Mutfak Dekorasyonu benim beyaz mutfağım :)

Harika çok güzel. Iyi günlerde kullanın inşallah. Böyle büyük metfaklara bayılıyorum ya.

canım mutfagın harıka gorunuyo bayıldım tek kelimeyle guzel gnlerde kullan . bi kaç bişey sormak istiyorum sana kapaklarda kullandıgın malzeme nedir ve memnunmusun bide üst kapaklarında alt kapaklarında açılma sistemi nasıl benim çok hoşuma gidiyo bu tip ama nasıl kullanışlı oluyomu

Canim cok guzel dolaplarinda ust kisimda rayli sistem gibi bisey var herhalde tamammen aciliyo olmasi lazim memnunmusu rahat oluyomu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tezgahınızın rengi ne acaba memnun musunuz benim de dolaplarım beyaz şimdi tezgah ve ara taşlarını seçmem gerek tezgahı koyu renk istemiyorum cvp verirseniz sevinirim

Canim cok guzel dolaplarinda ust kisimda rayli sistem gibi bisey var herhalde tamammen aciliyo olmasi lazim memnunmusu rahat oluyomu

çok teşekkür ederim
evet raylı bir sistem var ve çok rahat kulanışlı nerdeyse 1 sene olucak hiç bir sorun yok şimdilik
Tezgahınızın rengi ne acaba memnun musunuz benim de dolaplarım beyaz şimdi tezgah ve ara taşlarını seçmem gerek tezgahı koyu renk istemiyorum cvp verirseniz sevinirim

tezgah beyaz üzerine gri noktaları var canım ben siyah tezgah çok istemiştim ama araştırdım hiç kulanışlı degilmiş su lekesi kreç oluyormuş ben kendi tezgahımdan memnunum

merhaba, mutfağınız gerçekten çok güzel güle güle kullanın
benim bir sorum olacaktı
bende mutfak yaptırıyorum ve evyenin altını çekmeceli istiyorum ancak mutfağı yapacak olan usta kullanışlı olmayacağını söyledi

siz memnun musunuz size sormak istedim:),

cevabınız için şimdiden teşekkürler

canım seninde mutfagın şimdiden hayırlı olsun
evyenin hemen altı çekmece benim yarım ama orta kısmı boş kener kısımlarında deterjan ve cezvelerimi koydugum küçük bir bölme var kapaklı dolap olsa daha kulanışlı olurdu ama ben böyle daha begendigim için hiç pişman degilim

Halimizi kirmizimi patlatsaydik ? Gulegule otur ferahmjs

çok sağol cevabın için...

biz de siparişimizi verdik haftaya montajı yapılacak inşallah benim de mutfağım çok güzel olur

Merhaba zebra perdeden memnun musunuz benim de mutfağımın camı aynen sizinki gibi perde almaya gidicem ama henüz karar veremedim

Çok güzel olmuş. Mutlu günlerde oturmanız dileğiyle. Ben de yaptırmak istiyorum en yakın zamanda. Şimdilik sadece dolabıma küçük şirin Instagram magnetlerinden aldım. :)

Merhaba zebra perdeden memnun musunuz benim de mutfağımın camı aynen sizinki gibi perde almaya gidicem ama henüz karar veremedim

canım hiç memnun degilim hiç kulanamıyorum yukarda toplu duruyor en yakın zamanda normal yada yanlardan baglı tül almayı düşünüyorum balkonda kilerim oldugu için sürekli balkona çıkmak zorundayım sürekli aç kapat zor oluyor

Beyaz Mutfaklar Favorim Güle Güle Kullanın,Yalnız O Borular Beyaz Renge Boyansa Göze Batmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…