• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim annem hasta oldu.

zatüre bi gecede olacak bi şey değil
ılık suyun içine bir kaşık balla yarım limonu sık ve her sabah ve akşam içir annene
ve geçmiş olsun

İstemediğimiz şeyleri bazen sonunun ne olacağını düşünmeden söyleyiveririz,ağzımızdan çıkıverir.seninki de öyle olmuş canım,suçlama kendini.
zaturre bir anda olmaz insan,öncesi var demek ki.ama senin dediğin de üzdüyse tetiklemiş olabilir.
kendini suçlama :34: anneler affeder.

İlk önce acil sifalar diliyorum annecigine canım.
Tabi ki sen böyle olmasını istemezdin,bir anlık sinirle demissindir.
Yine de hos birsey degil ama insan hata yapabiliyor bir anlık sinirle.
Ama söyle bir gercek var ki söyledigimiz her cümleye cok dikkat etmeliyiz.
Cünkü hic bir söz hava da kalmaz ve sebepsiz degildir.
Yani icimizden dahi bunları gecirmemiz bir dua niteligi tasır.
Ders almıssın zaten. Umarım hersey güzel olur. (:

Öncelikle acil şifalar canım..Olacağı varmış olmuş,kendini suçlama lütfen..

Ben de yıllar önce çocukken zatürre geçirip 15 tane penisilin iğnesi ve bi yığın ilaç kullanmış biri olarak,ballı ılık sütü şiddetle öneririm.
Gece yatmadan 1 bardak ballı süt içirin annenize..

Geçmiş olsun...

seda_aaa ıhlamuru verdim azıcık bal katıp içine, ilk mesajda da dediğim gibi şeker hastası annem sabah akşam bal veremem ki.

Yuutis inşallah öyle olur, teşekkürler.

Kololove çok haklısın, istemeden söylemiştim. belki de şu an alakası yok ama yine de ders oldu bana.

niltt diğer arkadaşa da söyledim, şeker hastası annem sabah akşam bal veremem şekeri de iyice yükselirse o zaman kötü olur. bi' de ballı süt hepten gıcık yapmaz mı?

-Kızlar hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için. :16: -

bir defa üzeri açık uyudu diye hasta olmamıştır annen..ama sen epey üzülmüşsün söylediğine ve yaptığına..
geçmiş olsun canım..istirahat etmesi gerekli tedaviyle birlikte..

bir daha üzülmezsiniz inşallah..

bir defa üzeri açık uyudu diye hasta olmamıştır annen..ama sen epey üzülmüşsün söylediğine ve yaptığına..

o bir defa da bir saat sürmemişti, işten gelince yemek öncesi uykusuydu ama tam lafımın üzerine hastalık denk gelince.

güzelce dinlensin bir an önce toparlar inşallah, teşekkürler.

Ayyy Kıyamam Ne İçten Yazmışsın Öyle.. :38:
Senin Yüzünden Değil Lütfen Üzme Kendini..

Anneciğine de Çok Geçmiş Olsun..
Umarım Kısa Sürede İyileşir.. :34:

İki gün önce annemle kavga ettik. Önceki açtığım konuyla ilgili.

Ben de o sırada anneme "hasta ol da ben de sana bakmayacağı görürsün o zaman" gibi saçma sapan bir laf ettim. Sanki anneannemle annem birmiş gibi. Halbuki benim annem dünyanın en iyi annesi ama ben beyinsizim.

Annem de küstü bana yattı uyudu, ben de trip yapacağım ya aklım sıra üstünü örtmedim. Oda da sıcaktı ama uyuyana kar yağar derler ya.

Uyanınca barışmıştık zaten, öyle uzun süreli değildi kavgamız atışma gibiydi.

Bu sabah kötüydü işe giderken, muayene olmuş. Zatürreymiş. Bi' de şeker hastası. bilirsiniz belki şeker hastalarında zatürre tehlikeli bir şey. Aşı da yaptırmamıştı.

Benim yüzümden oldu kesin. Ben hasta olmasını istemişim gibi oldu. Çok kötü hissediyorum kendimi. :14:

Kendimi affettirmek için çorba yaptım, ıhlamur kaynatıyorum -evde yapılabilecek başka bir şey biliyorsanız söyleyin lütfen- gelince hazır olacak ama yine de suçluluğum geçmeyecek. :14:

Pazar günü sınava da beraber gidemeyeceğiz, benim için sorun değil babam da götürebilir ya da kendim de gidebilirim ama eminim annem gelmek isterdi.

