Mutfak Dekorasyonu benim beyaz mutfağım :)

Canım çok güzel güle güle güzel günlerde oturun 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayirli olsun.. Allah omur boyu agiz tadiyla, saglikla, mutlulukla, huzurla ve bereketle oturmayi nasip etsin

Selam canım bizdeeev aldık çok şükür ama dahamutfak dolabım yapılmadı renkkonusunda kararsızım mürdüm ve beyaz düşünüyorum yada senin gibi sade beyaz sence nasıl kullanışlı oluyomu böyle temizlik açısın pişman değilsn umarım bana yardımcı olursan çok sevinirim

Ne guzel. Genis ferah. Beyaz dolaplarla iyice ferah olmus. Gule gule kullan.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Tezgahin hangi malzeme canim cok guzel olmus mutfagin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cimston yanllış yazmadıysam
Canım çok güzel olmuş Allah sağlıkla mutlulukla ve maddi manevi huzurla oturmayı nasip etsin😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım çok teşekkür ederim
hayirli olsun.. Allah omur boyu agiz tadiyla, saglikla, mutlulukla, huzurla ve bereketle oturmayi nasip etsin
çok teşekür canım iyi dileklerin için
biraz geç oldu canım ama temizligi biraz zor her sabah toz alır gibi siliyorum birde küçük kızım var sürekli ellerinin izini siliyorum dolaplardan
çok güzel, böyle geniş mutfaklara da bayılıyorum

Ne guzel. Genis ferah. Beyaz dolaplarla iyice ferah olmus. Gule gule kullan.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

sizlerede teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun

Offfff yaaaaa cooook guzel ve cok asil ve cok şık cok begendim

Mutfak çok hoş. Ama halı ve perdenizi uygun bir zamanda değiştirirseniz çok daha uygun olur diye düşünüyorum. Yere mavili tonlarda patchwork halı, perdeyi de kırmızı çiçekli stor olarak düşünebilirsiniz. Çok yakışır. :)

Birde halı şuan kullandığınızdan m2 olarak daha büyük olursa daha şık durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…