• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim BABAM öldü

Sag s
Babamı bundan 5 yıl önce kaybettim kanserden 9 haftalık hamileydim ben artık iflah olmam yaşayamam dedim çok ağladım panik atak oldum zamanla acımla yaşamayı öğrendim hala özel günlerden bayramdan doğum günlerinden nefret ederim babamın yokluğunun en çok koyduğu an kızıma doğum yapıp doğumhaneden çıkarken beni bekleyenler arasında göremediğim an olmuştu.şimdi yine hamileyim 25 nisanda doğum olacak kısmetse ben ameliyathaneden çıkarken yine gözüm onu arayacak
Sag salim yavrunuzu kucaginiz alirsiniz insallah.cok zor anlaya biliyorum seni

Allah sabır versin, başınız sağolsun, bu yürek acısını biliyorum babamı 7 yıl önce kaybettim, sizin babanız gibi birden bire kaybettim, akşam üstü konuştum, gecesine öylece bırakıp gitti bizi, yazınız öyle içime dokundu ki babamı özledim birden.

Inanamiyorum ya waka gibi geliyor.Nasil olur babam?nasil yok olur?dugunumde ne guzel oynamistik karsilikli hem oynadi hem agladi canim babam.ne iyi babaydi keske olmeseydi.aklimi kacirmaktan korkuyorum.Ya ben inanmiyorum inanamiyorum.babam mesaj yazmayacaki?aramiycakmi?gormiycekmiyim.Evimize en son gitdigimde nasil giricem ben o eve?donuncede o kadar uzuldumki babami gormeden dondugum icin.

Sanki babam oldukden sonra ona olan sevgimide esime adadim.ise gitmesin istiyorum hep yanimda olsun hep sarilsin hep opsun istiyorum.isden gelince sanki beni kurtaracak bu caresizlikden gibi geliyor kosuyorum kollarina babami ozledim diyorum (((((

Basiniz sagolsun. Bende babami benzer sekilde kaybettim bir gece uyudu ve ertesi sanah uyanmadi. Kalp kriziymis uykuda ölmüs. Sekiz yil oluyor ama asla unutulmuyor. Biraraya geldigimizde hep bir burukluk oluyor. Tam sekiz yildir kimse arayip kara kizim bugün nasilsin demedi. Ona onu ne kadar cok sevdigimi söyleyemedim helallesemedim. Ani ölüm cok zor hele mezarina bile yilda bir kere bile gidememek icimi acitiyor. Artik hic bir sey eskisi gibi olmuyor. Yasarken yapmadiklarim icimden cikmiyor.Az öpmüsüm az sarilmisim.Babam Türkiyede öldü anca soguk yüzüne yetistim. Icim paramparca oldu. Rabbim herkese sabrini versin. Evlatlarim oldugu icin hep Allahim bunu unutturacak baska aci verme diye dua ederim.

Baban biliyormu ?
Biliyor ama çok mülayimdir benim babam. Allah’tan gelene birşey demem diyor. Ağrısını kesebiliyorum artık. Tüm gücüyle savaşıyor. Ben de dedim zaten babamı öyle görünce. Baba madem böyle düşünüyorsun, biz tüm gücümüzle savaşalım önce her şeye dikkat edelim. Sonra Allah’a bırakalım. Tamam dedi. Şimdi ikimiz çabalıyoruz. Daha doğrusu o çabalıyor. Ben içim sızlaya sızlaya onunla gülüyorum.

Beni anlatmışsın .
Babam öldüğünde ilk 1 hafta inanamadım beni sanki biryerlerde bekliyor gibi hissediyordum hep . O kadar acı vericiydi ki hep özlemiş yasamaya nasıl alışacağım diyordum . Beraber gittiğimiz yerlerde oturup dakikalarca ağlıyordum . Birgün tek basıma biryerde otururken arkası dönük bir adam üstünde sarı bir çeket var ama arkadan o kadar çok babama benziyordu ki arkasından yürümeye başladım o uzaklaştı bende uzaklaştım en sonunda bir minibüse bindi gözden kaybolana kadar arkasından Baktım inanmıyordum çünkü öldüğüne . Inanmak istemiyordum hala daha istemiyorum . O işte Çalışıyor Birgün görüşeceğiz buluşacağız hep böyle teselli ediyorum kendimi .

