benim babam terbiyesizmiş...

Cook ama cook ozur dilerim bu laf icin Erkek tarafi yangindan mal mi kaciriyorlar? Siz zaten babanizdan bahsetmissiniz.Neyin acelesi bu. Haklisiniz bence . Kesinlikle ben de laf soyletmem aileme.

Abartmadin haklisin hatta buradaki bicok kiza gore bu hareketten ilerde yasacaklarini gorebilmissin ona gore karar almaya calisiyorsun mantiklisin ve bence o saydiklarin sana sorun olmucaksa devam ki olacak belli bitir derim başın agrir ilerde

Kızlar konu çok eski konu sahibi 1 yıl önce gelmiş siteye.

Kesinlikle haklisin. Ve ayrilmazsan ne kadar pisman olacagini goreceksin. Erkek tarafi bu kadar sikistiramaz efendim. Bekleyecek pasa pasa. Ne demek baban terbiyesiz, yok dediklerini aileme soyleyecegim, ya cok cok yanlis.

Gaza getirmek icin soylemiyorum. Dusundum tasindim bu olayi yumusatacak bir sey bulamadim.

Sevgilin 5 kuruş etmez evlenmeden ettiği lafa bak ! Bir de annesine babasına seni şikayet mi edicekmiş iğrenç! Ayrıca 15 gün ne ya insan kız vericek canını kızını!! Asıl onlar işi aceleye getirerek terbiyesizlik ediyorlar

Onlar sordugunda babam böyledir biraz huyu boyle yani size ozel yaptigi bir tepki yok. Babama gore normalm yanlis anlamanizi istemem. Ben de bir kiz evlat olarak surekli soramiyorum. Cevabini beklemek zorundayim. Zaten ilk is size haber veririm. Deseydin sanki bu kadar sorun olmazdi. Het aradiklarinda bi sekilde komuyu gecistirdiysen onlar da durumu anormal gormus olabilirler. Soyle dusun. Sevgilin ailesine senden bahsediyor gidelim tanisalim ailesi bekliyor diyor. Gunlerce ses cikmiyor. Sen nasıl hissederdin? Sevgilin de onun ailesi senin ustune o kadar dusuyor olunca kendini istenmiyor gibi düşünmüştür belki.

eski konu. yeni kurallara göre bildirim yapılırsa eski konuyu kapatıyorum. o yüzden bu konuyuda bildirim olduğu için kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…