Mutfak Dekorasyonu benim beyaz mutfağım :)

canım hayırlı uğurlu olsun evinizde mutlulukla huzurla sağlıkla oturun her zaman,,mutfağında çook güzel.. benim mutfağımda siyah beyaz çok seviyorum... çok ferah duruyor

canım merhaba mutfağın çok hoş gerçekten bende yeni mutfak yaptırıyorumda beyaz çokistiyorum.çok güzel ve ferah duruyor.ama tereddütlüyüm kullanımı nasıl temizliği nasıl?hemen leke bırakıomu falan?

ayy canım çok hoşşş olmuşşş gerçekten umarım çok güzel anılar biriktirirsin güle güle kullan herzaman güzel kokular çıksın mutfağındann hiçbir zaman hasta yemeği pişirme allah ağzınızın tadını bozmasın:)

canım hayırlı uğurlu olsun evinizde mutlulukla huzurla sağlıkla oturun her zaman,,mutfağında çook güzel.. benim mutfağımda siyah beyaz çok seviyorum... çok ferah duruyor

Hayırlı olsun çok güzel. Biz de ev istiyoruz.Darısı başımıza inşallah

süper olmuş.mutlu, sağlıklı, huzurlu, ailece güzel zamanlar geçirmenizi dilerim.

kızlar teker teker hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
reddream valla okurken duygulandım ne güzel dua etmişsin
ncakir89 canım biraz zor temizligi sürekli silinmek istiyor benim kızımda küçük eleri leke yapıyor bende dayanamayıp hergün bir bez siliyorum mecburen

Son düzenleme:

ama lakeler bildiğim kadarıyla leke çok gösteriyo ben lake istemiyorum soft beyaz mat olucak yani

hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla oturun maşaallah

buzdolabını soracaktım bize de büyük bir dolap lazım ama çift kapılılar hep inox mu oluyor artık?

hayırlı sağlıklı yıllarla kullanın şişmanlayın:) şaka şaka... cok güzel bır mutfak ferah...sıze sormak ıstedıgım evye nıızın markası ve memnunıyetınız .

hayırlı sağlıklı yıllarla kullanın şişmanlayın:) şaka şaka... cok güzel bır mutfak ferah...sıze sormak ıstedıgım evye nıızın markası ve memnunıyetınız .

şişmalamak dışında teşekkür ederim iyi dileklerin için
evyem Dominox canım ben memnunum temizligi çok zor degil işim bittikten sonra kuruluyorum su lekeli hoş görünmüyor

Çok çok güzel darısı başıma olsun inşallah :))güle güle sağlıkla oturun

çok begendim beyaz renk hem sade hemde şık bir hava katıyor nerde olursa olsun darısı olmayanların başına inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…