- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Seninkiler yine çekmecedeBenimki de böyle...
Bir de düzenli ki boğuyor beni.
Dosyaları var böyle, her şeyin garantisi, fişi, kullanım kılavuzu, faturalar ayrı ayrı bölümlerde.
Çekmeceleri düzenli falan...
Bir de bana bak, çekmecemde donum bir yerde çorabım başka yerde
Boş verin o zaman :) Sizden kıymetliymiş gibi konuşmadığı sürece sıkıntı olmasın.Kalbimi kırmaz ki hiç bir zaman. Tatlı tatlı söyleniyor.
Ay bir de o dosyalar var dimi. Garanti dosyası fatura dosyası falan yine iyi. Bizim evde koli koli dosya var, lisede hazırladığı dönem ödevleri bile duruyor adamın.Benimki de böyle...
Bir de düzenli ki boğuyor beni.
Dosyaları var böyle, her şeyin garantisi, fişi, kullanım kılavuzu, faturalar ayrı ayrı bölümlerde.
Çekmeceleri düzenli falan...
Bir de bana bak, çekmecemde donum bir yerde çorabım başka yerde
Bizimkinin hep siyah neyse ki gruplama falan yokAy bir de o dosyalar var dimi. Garanti dosyası fatura dosyası falan yine iyi. Bizim evde koli koli dosya var, lisede hazırladığı dönem ödevleri bile duruyor adamın.
Çoraplar çekmecede rengine göre gruplanacak koalina ona göre...
aynı modelden bende de var. sürekli arkamdan eşyaları kontrol ediyor. "karıcığım maşallah şunu da yıpratmışsın/kırmışsın"Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Bende şimdi yorumları okurken biride koç diyecek mi diye bakıyordum..benm eşimde koç ve tüm bu özelliklere sahip..birazda aileden geliyor dayısına çekmiş bizimki onlarda cok vakit geçirmiş..ama annesinin evinde öyle değildi..evimize geçtik duvarı cizme bile diyor..ilk aylar temizlik yapıcam yarın diyordum başlıyordu şunu yapma oraya çarpma demeye ama şimdi daha hafifledi şükür..ben hiç koca bulamıyacam sanırım
aslan'ıda koçu'da hep aynı sanırım.
Bende şimdi yorumları okurken biride koç diyecek mi diye bakıyordum..benm eşimde koç ve tüm bu özelliklere sahip..birazda aileden geliyor dayısına çekmiş bizimki onlarda cok vakit geçirmiş..ama annesinin evinde öyle değildi..evimize geçtik duvarı cizme bile diyor..ilk aylar temizlik yapıcam yarın diyordum başlıyordu şunu yapma oraya çarpma demeye ama şimdi daha hafifledi şükür..
Sen tipik bir kocsun tipki benim gibiBu arada koc burcu boyleyse ben oleyim.
Dunyada esyanin hic kiymeti yoktur benim icin.
Ekranda koruyucu falan tutamam. Tablet laptop falan yerdeyken uzerine cok basmisligim vardir.
Bu kadar da savruk oldugum halde hicbir elektronik esyam bozulmaz
Kitaplar okumak icindir, uzerine kahve de dokebilirim, parmak izim de cikabilir kivira da bilirim.
Kimsenin kitabini odunc de almak istemem.
Yeni aldigim bi kiyafet bile leke olsa takmam o kadar.
Buzdolabinin, isiklarin, elektronik cihazlarin acik birakilmasina tahammulum yok.
eşya kıymeti cok güzel birşey..bende evlenince fişleri kontrol etmeye basladım eşimemi benzemeye başladım ne :)Ayni ben. Aldigim esyalar ilk gunku gibi.
Koltuklarim beyaz acik renk. Gozum milletin ustunde. Yok elini beyaz yere koyma. Ayagini indir.
Gece yatmadan evden cikmadan fişleri her seyi kontrol ederim. Eşime ya da kim varsa tek tek sorarim.
Karsimdakini yordugum gibi kendim de yoruluyorum.
geçenlerde koltugu süpürürken ucu duvara değdi iz oldu..1 ay oldu geçenlerde gördü baktım hepsini inceliyoraynı modelden bende de var. sürekli arkamdan eşyaları kontrol ediyor. "karıcığım maşallah şunu da yıpratmışsın/kırmışsın"
bu lafı hemen her gün duyuyorum.
ya huyundan ya suyundan derler ya ben de onun gibi oldum. önceden eşyaya hiç kıymet vermez hatta yıpranan şeyleri daha çok severdim o yaşanmışlık hissi geçiyor diye. şimdi elimde bez orayı burayı siliyorum hergün.
21. yy. erkekleri çıldırdı anacım.
kadınlardan daha nazlı,daha titiz,daha deli oldular
ayy gecen bayramm bi araba temizledik anlatamam artk tansiyonum düşüyordu :) kaçç araba gitti kaççç bizz ama temizliyozzz araba çogu erkek için takıntı sanırım..He he aynı babam
bir ara arabada galoş vardı arabayla golaşla binidiriyordu milletiii
Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?