Mutfak Dekorasyonu benim beyaz mutfağım :)

Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın.

Kapılarda, çekmecelerde bastırılarak açılan bir mekanizma mı var acaba? Eğer öyle ise, markasını ve memnun olup olmadığınızı sorabilir miyim?

İleride müsait olduğunuzda üst tarafta görünen boru, kablo gibi şeyleri de kapatacak bir formül bulunursa daha da hoş durur diye düşünüyorum.

cok guzehayirli olsun
çok teşekkür canım
evet canım mekanizma var ama marka değil elazığ da normal bir marangoza yaptırdık
borularda henüz doğalgaz bağlanmadı seneye anca bulunduğumuz yere gelicek benimde gözüne çok batıyor ama 1 sene daha sabretmek zorundayım
bayıldım ve çokkkk kıskandım:)darısı başıma:)
canım daha iyileri senin olsun
beğenmenize sevindim

Mutfağınız çok hoş olmuş :) ağız tadıyla sağlıkla huzurla kullanın :)

benim mutfağımın camıda böyle boydan boya olacak ? benim için mutfak tülü yada perdenin kullanışlı olması çok önemli 2 kızım var, ufaklık 2 yaşında ve yaramaz :) siz mutfağa zebra perde taktırmışsınız kullanım kolaylığı ve temiziliği açısından önerirmisiniz? memnun olup olmadıgınızı soracaktım. teşekkürler.

amin canım çok teşekkürler

ben çok pişman oldum zebra yaptırdığıma bendede var 2 kız küçüğü 16 aylık
balkona sürekli çıkmak zorundayım çünkü kiler balkonda aç kapa çok zor oluyor diye sürekli yukarda toplu duruyor
ip perde yaptırmayı düşünüyorum ama oda çocuklarla zor olurmu bilmiyorum
perdenin temizliği nasıl olur bilmiyorum daha yeni taşındığım için henüz yıkamadım ama camı her sabah siliyorum
çünkü küçük kızım sürekli yalıyor yada minik parmaklarıyla iz bırakıyor

Dolaplarınızda çok güzel olmuş ama bence ilk önemli ve güzel olan mutfağınızın genişliği :)

Güle güle kullanın güzel yemekler yapın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…