Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

çok güzel yaa

biraz bendede var o kontrol mekanizması

ama fazla abartmakda iyi değil tabikisi

Benimki de böyle...
Bir de düzenli ki boğuyor beni.
Dosyaları var böyle, her şeyin garantisi, fişi, kullanım kılavuzu, faturalar ayrı ayrı bölümlerde.
Çekmeceleri düzenli falan...
Bir de bana bak, çekmecemde donum bir yerde çorabım başka yerde

Seninkiler yine çekmecede

Ay bir de o dosyalar var dimi. Garanti dosyası fatura dosyası falan yine iyi. Bizim evde koli koli dosya var, lisede hazırladığı dönem ödevleri bile duruyor adamın.
Çoraplar çekmecede rengine göre gruplanacak koalina ona göre...

Bizimkinin hep siyah neyse ki gruplama falan yok
Tshirtlerin tersini çevir de yıka, oralarından asma sünmesin, her gün yer silme parkeler kabarmasın, o tabağı makineye atma deseni çıkar, tel kullanma çizer eeeh yetti be

Bence insanların malına değer vermesi çok güzel bir şey bende de eşimde de var ama dozu, dengesi olmalı bazı şeylerin..buradaki örneklerin çoğu bana çok uç geldi bende kendimi eşya kullanımı konusunda titiz sanırdım ama bu kadarı bence çok fazla..ne gerek var hayatı hem kendimize hem çevremize zindan edelim..hayatımızı yaşarken sorumluluk sahibi, düzenli olalım ama kendimizi bu kadar kasmadan..

aynı modelden bende de var. sürekli arkamdan eşyaları kontrol ediyor. "karıcığım maşallah şunu da yıpratmışsın/kırmışsın"
bu lafı hemen her gün duyuyorum.
ya huyundan ya suyundan derler ya ben de onun gibi oldum. önceden eşyaya hiç kıymet vermez hatta yıpranan şeyleri daha çok severdim o yaşanmışlık hissi geçiyor diye. şimdi elimde bez orayı burayı siliyorum hergün.
21. yy. erkekleri çıldırdı anacım.
kadınlardan daha nazlı,daha titiz,daha deli oldular

ben hiç koca bulamıyacam sanırım

aslan'ıda koçu'da hep aynı sanırım.
Bende şimdi yorumları okurken biride koç diyecek mi diye bakıyordum..benm eşimde koç ve tüm bu özelliklere sahip..birazda aileden geliyor dayısına çekmiş bizimki onlarda cok vakit geçirmiş..ama annesinin evinde öyle değildi..evimize geçtik duvarı cizme bile diyor..ilk aylar temizlik yapıcam yarın diyordum başlıyordu şunu yapma oraya çarpma demeye ama şimdi daha hafifledi şükür..

bide bunların başak olanları var aman allahım allah mafaza

Sen tipik bir kocsun tipki benim gibi

eşya kıymeti cok güzel birşey..bende evlenince fişleri kontrol etmeye basladım eşimemi benzemeye başladım ne :)

geçenlerde koltugu süpürürken ucu duvara değdi iz oldu..1 ay oldu geçenlerde gördü baktım hepsini inceliyor bende bulasıklarla ugrasıyorum gördüm hiç pas vermiyorumm dedi cizmişsin burayıı cevap : hııı öyle mii tmm ya uzan hadi eşim : dikkatli ol biraz yaaa ben : tmm dedim yaa sus

Herkesin eşyası kıymetlidir, eşiniz biraz titizmiş. Bende ev işlerine karışıp akıl veren erkekleri sevmiyorum. Bırak o işleri de ben düşüneyim değil mi? Sırf sabır taşım çatladığında eşimle şuanda küsülüyüz bu yüzden

Peki bu düzende eşiniz yardım ediyor mu? Mesela bilgisayarı kullandıysanız, o topluyor mu? Yahut TV fişini yatmadan çekiyor mu?

Ayy been misafirliğe gidecem vee haliya yanlışlıkla birsey dökecem vee evden kovulacam. Daha neler. Vallahaa adim atmam bi daha o eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…