- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Benim tanıdığım aslanların hepsi öyle. Kendi kıyafetlerini kendileri ütüler. Her şey temiz düzenli olmalı. Kapıyı kilitledin mi, arabaya baktın mı, bilmem ne yaptın mı diye söylenirler. Aşırı marka tutkunlukları da vardır bu aradaAmaan aslanların hepsi mi böyleee...
Burçtan olabileceği hiç aklıma gelmemişti.
benim esimde aynisiarabanin kapisini azcik sert kapatinca bile kiyameti koparir ama ben takmiyorum soylenip soylenip unutuyor
Haha yok yaw filmin kapağına oturdum, koltuğun üstündeydiAy DVD diyince DVD player canlandı benim gözümde hangi amaçla oturdunuzda kırdınız diye düşünüyorum deminden beri. Bi de adam haklı tabi diyorum :))
Benim bey tipik aslan o zaman bilgeceee.. İyidir hoştur, dünyanın en süper kocasıdır ama şu titizlik yoruyor beni çok.Benim tanıdığım aslanların hepsi öyle. Kendi kıyafetlerini kendileri ütüler. Her şey temiz düzenli olmalı. Kapıyı kilitledin mi, arabaya baktın mı, bilmem ne yaptın mı diye söylenirler. Aşırı marka tutkunlukları da vardır bu arada
Kesinlikle titizliğinden...
Aslan burcu koca bulmaaaa..,benim de babam böyle
babam diyorum ne yapayım koca yok
Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Benim tanıdığım aslanların hepsi öyle. Kendi kıyafetlerini kendileri ütüler. Her şey temiz düzenli olmalı. Kapıyı kilitledin mi, arabaya baktın mı, bilmem ne yaptın mı diye söylenirler. Aşırı marka tutkunlukları da vardır bu arada
Yok gerçekten çok titiz, hem kişisel temizliği konusunda hem eşyaları konusunda titiz. İnanırmısın 1.5 sene önce aldığı telefon hala ilk günkü gibi, çizik yok üstünde.O durumda pek bir şey yapılamaz herhalde.
Ben bozulan şeylere verdiği tepki sebebiyle titizlikle çok da bağdaştırmamıştım.
Sizi etkileyen bir özellik olduğu kesin ama en azından kişisel bir takıntı, size yönelik değil.
Ben de gece yatarken fişleri kontrol ederim,şarj da telefon ve bilgisayar bırakmam çekerim komple kardeşim çekmez onada Çek derim,patlama falan oluyor Allah korusun haberlerde gösteriyorlar.Buzdolabının kapısının açık kalmasını bende sevmem erkek kardeşim açar komple içine bakar eğer buzdolabının kapısı sürekli açılırsa ve uzun süre kapanmazsa soğutma sisteminde sorun olabilir kardeşime kalsa hiç örtmeyecek orası ayrı hayır birşey de almaz içinden illa açıp bakacakArabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Aslan burcu koca bulmaaaa..,
Yok yok titizliğine katlanacaksan aslan burcu bulabilirsin. Babadan alışkınsın ne de olsaben hiç koca bulamıyacam sanırım
aslan'ıda koçu'da hep aynı sanırım.
İdare edeceksin mecbur.Benim bey tipik aslan o zaman bilgeceee.. İyidir hoştur, dünyanın en süper kocasıdır ama şu titizlik yoruyor beni çok.
vallaha götür götürmesine de işin gerçekten zormuş. titiz insanla yaşamak zordur. tesadüfe bakın ki benim ablam da aslan ve biri ayakkabısına basmaya teşebbüs etse suratı asılıyor püflüyor, söyleniyor, telefonunun ekranında parmak izi bıraktık mı kendimiz cinayet mahallinde parmak izi bırakmış gibi hissediyoruz falan... anlıyorum yani seni ama benimki abla işte, seninki koca iyi tarafından bak çoraplarını buzdolabının üzerinden de toplayabilirdinAy belediye onaylamıştı bunu 2.5 yılı daha var demek ki, servise gideyim bari.
Benim tanıdığım aslanların hepsi öyle. Kendi kıyafetlerini kendileri ütüler. Her şey temiz düzenli olmalı. Kapıyı kilitledin mi, arabaya baktın mı, bilmem ne yaptın mı diye söylenirler. Aşırı marka tutkunlukları da vardır bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?