyim nasil bir tutum icerisinde olayim
o_O Kızım senmisin,ama yok,benim oğlan kucuk ve uyumsuz değil öyle şükür o_O
Seni de öpüyorum izin verirsen konu sahibi.Annenin seni sevmediğini mi düşünüyorsun,belki doğrudur,belki de biraz sen itiyorsundur,olabilir mi?
Ornegin kızım akrep burcu (İğnesini ameliyatla aldıracağım,ya da burcunu terazi burcuyla takas edeceğim:-))
Her ortamda sıkılır,sohbetlere katılmaz,dahil etmek isterim oflar poflar.Seçerek kırıcı söz söyler kardeşlerine bazen.
Ama ben annen gibi ayrım yapmadığımı düşünüyorum,ayrımcı bir ailenin çocuğuyum cunki
O hisleri iyi bilirim.
Ben çıkarım da sen şu ruh halinden hiç çıkamazsın. Sırf ilgi çekmeye çalışıyorsun psikolojin gereği 0 mantık
Yaşı gereği diyelim de niye herkes çıkışmış kıza,konuşsun ya,onun derdi de o demekki.
Görümce kaynana dert olur da bunlar olamaz mi anlamıyorum.

Seni de öpüyorum izin verirsen konu sahibi.Annenin seni sevmediğini mi düşünüyorsun,belki doğrudur,belki de biraz sen itiyorsundur,olabilir mi?
Ornegin kızım arkep burcu (İğnesini ameliyatla aldıracağım,ya da burcunu terazi burcuyla takas edeceğim:-))
Her ortamda sıkılır,sohbetlere katılmaz,dahil etmek isterim odlar podlar.
Ama ben annen gibi ayrım yapmadığımı düşünüyorum,ayrımcı bir ailenin çocuğuyum cunki
O hisleri iyi bilirim.

Yaşı gereği diyelim de niye herkes çıkışmış kıza,konuşsun ya,onun derdi de o demekki.
Benim burcumda akrep

Ornegin kızım akrep burcu (İğnesini ameliyatla aldıracağım,ya da burcunu terazi burcuyla takas edeceğim:-))
Her ortamda sıkılır,sohbetlere katılmaz,dahil etmek isterim oflar poflar.Seçerek kırıcı söz söyler kardeşlerine bazen.
O hisleri iyi bilirim.

Bunlar da dert olur ama günde 2 kere aynı icerikli konuyu açacak kadar mı? Ya da pespeşe her gün aynı içerikli sadece farklı başlıklarla açacak kadar mı? Çözüm basit zaten kendisi de biliyor hâlâ aynı konular

Bunlar da dert olur ama günde 2 kere aynı icerikli konuyu açacak kadar mı? Ya da pespeşe her gün aynı içerikli sadece farklı başlıklarla açacak kadar mı? Çözüm basit zaten kendisi de biliyor hâlâ aynı konular
Çözememiş demekki.
Ayrıca yaşlar o kadar bulanik dumanlı yaşlar ki.
Aferin yine de buraya yazdığı iyi olmuş,olmadık adamlara anlatmasın da.
Yaz canım sen,bin sorudan biri işine yarar belki...

Back
X