Saçma sapan bir laf ettim ve ne oldu. Of! :14:

Bana da ders olsun, bi' daha anneme hayatta öyle boş konuşmam. :14:

geçmiş olsun canım,bizim evde biri ciğerini üşütürse(öksürük,grip bronşit gibi) bal ve karabiber karıştırıp yedirilir. ama şeker hastalığı hakkında pek bilgim yok bal yiyebiliyosa ver iyi gelir bu reçete.bir de çok sıcak süt,ıhlamur ve çorba içirir annem senin de yaptığın gibi.

Anneciğine acil şifalar diliyorum tatlım.

Ama kendini suçlu hissetme lütfen. Biraz söylediğin lafın vicdanını yapmışsın ama bak barışmışsınız.

Anne - kız arasında hep oluyor böyle şeyler. Ben de annemin kalbini kırdıktan sonra 1 dakika olmadan içim sızlamaya başlar.

İnşallah en kısa sürede iyileşir annen canım.

o bir defa da bir saat sürmemişti, işten gelince yemek öncesi uykusuydu ama tam lafımın üzerine hastalık denk gelince.

güzelce dinlensin bir an önce toparlar inşallah, teşekkürler.

sıcacık bı çorba bıde çay ıçsın annen ıçı ısınır canım ..
bu havalarda olur böyle hastalıklar, üzme kendını :34:
dınlensın uyusun kendıne gelır kısa sürede
geçmış olsun :29:

MakaraKukara İnşallah iyileşir bir an önce :16:

pea bal yiyemez diye bir şey yok, yer yemesine de, şekeri fırlarsa kötü olur. o yüzden bugün başka bal veremem.

leonela sordum bu akşam kırıldın mı bana diye, kırılsam kafanı kırardım dedi. :1:

kafanereyebizoraya çorba, ıhlamur ve çay desteğimiz sık sık devam etmekte. :1:

Benim annemin ağzındaki laf "ağzını burnunu kırarım" :9:

okurken gülümsedim canım:1:annen senin yüzünden hasta olmamıştır söylediğin sözden dolayı için sızlamış ama anneni sen hasta etmedin olacağı varmış
ayrıca böyle ufak tefek atışmalar her anne kız arasında olur annen eminim ciddiye bile almamıştır.üzülme canım bundan sonra annenle konuşurken daha dikkarli olursun
annene geçmiş olsun:31:

İki gün önce annemle kavga ettik. Önceki açtığım konuyla ilgili.

Ben de o sırada anneme "hasta ol da ben de sana bakmayacağı görürsün o zaman" gibi saçma sapan bir laf ettim. Sanki anneannemle annem birmiş gibi. Halbuki benim annem dünyanın en iyi annesi ama ben beyinsizim.

Annem de küstü bana yattı uyudu, ben de trip yapacağım ya aklım sıra üstünü örtmedim. Oda da sıcaktı ama uyuyana kar yağar derler ya.

Uyanınca barışmıştık zaten, öyle uzun süreli değildi kavgamız atışma gibiydi.

Bu sabah kötüydü işe giderken, muayene olmuş. Zatürreymiş. Bi' de şeker hastası. bilirsiniz belki şeker hastalarında zatürre tehlikeli bir şey. Aşı da yaptırmamıştı.

Benim yüzümden oldu kesin. Ben hasta olmasını istemişim gibi oldu. Çok kötü hissediyorum kendimi. :14:

Kendimi affettirmek için çorba yaptım, ıhlamur kaynatıyorum -evde yapılabilecek başka bir şey biliyorsanız söyleyin lütfen- gelince hazır olacak ama yine de suçluluğum geçmeyecek. :14:

Pazar günü sınava da beraber gidemeyeceğiz, benim için sorun değil babam da götürebilir ya da kendim de gidebilirim ama eminim annem gelmek isterdi.

Saçma sapan bir laf ettim ve ne oldu. Of! :14:

Bana da ders olsun, bi' daha anneme hayatta öyle boş konuşmam. :14:

Geçmiş olsun canım.İnsan kahrolur böyle bir durumda.Seni çok iyi anıyorum.Benimde babam hastanede yatarken ona öğretmenler gününde hastanede verilecek en iyi hediye meyvedir diye düşündüm ve koca bir sepet meyve yaptırdım.İçine de bol bol muz koydurdum.Babamda doğal olarak yemiş.Hastanede tuvalet sorunu oluştu ve 3 gün gece gündüz sancıdan uyuyamadı.Ben hep kendimi suçladım.Eğer o sepeti ve muzu götürmesem yemeyecekti dedim.Babam o 3 günün sonunda yoğun bakıma kaldırıldı.Ve bizim kabız diye düşündüğümüz şey ciğerinden hava kabarcığı patlamasıymış.Bazı şeyler denk düşüyor ve biz üstümüze alıyoruz.Anneninde hasta olacağı varmış.Çorba yap içir.Ve bol bol dua et.En iyi ilaç dua...Bu arada babam şuan iyi hamd olsun...:129:

Back
X