• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim BABAM öldü

Allah sabır versin başınız sağolsun mekanı cennet olsun ins olum insanlar için mecruben yapacak biseyimiz yok ama tabiki ateş düştüğü yeri yakıyor allahım o acıyı en gec yasatsin ins sevdiklerimizi bidaha gormemek çok zor ben bikere babami ruyamda öldü görmüştüm bende aglaya aglaya kalbim sıkısti uyandım çok zor ama işte ölüm allahın emri çok ağlama ölenler izdirap cekermis biri aglayinca bol dua et kuran oku onun için çok daraldiginda abdest al için rahatlar

Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.

Allah sabir versin...

Canım benim Rabbim bol bol sabır versin seni çok iyi anlıyorum babamı beş sene önce kalp krizi sonucu aniden kaybettim kızların hayatına ilk giren adamdır babalar Rabbim mekanını cennet etsin hiç içine atma ağlamak istiyorsan ağla insana ilk zamanlar çok koyuyor ama zaman her şeyin ilacidir

Amin insallah canım benim :KK68: bundan sonra aglamalarimiz mutluluktan olsun diyelim o zaman :)
Amin canım allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin. Belki abes olur diye yazmak istememiştim ama boşandıktan sonra bende aşırı derecede ailemi kaybetme korkusu oluştu. Sık sık istemsizce bunu aklıma getirip ağlıyorum ki daha dün gece aynısı olmuştu, üstüne senin mesajını okuyunca bi garip oldum. Ne mutlu babacığına ki güzel evlatlar yetiştirmiş o evlatlar da güzel çocuklar yetiştiriyor, ebeveynini kaybeden çoğu tanıdığımda da görüyorum bunu ve onlara da söylüyorum.

Millet üç kuruş etmez herife baba diye nasıl saygı
duyuyor gördüm, aklım şaştı. Çok pişmanım..
Annem için iyi bir koca olamadığı için, hep eksikti gözümde.
Ne kadar iyi bir baba olduğunu görememiştim.
Benim babam çok kral bir babaymış oysa.
Öyle nomu. Belki birbirleri için mükemmel eşler olmadılar anne babalarımız, ama iyi ebeveynlik çok farklı bişeymiş, çocukken değil de sonradan anlıyor insan. Ben ele karışınca yani evlenince anladım mesela. Başın sağolsun senin de.

Hepsini okuyamadım bağışla beni... Çünkü okurken içim acıdı. Bir aydır babamın kanser olduğunu biliyorum. Yaşadıklarımı anlatamam. Tek duam acı çekmemesi çünkü bana dönüş yok diyor doktorlar. En kötüye hazır ol diyorlar. Dünyamın başıma yıkıldığını hissediyorum. Bu süreçte beni anlayamayan erkek arkadaşımdan da ayrıldım. Size sarılmayı çok isterdim. Hayatta tek güvendiğim erkek babamdır benim. Başınız sağolsun...

24 gun oldu evet cok yeni biliyorum alisicagim ama o zamana kadar acidan olmezsem.Ben zaten duygusal biriyim tvde olum haberi bile izleyemem.Babami mezarlikta birakip gelmek cok zordu anlatamam tarif edemem
ÖNCELİKLE BAŞINIZ SAĞOLSUN ALLAHIM RAHMET EYLESİN, ACINIZ DAHA ÇOK YENİ GEÇMEYECEK AMA HAFİFLEYECEK İNŞALLAH... BNM DE BEBEĞİM ÖLDÜĞÜNDE DEDİM DÜNYA DURDU BNM İÇİN DÖNMEZ ARTIK BİTTİ HERŞEY ARTIK BENDE YAŞAYAMAM ÖLÜRÜM DEDİM AMA BAKIYORUM 4,5 YIL OLMUŞ HALA YAŞIYORUM, UNUTTUMMU ASLA GEÇTİMİ ASLA GEÇECEKMİ BU ACI GEÇMEYECEK AMA BU ACIYLA YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN YİNE GÜLECEK YİNE EĞLENECEKSİN... BİRAZ SABIR VE ZAMAN LAZIM CNM

Başınız sağolsun,
Malesef hayat böyle birşey.
Ama güçlü durmaya çalışın.
Bakın annenize de yazık, o sizin için endişe ediyor. Onun da eşi vefat etti. Allah sabır versin

Hepsini okuyamadım bağışla beni... Çünkü okurken içim acıdı. Bir aydır babamın kanser olduğunu biliyorum. Yaşadıklarımı anlatamam. Tek duam acı çekmemesi çünkü bana dönüş yok diyor doktorlar. En kötüye hazır ol diyorlar. Dünyamın başıma yıkıldığını hissediyorum. Bu süreçte beni anlayamayan erkek arkadaşımdan da ayrıldım. Size sarılmayı çok isterdim. Hayatta tek güvendiğim erkek babamdır benim. Başınız sağolsun...
Allah yardimciniz olsun sizinkide hic kolay degil babanin olecegini bilmekde en az bilmeden olmesi kadar aci verici bir sey

Ne büyüdüğümü gördü, ne okuduğumu, ne evlendiğimi , ne eşimi, ne de evladımı görecek. 17 yıl oldu. Çok zoruma gidiyor, geçmiyor, düğünlerinde babalarıyla dans eden kızları görüyorum, torunlarıyla görüntülü konuşan dedeleri görüyorum boğazıma bir düğüm saplanıyor. Ağlıyorum. Babam yaşasa her dakika arardım, mesajlaşırdım ah diyorum.
Sanki çıkıp gelecek şaka diyecek gibi geliyor. Keşke gelse. Ben onun kucağından hiç inmezdim, hep kucağındaydım.
Ama işte ecel, takdiri ilahi. Yapacak hiçbir şey yok.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun hepsinin.
Yani acı 40 yıl da geçse bitmiyor, geçmiyor. Sadece alışıyorsunuz, hayata adım atıyorsunuz.
Fotoğraflarda görünce başlıyorsunuz yine ağlamaya.

Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Allah rahmet eylesin Rabbim sabırlar versin

Babamı bundan 5 yıl önce kaybettim kanserden 9 haftalık hamileydim ben artık iflah olmam yaşayamam dedim çok ağladım panik atak oldum zamanla acımla yaşamayı öğrendim hala özel günlerden bayramdan doğum günlerinden nefret ederim babamın yokluğunun en çok koyduğu an kızıma doğum yapıp doğumhaneden çıkarken beni bekleyenler arasında göremediğim an olmuştu.şimdi yine hamileyim 25 nisanda doğum olacak kısmetse ben ameliyathaneden çıkarken yine gözüm onu arayacak

Back
X