Başınız sağolsun. Ben de 4 sene önce kaybettim babamı. İnsan çok zor alışıyor. İlk 1 hafta olayı tam idrak edememiştim sanırım. Hiç bir tepki vermedim, ne bir gözyaşı ne de başka birşey. 1 hafta sonunda durup dururken bir anda boşaldı sinirlerim.

Allah sabır versin. Mekânı cennet olsun inşallah.

Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Bugün hastane deydim bir aile babasını kaybetmiş ağlıyordu.
Çok üzüldüm anlatamam
Başınız sağolsun çok zor
Allah sabırlar versin dayanma gücü versin

Cok kotuyum babami kaybetdim.4 aydir gormuyordum evlendim biraz ailemden uzaga gelin gitdim sayili gunler vardi evimize gitmeye ama olmadi babami gidip goremedim.her gun konusurduk bi gun yazmasa beni unuttunmi diye yazardim.oda hayir sen babanin kalbindesin yazardi malesef o kalp durdu artik (( kendimi toparlayamiyorum bu kadar acitirmiymis canim cok aciyor babami cok ozluyorum hemde cok.nefesim kesiliyor bazen nefes alamiyorum.Esim sagolsun cok destek oluyor ama olmuyor.bi gun iyi oluyorum bi gun kotu.Bazen saatlerle unutuyorum babamin oldugunu yasyiyor saniyorum ve birden aklima geliyor.Bana babaannen rahatsizlandi dediler gitdik ama babamdi yerde yatan.Benden fotograf istedi ve o gece vefat etdi.eski bi fotograf gonderdim hayir bu eski simdi cek gonder dedi.Iyiki cekip gondermisim canim babami opmek koklamak sarilmak istiyorum.Dun yaninda olan birinin simdi topragin altinda olmasi cok zor.dun hava cok sogukdi babam usuyormu diyr okadar agladimki.aksam olunca daha bi bastiriyor acilar.Panik atak var zaten bende yuregim agzimda atiyor sanki.Sessiz aglamaya calisiyorum bogularak esim de uzulmesin diye ama olmuyor. Dun aksam isiklari kapattim uyuyalim diye yine sessizce bogularak aglarken esim fark etdi cok uzuldu ama iyiki fark etdi hickirarak agladim en azindan bi nebze rahatladim sanki.Benim dugunumde babam o kadar agladiki sanki biliyordu olecegini.Bi akrabamin babasi oldu benim dugunumde kizinda haberi yok egleniyor.dugun bitdikten sonra haberi oldu cok uzulmusdum ama anlayamamisdum babasi olmek ne demek ama simdi anliyorum.psikolojim bozuldu sanki saatlerce konusmuyorum tv izlemeye calisiyorum yapamiyorum.babamin yerde yatisi gozumun onunden gitmiyor.Cok uzun yazdim biliyorum ama icim dolu konusamiyorum hic kimseyle Annemle bile gulerek konusuyorum anlamasin diye cok endiseleniyor sesimi kotu duyunca 5 defa ariyor.Hic kimseyle konusamiyorum. BABANIZI cok sevin cok opun cok koklayin.Hakkinizi helal edin.Kimsenin babasi annesi sevdikleri olmesin.
Bu seyleri bende yasadim canim rabbim yardimcin olsun babasizlik gercekten cok zor

17 sene oldu.hala alışamadım.hayali gözümün önünde heran gelecek gibi.ne denir ki cokk zor.zaman gectıkce unutulmuyo sadece kabullenıyorsun durumu ama cok zor babasızlık

Babalar ölür, çocukluk biter ,kök gider.bizler köksuz çiçeğiz yapraklarimiz evlatlarimiz.2 ay oldu babam gideli.cumartesi yemek yedirdigim babam pazartesi goctu gitti ,koydu gitti.zor çok zor ama guclu olmaliyiz

Bende babamı akciğer kanserinden kaybattim 5 sene oldu.gerçekten çok zor inan hiç aklımdan çıkmıyor sürekli anılarımız gözümün önüne geliyo babama benzeyen birisini görsem göz yaşlarıma hakim olamıyorum Allah sabır versin inşallah

Allah rahmet eylesin. Babami kaybettigimde 10, annemi kaybettigimde 17 yaşındaydım. Diyecegim o ki geçiyor. Atlatiyorsun. Unutmuyorsun ama hayat devam ediyor.

Back
X