Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

Amaan aslanların hepsi mi böyleee...
Burçtan olabileceği hiç aklıma gelmemişti.
Benim tanıdığım aslanların hepsi öyle. Kendi kıyafetlerini kendileri ütüler. Her şey temiz düzenli olmalı. Kapıyı kilitledin mi, arabaya baktın mı, bilmem ne yaptın mı diye söylenirler. Aşırı marka tutkunlukları da vardır bu arada

benim esimde aynisi arabanin kapisini azcik sert kapatinca bile kiyameti koparir ama ben takmiyorum soylenip soylenip unutuyor

Ayy bir de o var onu unutmuşum. Arabanın kapısı yavaş kapatılacaaakkk...

Ay DVD diyince DVD player canlandı benim gözümde hangi amaçla oturdunuzda kırdınız diye düşünüyorum deminden beri. Bi de adam haklı tabi diyorum :))
Haha yok yaw filmin kapağına oturdum, koltuğun üstündeydi

benim esimde boyle
ama arabanin koltugundaki ayak izin artik seslenmiyor, bikdi herhalde soyleye soyleye
iki çocuk gunde dort posta binince illaki iz oluyor koltuklar
isin garibi çocuklarda onun gibi davraniyor oglum hemen baakr kapatir uydunun isigini

Benim bey tipik aslan o zaman bilgeceee.. İyidir hoştur, dünyanın en süper kocasıdır ama şu titizlik yoruyor beni çok.

Kesinlikle titizliğinden...

O durumda pek bir şey yapılamaz herhalde.

Ben bozulan şeylere verdiği tepki sebebiyle titizlikle çok da bağdaştırmamıştım.

Sizi etkileyen bir özellik olduğu kesin ama en azından kişisel bir takıntı, size yönelik değil.

yeterince ciddi derdi yoktur da ondan.
bosver Allah esine de sana da baska dert vermesin.

Ben de Aslan burcuyum.
Utulu giymem mesela.
cok ta duzenli deyilimdir :)

Yok gerçekten çok titiz, hem kişisel temizliği konusunda hem eşyaları konusunda titiz. İnanırmısın 1.5 sene önce aldığı telefon hala ilk günkü gibi, çizik yok üstünde.

Ben de gece yatarken fişleri kontrol ederim,şarj da telefon ve bilgisayar bırakmam çekerim komple kardeşim çekmez onada Çek derim,patlama falan oluyor Allah korusun haberlerde gösteriyorlar.Buzdolabının kapısının açık kalmasını bende sevmem erkek kardeşim açar komple içine bakar eğer buzdolabının kapısı sürekli açılırsa ve uzun süre kapanmazsa soğutma sisteminde sorun olabilir kardeşime kalsa hiç örtmeyecek orası ayrı hayır birşey de almaz içinden illa açıp bakacakArtık eve misafir falan geldiğinde bilgisayarları kaldırıyorum vallahi komşumuzun kızı iPad ı pat diye düşürdü o yüzden ortalıkta bırakmıyorum.

Son düzenleme:
Aynı ben. Benim de malım kıymetlidir. Hep derim ''Benim param hiç kıymetli değildir; malım kıymetlidir.'' diye. O halıya dökülen şarap sonrasında yaptıkları dışında aynı ben kocan.
Ben de ablamla çok tartışırdım bu yüzden. Ablam sağ olsun benden ödünç aldığı şeyleri ya kaybeder ya kırar, bozar. Ben de ona hep derim ki ''Abla benim kolyemi mi beğendin? Söyle bana sana aynısından alayım, ama benimkini alıp kaybetme sakın, buna çok sinir oluyorum.'' Dinliyor muydu? Dinlemiyordu tabi ki.

Ay belediye onaylamıştı bunu 2.5 yılı daha var demek ki, servise gideyim bari.
vallaha götür götürmesine de işin gerçekten zormuş. titiz insanla yaşamak zordur. tesadüfe bakın ki benim ablam da aslan ve biri ayakkabısına basmaya teşebbüs etse suratı asılıyor püflüyor, söyleniyor, telefonunun ekranında parmak izi bıraktık mı kendimiz cinayet mahallinde parmak izi bırakmış gibi hissediyoruz falan... anlıyorum yani seni ama benimki abla işte, seninki koca iyi tarafından bak çoraplarını buzdolabının üzerinden de toplayabilirdin

ben aslan burcuyum evet eger o esya gozumde degerliyse zarar verenin canini okurum ama markadan ziyade kumas kalitesi ve kesime cok dikkat ederim aldigim kiyafetlerde..yemede icmede ise acimam verilen paraya..valla esim der hersey az olsun oz olsun ben derim bol olsun bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…