benim babam terbiyesizmiş...

Katılıyorum size süre verilir ve bu sürede kızın ailesi karşı tarafı araştırırlar ailemize uygun mu oturup kalkılacak biriler mi diye araştırılır.

Şimdi daha cicim ayları. Şimdiden eğer babana hakaret ediyosa ileriki zamanları düşünemiyorum bile. Hem objektif olarakta düşün köprüyü geçene kadar da diyor olabilir o sebepten de özür dilemiş olabilir yani. Bir de şimdiden hakaret eden adam ileriki vakitlerde yok ailene gitmiyeceksin diye de kısıtlama getirebilir.

15 gün uzun bir zaman değil ki baban için çok zor bir durum sonuçta insanlar aylarca bekliyor

Herkes kız evi naz evi yazıp durmuş da hala neden bu mantıkla hareket ediyoruz onu anlamadım. Zaten kız isteme olayına fazla anlam yükleniyor. Tabiki müsade istenecek aile büyüklerinden ama Evlenmek isteyen 2 insan var ailelere de bildirilmiş, hemen tanışılmalı bence. Babanız çok uzatmış. Gelirler tanışmaya ondan sonra babanız düşünür isterse uzun uzun. Daha karşı taraftan kimseyi tanımadan haklarında bir şey bilmeden neyi düşünüyor babanız? Bence sevgiliniZin ailesi sizinkilerin istekli olmadığını düşünüyor.

Ne güzel demişsiniz ''Bir kız babası için 15 gün bence çok uzun bir zaman değil.'' Babanızın terbiyesiz olduğu falan yok o kız babası gibi davranıyor sadece :)

HAKLISIN

NE olursa olsun o senin Baban.
Şimdiden böyle yapıyorsa,laf yetiştirme huyuda varsa iyi düşün derim ..

Çok gördük böyle acele edenleri. İstediklerini elde edince öyle bir değişirler ki. Tabi herkez aynı değildir ama?
Sakın acele etme,iyi tart, iyi düşün.

Evlenincede babanın tavırlarını yüzüne vuracak hatta sana bu konuda stress verebileceği hissine kapıldım..

Aman acele etme ..
Acele olan şeyleri hiç sevmem zaten.
Oğlan tarafı da beklesin sabırla öyle kolay değil kız almak..
Babacığın hiçte naz etmemiş bence 15 gün cevap vermesi için erken bence.. Elbet babanında beklediği bir süreç vardır..

Hayırlara vesile olsun dilerim.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. ben onun ailesine laf söylemiyorsam, o da söylemeyecek. bu konuda asla yumuşamayacağım.

Yani bir teknolojik alet almak istediğimizde bile günlerce düşünüyoruz, bir iki aylık kazancımız çöpe gitmesin diye. Baban da çok haklı tabi. Evet ben kızımı zaten sizin için büyüttüm, hadi alın gidin diyecek hali yok adamcağızın. Yalnız erkek arkadaşın da bir heyecana kapılmış olabilir. o heyecanla buyutmemek gerek fevriliği. İnsan sevince bir an önce kavuşmak istiyor sonuçta. Ama burada sana çok büyük görev düşüyor. Baban milyonda milyon haksız bile olsa ne sevgiline ne de eşine ne de onların ailelerine laf söylemek hakaret etmek düşmez. Siniriniz yatışınca erkek arkadaşınla konuşursun. Ama farklı sorunlarınız varsa diğer konularını okumadım.

babana birisi terbiyesiz diyebiliyor ve 15 gün sabredemediği için diyorsa. Ver yolu gitsin. İlerde ailevi bir sıkıntı olduğunda nasıl tahamül edecek sana

Babana nasıl terbiyesiz der,o adam seni büyütmek için ne sıkıntı çekti kim bilir .Onun üzerine ailesi titrerde ,senin .... Lar mi ?tövbe yarabbi.
Hemen ailesine yetiştirmek ne demek.Yandin sen canım her laf evlenince acikoturumda tartisilir.
Balık baştan kokuyor gelecek belli.Kimse babana terbiyesiz diyemezbuna cçok fena takıldım ya......

konu sahibi gerekeni yapmistr insaallah, yaklasik 1sene once : )

Sadece 1 e cevap vericem
Siz yıllardır babanızın nazını çekiyosunuz cünkü o sizin babanız
Karşı taraf babanızın huyunu bilmek ve naz çekmek zorunda değil. Babanın bu işte rızası olmadığını düşünüyorlardır 15 gün olumlu ya da olumsuz bi tepki vermediği için.

Üstüne düşmeleri konusunda haksızsın sevilio isteniosun dediği gibi sevinmen lazım

Sen babanı yıllardır çekiosun die erkek arkadaşın ve ailesi değil 15 gün 1 gün bile çekmek zorunda değiller çünkü o senin baban onların değil

Kız evi naz evi evet ama insanlarda cevap bekliycekler tabiki babanında bi düşüniyim bakarız gelsinler tanışalım demesi lazımdı Bukadar zamanda

Buakiam gelsinler dicek hali yok Bayram geçsin bişey olsun vs vs vs

Terbiesize gelince ayıp etmiş ama bu ayrılıyım çekememlik durum değil sevgilin stresli ve cevap beklio ona vur geç

Ha unut demiorum acısını çıkar

Ve son bişey daha baban için sevdiğin vazgeçebilecek kapasitedeysen yarın öbür gün anasını bacısını sülalesini sana seçerse sakın şaşırma ve üzlme

konu eski :)

Öncelikle kararınız ne olursa olsun, dilerim hakkınızda hayırlısı olur.
Ben kendi adıma ailemden biri için böyle bir yorumu kabul edemem ki mevzu babamsa asla. Babanız nazlanmakta haklı kızı, kıymetlisisiniz onun. 15 gün çok uzun bir süre değil. İdare edilebilmeliydi.
Diğer taraftan karşı tarafın heyecanını da anlayabiliyorum. Ama dediğim gibi babana birazcık zaman verilebilirdi çünkü onlarda anne baba ve biraz anlayışlı olmak çok zor olmasa gerek.
Erkek arkadaşınız ailesine anlatmak konusunda hatalı. Baştan böyle bir hale gelmenin şu dönemde size ciddi zararları olur o dengeyi kurması gerekiyor evlenme çağında birinin.
Geri dönseniz bile bu konuların altını çizmenizi öneririm.
Kolaylıklar dilerim.

Konu eski anladık da bir şeyi merak ettim. Babaya erkek arkadaşı söyleyince hemen ailelerin tanışması mı gerekiyor? Belki babası böyle anlamadı, şahsen benim babam da 1 yılı aşkındır biliyor hadi gelsinler tanışalım demedi yani

ne yaptı acaba

yahu nerden buluyosunuz teyn geçen konuları

kızce en son 1013de girmiş
araki bulasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…