Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

Allah dağına göre kar verir Sephoraa ya sen de benim gibi sakar olsaydın
Evde kırılanın dökülenin haddi hesabı yok

yaa benim de eşyam çok kıymetlidir. ama bu biraz takıntı haline gelmemiş mi????? :/
bence de düzelmez, ama ben olsam sinir etmek istediğimde kızdığı şeyleri yapardım. arabasının koltuğuna yanlışlıkla vişne suyu falan dökerdim :)) Yaşasın kötülüüüüük

Benim icin bosanma sebebi olurdu heralde bu, ben bosamasam da adam beni bosardi zaten.
Esim bunun ceyregi kadar degil ama gecinemiyoruz. Ben biraz daha tolerans gostereyim bari, ne huylar varmis yahu

Bu arada koc burcu boyleyse ben oleyim.
Dunyada esyanin hic kiymeti yoktur benim icin.
Ekranda koruyucu falan tutamam. Tablet laptop falan yerdeyken uzerine cok basmisligim vardir.
Bu kadar da savruk oldugum halde hicbir elektronik esyam bozulmaz
Kitaplar okumak icindir, uzerine kahve de dokebilirim, parmak izim de cikabilir kivira da bilirim.
Kimsenin kitabini odunc de almak istemem.
Yeni aldigim bi kiyafet bile leke olsa takmam o kadar.
Buzdolabinin, isiklarin, elektronik cihazlarin acik birakilmasina tahammulum yok.

Almam ki zaten
ben kitaplarimin yanina notlar alirim. Yazara katilmiyorsam kendi gorusumu yazarim. Yazarla konusuyormusum gibi fikir teyakkuzum olur. Alti cizili yerler benim icin onemlidir. Bir kitabi ikinci kez okumam alti cizili yerler ve notlar benim icin o kitabin kalbidir filan.
yasarim resmen kitabi. Onun icin baskasindan alip okumak keyif vermez bana. Belki gincel cerezlik romanlar. Yoksaki ne alirim ne veririm. Canimi al kitabimi alma
Ben kitabi tertemiz okurum. Hic belli olmaz kullandigim. Sana kitap vermem o zaman.

ay çok işkence gibi değil mi bunlar ya :)
adı üstünde kitap ,okuyacaksın üstünu de çiziceksi altınıda,sayfayı da kıvıracaksın ...
telin,pc de iki çizik oluşsa ne olur ?
off hiç gelemem öyle şeylere..

Bana da fazla abartı geldi. Hele ki halıya dökülen şarap evden misafir kovma nedeni oluyorsa.
CD kapağının kırılması ve diğerleri hepsi birbirinden abartı.

Yanlız değilsin. Bende bu modelden iki tane var. Kızımda esimin kopyası oldu.
Geçen gün çoraplarını katladım diyorki (coraplarda left, right olarak yazmişlar uzerine)left,right eşleştirmemişsin , çoraplarımı, corap yahu bu çorap özenle giyiyor onu solsa sola, sag ise sağa. Eşofman üstü yere düştü evde, eşimin dünyası başina yıkıldı, kırışmışmış, kirlenmişmiş ki ev tertemiz halbuki.
Geçen gün hastalanmış, arabada istifra etmiş, hali yok ama olan gücüyle silmiş etrafı (Allahtan koltuklar deri) gelmiş eve hala arabamda arabam . Kirlendi diye inliyor, gittim sildimde rahat etti. Hastalıktan kafasını kaldıramiyor arabasının derdine düsmüş, saka gibi.Eşyaları eskisin attırmıyor mucadele ediyoruz resmen, atılacağı zamanda ay montum benim canım diyerek ayrılıyor saka gibi. Bu kaç yıllık biliyormusun demez mi bana birde. 2000 model spor ayakkabısı var pırıl pıril duruyor, diyorum ki bu marka bunu üretmiyor artık yok, olsun diyor. Daha neler neler anlatsam roman olur.
Simdi kızımda aynını yapıyor çıldırıyorum bazen.
Allahtan eşim ev isinden anlamiyorda çamasırı boyle yıka vs demiyor. Onuda bilse başıma kaynana olacak.
Allah yardimciniz olsun ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…